Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραια πραγματα μιχαλη και πιο ωραια πιστευω θα ειναι τα εργακια που θα μας παρουσιασεις!!!

Τα εχω τακτοποιησει πλεον τοσο ομορφα τα ξυλα βρε Βασιλη που δεν μου κανει καρδια να τα μετατρεψω σε κατι αλλο.
Θα συνεχισω να κανω πραματα απο τα καυσοξυλα για λιγο καιρο ακομα μου φαινεται :))

Χα χα ! Μιχαλη δεν υπαρχεις .πιστευω ολο το διαμερισμα θα μυριζει ξυλο ,μυροδια που λατρευω οταν μπαινω στο εργαστηρη μου!!

Μιχάλη να χαρείς, κράτα τις φωτό των φακών και συναφών ειδών στην άλλη κατηγορία, την οποία έχω μέχρι τώρα ευλαβικά αποφύγει. Άντε μπράβο.

;)

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θεωρουσα οτι καποιοι MagLite που ειχα ηταν η κορυφη των φακων...
Κατι σαν τους ανθρωπους στον μυθο του σπηλαιου του Πλατωνα που ζουσαν με την ψευδαισθηση οτι το φως της φωτιας που εβλεπαν μια ζωη κλεισμενοι στο σπηλαιο, ηταν το μοναδικο φως που υπηρχε!!

Και εγώ έτσι νόμιζα..... :silly::blush:(για να μην σου πω πως ακόμα θέλω να το πιστεύω, :stoned: παιδικό απωθημένο μάλλον όπως με τους ήρωες των κινουμένων σχεδίων που ήθελα πάντα να νικούν και ποτέ να μην χάνουν... :2thumb22sup:). Όπως και να 'χει όμως είναι ωραίο τελικά να μην είσαι ο μόνος σου κόσμο που πιστεύει σε κάτι.....:rofl:

Το ίδιο και εγώ κύριοι.
Νίκο αυτός ο φακός με την πλακε μπαταρία με τα ελασματα με συντροφευε ποτσιρικακι στο ψάρεμα με το καλάμι.

Νίκο θεωρώ πως στην τιμή του σετ Wiha αξίζει με χίλια καθώς κοστίζει όσο μιάμιση πενσα μόνη της.
Έπρεπε να το χτυπήσεις.

Βρε τον δαιμονα τι ανεκαλυψε!!

Και πηρες και διαφορων μεγεθων μυτες αναλογα με την διαμετρο του πριτσινιου, ετσι?

Nut Riveter!...ήτοι....περτσιναδόρος γιά ετούτα!

Διευθύνσεις και ονόματα, γρήγορα....
Ο Μιχάλης - σίγουρα - θα πάρει έναν, κι εγώ θα του κολλήσω να πάρει δύο. :flipout:

χαχα, οχι Μπαμπη. Δεν ειναι λαχταριστο γκατζετακι αυτο.
Προτιμω -αν ποτε χρειαστει να προσαρμοσω πριτσινια με βολτες- να το κανω με γαλλικα κλειδακια και καρυδακια, the good old fashion way :))

Μου κάνει εντύπωση ρε μαστόρια που δεν το ξέρετε το sport!....τις μήτρες τις έχει το σετ.
Υπάρχουν και πρέσες γιά μεγαλύτερα μεγέθη!....από M8 και πάνω βέβαια, οι δυνάμεις είναι μεγάλες και το εργαλείο ακριβό.
Εγώ γιά M8, M10 και M12 σχεδίασα ένα εργαλείο και το έδωσα σε έναν τορναδόρο και μου το έφτιαξε (αν θέλετε φώτο και σας ενδιαφέρει, να σας ποστάρω)!.
Το συγκεκριμένο εργαλείο αγοράστηκε από amazon.de θεωρείται επαγγελματικό - και είναι - και αγοράστηκε λόγω προσφοράς warehouse deals στη μισή τιμή (22 ).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για λαμαρίνα, έτσι ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Γιά λαμαρίνα είναι ναί!

Σημερινές παραλαβές Karcher.
Παλμικό ψεκαστικό και πιστόλι νερού.

DSC_0686.jpg

18 και 4 ευρώ αντίστοιχα.

Μου κάνει εντύπωση ρε μαστόρια που δεν το ξέρετε το sport!....

Καλά, σιγά-σιγά θα το πιστέψουμε εδώ μέσα οτι γίναμε και μαστόρια...
Δεν προλάβαμε να βιδώσουμε τρία ξύλα στη σειρά και τα μάθαμε όλα... :flipout:
Εγώ προσωπικά πρώτη φορά βλέπω τέτοιο εργαλείο, ή μάλλον έχω ξαναδεί σε άλλο σχήμα, σαν ψαλίδα, αλλά δεν ήξερα τι είναι.
Και για να πώ και την αλήθεια, όσο διαβάζω εδώ μέσα τόσο πιο πολύ συνειδητοποιώ οτι δεν ξέρω την τύφλα μου.
Το παλεύω όμως, και σιγά-σιγά έχω μάθει αρκετά πράγματα... Ίσως κάποια στιγμή μάθω και τι εννοούν στο youtube οτι βερνικώνουν με μπάλα. Τι σκατά είναι αυτή η μπάλα πιυ μοιάζει σαν παραγεμισμένη γάζα; :flipout:

Μπαμπη ολο τεχνικους ορους μας μαθενεις!!χθες εμαθα τα "χτενια" σημερα θα μαθω και την μπαλα!!

Καί γιά να δώσω πλήρη πλροφόρηση, σας παραθέτω τύπους από διαθέσιμους περτσιναδόρους γιά τέτοια δουλειά!

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    43.5 KB · Views: 259
  • image.jpeg
    image.jpeg
    17.8 KB · Views: 301
  • image.jpeg
    image.jpeg
    44.9 KB · Views: 261
  • image.png
    image.png