Μου είχε κάνει εξαιρετική εντύπωση προ δεκαετίας όταν τον είχα δουλέψει σε φίλο φανοποιο!!!!
Πόσο στοίχισε Μάκη???
Σημερινή (μερακλίδικη) παραλαβή!
Kαλοριζικα Χρηστο, πολυ καλοφτιαγμενα bits. Η dremel βγαζει για το Trio επισης μια πολυ καλη φρεζα και αλλα αξιολογα μπιτακια.
Παρελαβα και γω 2 μινι γωνιες ξυλουργου. Μιας ιντσας και δυο ιντσων, εξαιρετικα μικρες, που χωνονται παντου για μετρηση/αλφαδιασμα.
Βαρυ πραμα, ατσαλινο και παρα πολυ ποιοτικο/καλοφινιρισμενο, δεν το περιμενα ετσι! Αμαζον αγγλιας.
![]()
Το ενα φτανει τα 7 εκατοστα και το αλλο τα 5 συνολικα.
Πισω ειναι ενα αλλο μικρο με ξυλινη λαβη των 10 εκατοστων (silverline νομιζω) αλλα δεν βολευει στο αλφαδιασμα της σεγας/κορδελας γιατι ειναι μεγαλο.
![]()
Μπαμπη αν θες, σου δινω την δικη μου των 2 ιντσων και μενω με το κινεζικο το μικρο το μονο-ιντσο :smileJap:
Μερακλίδικη όντως παραλαβή να το χαρείς και η τιμή είναι χώμα. Και λέω χώμα γιατί πίσω στο μακρινό 2006 είχα πάρει έναν έναντι 200ευρωπουλων αν θυμάμαι καλά. Μπηκε στη συλλογή ένας FAR KJ19. Δε ξέρω αν υπάρχει ακόμα αλλά επειδή είναι από τα καλά εργαλεία θεωρώ ότι θα υπάρχει ακόμα όπως και άλλα μοντέλα που ειχα δει τότε.
![]()
Επειδή έχω καιρό να αγοράσω πριτσίνια αν και έχω αρκετά απο που αγοράζεις αν επιτρέπεται; Φρεζάτα ή με ροδελίτσα δουλεύεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.