Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πρωτα ο Θεος θα ξαναψωνισουμε απο το αμαζον τωρα που το λιρακι ειναι στα κατω του :))
Tι προτιματε? της μιας ιντσας η των 2 ιντσων? Θα σας τα φερω Ελλαδα Σεπτεμβρη με δωρεαν μεταφορικα, αλλα παραλαβη απο το σπιτι μου :))

Μου είχε κάνει εξαιρετική εντύπωση προ δεκαετίας όταν τον είχα δουλέψει σε φίλο φανοποιο!!!!
Πόσο στοίχισε Μάκη???

22 Όπως αναφέρω....αλλά με μισά παρελκόμενα....πλήρης έχει γύρω στα 45 χωρίς μεταφορικά.

Δυστυχως δεν προεβλεψα την μεγαλη ζητηση και παραγγειλα ηδη 3 γωνιες των 2 ιντσων (Κυριακος, Νικος, Χρηστος) συν μια μηπως ηθελε κανεις αλλος. Αρα 4 τεμαχια 5.99 ευρω συνολικα το καθενα.
Τα παραγγειλα απο το αμαζον γερμανιας (ιδιος πωλητης) που ειχε καλυτερα μεταφορικα.

Ο επομενος στην σειρα ειναι ο Νεκταριος. Σετακι δεν υπαρχει γιατι τα παιδια δεν θελανε το κινεζικο νουμερο της μιας ιντσας :chinese:

Μπαμπη αν θες, σου δινω την δικη μου των 2 ιντσων και μενω με το κινεζικο το μικρο το μονο-ιντσο :smileJap:

Εδω το τεφαρικι διπλα στον κιτρινο χαρακα. Διπλα του ο κινεζος και στα αριστερα των 3 ιντων.

27998911514_c06ac9d0d7_b.jpg

Thanks guys, it was my pleasure.
Το πακετακι εφυγε ηδη απο τον πωλητη και αναμενεται 6-26 Αυγουστου.

Mε την ευκαιρια πηρα και ενα 6ιντσο για να το χρησιμοποιω σαν οδηγο στην πριονοκορδελα.

Σημερινή (μερακλίδικη) παραλαβή!

Μερακλίδικη όντως παραλαβή να το χαρείς και η τιμή είναι χώμα. Και λέω χώμα γιατί πίσω στο μακρινό 2006 είχα πάρει έναν έναντι 200ευρωπουλων αν θυμάμαι καλά. Μπηκε στη συλλογή ένας FAR KJ19. Δε ξέρω αν υπάρχει ακόμα αλλά επειδή είναι από τα καλά εργαλεία θεωρώ ότι θα υπάρχει ακόμα όπως και άλλα μοντέλα που ειχα δει τότε.

gGcqXcD.jpg

Επειδή έχω καιρό να αγοράσω πριτσίνια αν και έχω αρκετά απο που αγοράζεις αν επιτρέπεται; Φρεζάτα ή με ροδελίτσα δουλεύεις;

Kαλοριζικα Χρηστο, πολυ καλοφτιαγμενα bits. Η dremel βγαζει για το Trio επισης μια πολυ καλη φρεζα και αλλα αξιολογα μπιτακια.

Παρελαβα και γω 2 μινι γωνιες ξυλουργου. Μιας ιντσας και δυο ιντσων, εξαιρετικα μικρες, που χωνονται παντου για μετρηση/αλφαδιασμα.
Βαρυ πραμα, ατσαλινο και παρα πολυ ποιοτικο/καλοφινιρισμενο, δεν το περιμενα ετσι! Αμαζον αγγλιας.

27995389293_5e7d7c07bc_c.jpg

Το ενα φτανει τα 7 εκατοστα και το αλλο τα 5 συνολικα.
Πισω ειναι ενα αλλο μικρο με ξυλινη λαβη των 10 εκατοστων (silverline νομιζω) αλλα δεν βολευει στο αλφαδιασμα της σεγας/κορδελας γιατι ειναι μεγαλο.
27995388833_41110b0f2b_c.jpg

Μινι γωνιες, μινι τρυπανακια, μινι πριονοκορδελα, να δω πιο θα ειναι το επομενο μινι! χαχαχαχα

Μια χαρα φαινονται παντως ;-)

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπαμπη αν θες, σου δινω την δικη μου των 2 ιντσων και μενω με το κινεζικο το μικρο το μονο-ιντσο :smileJap:

Μιχάλη σ´ ευχαριστώ πάρα πολύ, το εκτιμάω, αλλά δεν πρόκειται να σου στερήσω τη δική σου.
Χρειάζεται και λίγη τσίπα. :D
Το ήθελα για το radial που δεν χωράει κανονική γωνία και το εργαλείο που πήρα απ´ το Axminter έχει όλλες τις γωνίες εκτός από 90".

Μερακλίδικη όντως παραλαβή να το χαρείς και η τιμή είναι χώμα. Και λέω χώμα γιατί πίσω στο μακρινό 2006 είχα πάρει έναν έναντι 200ευρωπουλων αν θυμάμαι καλά. Μπηκε στη συλλογή ένας FAR KJ19. Δε ξέρω αν υπάρχει ακόμα αλλά επειδή είναι από τα καλά εργαλεία θεωρώ ότι θα υπάρχει ακόμα όπως και άλλα μοντέλα που ειχα δει τότε.

gGcqXcD.jpg

Επειδή έχω καιρό να αγοράσω πριτσίνια αν και έχω αρκετά απο που αγοράζεις αν επιτρέπεται; Φρεζάτα ή με ροδελίτσα δουλεύεις;

Ροδέλα....βέβαια ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι να έχουν και καρέ γύρω γύρω (ώστε, όσο γίνεται να μην μπορούν να περιστραφούν- κλωτσήσουν, στο βίδωμα μετά).
Αυτά εννοώ....

....φυσικά στο Ελλάντα δεν βρίσκεις εύκολα τέτοια...

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    14.6 KB · Views: 250
Last edited: