Μιχάλη σ´ ευχαριστώ πάρα πολύ, το εκτιμάω, αλλά δεν πρόκειται να σου στερήσω τη δική σου.
Χρειάζεται και λίγη τσίπα.
Το ήθελα για το radial που δεν χωράει κανονική γωνία και το εργαλείο που πήρα απ´ το Axminter έχει όλλες τις γωνίες εκτός από 90".
Θες των 2 ιντσων η το μικρο της μιας ιντσας? Για τσεκαρε τις φωτο που εχω ανεβασει. Οταν λεμε ιντσες εννοουμε το μηκος της λαμας, οχι το συνολικο μαζι με την βαση.
Δες τι σε βολευει καλυτερα για το radial.
Ηρθε σημερα και το σετακι με τις λιμες της Rolson απο αμαζον αγγλιας.
Ωραιοτατη ποιοτητα και πιο μεγαλο σε μεγεθος σετακι απο οτι περιμενα. Η θηκη ειναι παρα πολυ βολικη και θα φιλοξενησει τις μικροτερες λιμες, ρασπες και διαμαντολιμες στα αριστερα.
Ετσι θα νοικοκυρευτουμε, ολα τα λιμιδια σε ενα πακετακι)
![]()
Μιχάλη οι λαβές είναι καλές η με την χρήση θα μας μείνουν στο χέρι ?
Ήμουν κέντρο για κάτι δουλίτσες και "χτύπησα" απ´ τον Μητρόπουλο αυτές τις Nicholson γύρω στα
12 .
Απ´ ότι μου είπε μπορεί να μου φέρει ότι θέλω αλλά η μεγάλη ποικιλία είναι στο κατάστημα της Πάτρας.
Κι επειδή ήταν χωρίς τσάπια πετάχτηκα απέναντι και πήρα αυτά τα πλαστικούρια με 2 .
Ήμουν κέντρο για κάτι δουλίτσες και "χτύπησα" απ´ τον Μητρόπουλο αυτές τις Nicholson γύρω στα
12 .
Απ´ ότι μου είπε μπορεί να μου φέρει ότι θέλω αλλά η μεγάλη ποικιλία είναι στο κατάστημα της Πάτρας.
Κι επειδή ήταν χωρίς τσάπια πετάχτηκα απέναντι και πήρα αυτά τα πλαστικούρια με 2 .
Κοντά δεν θα το έλεγα αλλά βρισκόμαστε με τον Κυριάκο...
Θέλω και πορτοκαλέλαιο...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.