AGROTISS
Supreme Member
Να σαι καλά.
Με πληροφόρησε το παλικάρι στο μαγαζί ότι βγαίνουν πια και με εξάγωνο στέλεχος για παλμικό ή συναφή εργαλεία.
:a0210: :award:
Να σαι καλά.
Με πληροφόρησε το παλικάρι στο μαγαζί ότι βγαίνουν πια και με εξάγωνο στέλεχος για παλμικό ή συναφή εργαλεία.
καλά τρυπήματα Κυριάκο, κρίμα που δεν βγαίνουν και σε μεγάλα μήκη..
30 cm Γιάννη.
Πριν 3-4 μήνες που πήγα στον Ντέτσικα και πήρα το σετ robest line της bosh, δεν είχε σε μακριά κι έτσι πήρα τρία μεμονωμένα κομμάτια της Dewalt sds plus
αν γνωρίζεις κάτι λοιπόν δώσε link και όταν ανέβω Αθήνα θα τα χτυπήσω.
Η Bosch.gr δεν τα φέρνει αλλά στο Amazon.de υπάρχουν και σε καλές τιμές αρκεί να μαζευτούμε αρκετοί για να μοιραστούμε τα μεταφορικά ..
View attachment 130093
Θα κατσετε να κανετε τετοιου μηκους τρυπα με απλο κρουστικο? θα φατε τη μπαταρια και το εργαλειο.
Εγω θεωρω και γιαυτο τα λατρεψα, οτι αυτα τα τρυπανια ειναι για λιγες τρυπες οποτε χρειαστουν σε μικρες σχετικα διατομες για να μην κουβαλαμε τα τρυπανια ρευματος και sds plus.
Τα φέρνει τα φέρνει.Η Bosch.gr δεν τα φέρνει αλλά στο Amazon.de υπάρχουν και σε καλές τιμές αρκεί να μαζευτούμε αρκετοί για να μοιραστούμε τα μεταφορικά ..
View attachment 130093
Τα φέρνει τα φέρνει.
https://www.skroutz.gr/products/show/9309471
Εγώ είμαι μέσα για ομαδική. Θέλω ένα σετακι σαν αυτό της προηγούμενης.
Ποιο ακριβώς θέλεις (κωδικός) ?
Πολυ ωραιο.
Το ζαχαρωνα και εγω στο ιταλικο φυλλαδιο που βλεπατε την μεγγενη.
Καλοδουλευτο.
Αυτο σκεφτομαι Ιωαννη.
BOSCH-Σετ τρυπανιών πολλαπλών χρήσεων CYL-9 Multi Construction Robust Line 7 τεμαχίων
![]()
Θα δω αν το εχει ο Καυκας και σε τι τιμη αν ειναι να το παρω απο εδω.
Νομίζω πως η τιμή στον Δασκαλάκη είναι καλή.
29,40ο μέσω ιντερνετ.
και πόσο αυξάνουν το ποσό τα μεταφορικά?
γιατί εάν τα μεταφορικά είναι 4-5 η διαφορά που προκύπτει από την Ελλάδα είναι περίπου 5 , σωστά? και το έχεις την επόμενη στο σπίτι σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.