Tι παραλάβαμε σήμερα..

30 cm Γιάννη.
Πριν 3-4 μήνες που πήγα στον Ντέτσικα και πήρα το σετ robest line της bosh, δεν είχε σε μακριά κι έτσι πήρα τρία μεμονωμένα κομμάτια της Dewalt sds plus
αν γνωρίζεις κάτι λοιπόν δώσε link και όταν ανέβω Αθήνα θα τα χτυπήσω.

..κι έτσι από το πουθενά παρέλαβα σήμερα το σπαστό τραπεζάκι του Lidl. Με delivery στην πόρτα μου.

Δεν παίζονται αυτοί οι άνθρωποι λέμε, Κυριάκο και Χρήστο σας ευχαριστώ πολύ! :grinning-smiley-043

Κυριάκο κάνε σούμα να σε πληρώσω!

30 cm Γιάννη.
Πριν 3-4 μήνες που πήγα στον Ντέτσικα και πήρα το σετ robest line της bosh, δεν είχε σε μακριά κι έτσι πήρα τρία μεμονωμένα κομμάτια της Dewalt sds plus
αν γνωρίζεις κάτι λοιπόν δώσε link και όταν ανέβω Αθήνα θα τα χτυπήσω.

Η Bosch.gr δεν τα φέρνει αλλά στο Amazon.de υπάρχουν και σε καλές τιμές αρκεί να μαζευτούμε αρκετοί για να μοιραστούμε τα μεταφορικά ..

Amazon_de_CYL-9.png

Η Bosch.gr δεν τα φέρνει αλλά στο Amazon.de υπάρχουν και σε καλές τιμές αρκεί να μαζευτούμε αρκετοί για να μοιραστούμε τα μεταφορικά ..

View attachment 130093

Θα κατσετε να κανετε τετοιου μηκους τρυπα με απλο κρουστικο? θα φατε τη μπαταρια και το εργαλειο.
Εγω θεωρω και γιαυτο τα λατρεψα, οτι αυτα τα τρυπανια ειναι για λιγες τρυπες οποτε χρειαστουν σε μικρες σχετικα διατομες για να μην κουβαλαμε τα τρυπανια ρευματος και sds plus.

photo upload

Τα ρεστα μου στα εξαρτηματα made in switcherland &germany μιας και με τα κινεζικα δεν ειδα προκοπη. Πηρα ενα τρυπανακι ακομη μην τυχον και ξεμεινω ...

Θα κατσετε να κανετε τετοιου μηκους τρυπα με απλο κρουστικο? θα φατε τη μπαταρια και το εργαλειο.
Εγω θεωρω και γιαυτο τα λατρεψα, οτι αυτα τα τρυπανια ειναι για λιγες τρυπες οποτε χρειαστουν σε μικρες σχετικα διατομες για να μην κουβαλαμε τα τρυπανια ρευματος και sds plus.

Γιατί Νεκτάριε γράφουν πουθενά ότι είναι αποκλειστικά για μπαταρίας ....
Για οπλισμένο σκυρόδεμα και πέτρα καλύτερα να χρησιμοποιήσεις SDS αλλά για τα υπόλοιπα ποιος ο λόγος.

Επίσης μην ξεχνάς ότι τα "καλά" μπαταρίας είναι από 70Nm και πάνω ...π.χ. το δικό μου είναι 85Nm με 6Ah μπαταρία ....

Τα ΗΕΧ-9 με 12,62 ευρώ τα έξι είναι πολύ καλή τιμή για όσους έχουν παλμικό ...

View attachment 130093
Τα φέρνει τα φέρνει.

https://www.skroutz.gr/products/show/9309471

Εγώ είμαι μέσα για ομαδική. Θέλω ένα σετακι σαν αυτό της προηγούμενης.

Πηρα χθες απο το ντοπιο λιντλ ενα L-Boxx πληρεστατο και με εργαλειο βαρβατο μεσα!

28249059563_ce86eab585_b.jpg

Πολυ ωραιο.
Το ζαχαρωνα και εγω στο ιταλικο φυλλαδιο που βλεπατε την μεγγενη.
Καλοδουλευτο.

Ποιο ακριβώς θέλεις (κωδικός) ?

Αυτο σκεφτομαι Ιωαννη.

BOSCH-Σετ τρυπανιών πολλαπλών χρήσεων CYL-9 Multi Construction Robust Line 7 τεμαχίων

2607010543.JPG

Θα δω αν το εχει ο Καυκας και σε τι τιμη αν ειναι να το παρω απο εδω.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολυ ωραιο.
Το ζαχαρωνα και εγω στο ιταλικο φυλλαδιο που βλεπατε την μεγγενη.
Καλοδουλευτο.

Αυτο σκεφτομαι Ιωαννη.

BOSCH-Σετ τρυπανιών πολλαπλών χρήσεων CYL-9 Multi Construction Robust Line 7 τεμαχίων

2607010543.JPG

Θα δω αν το εχει ο Καυκας και σε τι τιμη αν ειναι να το παρω απο εδω.

Νομίζω πως η τιμή στον Δασκαλάκη είναι καλή.

και πόσο αυξάνουν το ποσό τα μεταφορικά?
γιατί εάν τα μεταφορικά είναι 4-5 η διαφορά που προκύπτει από την Ελλάδα είναι περίπου 5 , σωστά? και το έχεις την επόμενη στο σπίτι σου.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

και πόσο αυξάνουν το ποσό τα μεταφορικά?
γιατί εάν τα μεταφορικά είναι 4-5 η διαφορά που προκύπτει από την Ελλάδα είναι περίπου 5 , σωστά? και το έχεις την επόμενη στο σπίτι σου.

απο το αμαζον γερμανιας εχει μεταφορικα 7 ευρω απο οτι ειδα.Οποτε δεν αξιζει για μεμονομενη αγορα