Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα τα new toys μιχάλη!!

Πρίν μερικές μέρες παρέλαβα αυτόν τον φορτιστή απο κέντρο βίδας,έκανα επιστροφή τον black&decker και πήρα αυτόν με μια μικρή διαφορά χρημάτων απο την μεριά μου.

SAM_1530.jpg
SAM_1528.jpg
SAM_1529.jpg

Καλορίζικα τα new toys μιχάλη!!

Πρίν μερικές μέρες παρέλαβα αυτόν τον φορτιστή απο κέντρο βίδας,έκανα επιστροφή τον black&decker και πήρα αυτόν με μια μικρή διαφορά χρημάτων απο την μεριά μου.

SAM_1530.jpg
SAM_1528.jpg
SAM_1529.jpg

Υπήρχε καποιος λόγος που τον άλλαξες; Ηταν προβληματικός η δεν καλυπτε τις αναγκες σου; Ρωταω γιατι και εγώ σκεφτομουνα τον Black & Decker μελλοντικα.

Υπήρχε καποιος λόγος που τον άλλαξες; Ηταν προβληματικός η δεν καλυπτε τις αναγκες σου; Ρωταω γιατι και εγώ σκεφτομουνα τον Black & Decker μελλοντικα.

Όχι μια χαρά ήταν,αρκετά αξιόλογος φορτιστής μέχρι 50-55ah.
Kατά την γνώμη μου(νομίζω) δεν μπορούσε παραπάνω Ah,και για αυτό τον άλλαξα με μεγαλύτερο,όπως ειναι ο Bc

Nικο εισαι αρχοντας με τετοια πρωτη υλη!!!

Mikep, σε ευχαριστω, βρηκα σε παρομοια τιμη απο αμαζον αγγλιας και παραγγειλα ηδη. Παντως το banggood εχει ακριβυνει παρα πολυ τις τιμες.

Κωστα, καλοριζικος ο φορτιστης, φαινεται πολυ καλος απο τα specs. Aν τον δοκιμασεις κανα τριμηνο και παει καλα, πες μου. Μου αρεσει αυτο που 'τον βαζουμε στην πριζα και ξεχναμε την συντηρηση'.

Εδω ενα εργαλειακι που παντα ηθελα και ηρθε σημερα.
Παχυμετρο μινι 10 εκατοστων. Aπο αμαζον αγγλιας γυρω στα 7 ευρω. Κινεζικο αλλα πολυ καλο και ακριβεστατο, το τσεκαρα μολις.

Εδω σε συγκριση με τα κανονικα παχυμετρα.
Η διαφορα του μικρου απο το μεγαλο του λιντλ, περαν απο το μεγεθος, ειναι οτι το μικρο ενεργοποιειται μολις ανοιξεις τις δαγκανες για να μετρησεις, χωρις να πατησεις το on/off. BOΛΙΚΟ-ΤΑΤΟ!!!

28894939245_bc00224c39_c.jpg

Προχθές είχα γενέθλια και χθες το βράδυ ο κουμπάρος με επισκέφτηκε με αυτό παραμάσχαλα:
DSC_0614.JPG

με μόνη προϋπόθεση να φτιάξω μια ξύλινη κουζίνα για την βαφτισιμιά μου! :) (λες και χρειαζόταν σπρώξιμο για κάτι τέτοιο! χα χα χα)

Παραγγελία από Κέντρο Βίδας την Τρίτη το πρωί και παραλαβή την επομένη (δωρεάν μεταφορικά με courier) στην Θεσσαλονίκη!

Προχθές είχα γενέθλια και χθες το βράδυ ο κουμπάρος με επισκέφτηκε με αυτό παραμάσχαλα:

με μόνη προϋπόθεση να φτιάξω μια ξύλινη κουζίνα για την βαφτισιμιά μου! :) (λες και χρειαζόταν σπρώξιμο για κάτι τέτοιο! χα χα χα)

Παραγγελία από Κέντρο Βίδας την Τρίτη το πρωί και παραλαβή την επομένη (δωρεάν μεταφορικά με courier) στην Θεσσαλονίκη!

ε ρε να είχα κι εγώ τέτοιο κουμπάρο τι τυχερός θα ήμουν !!!
καλορίζικο Γιάννη και ότι θέλει ο κουμπάρος, άντε μην πω και ότι θέλει η κουμπάρα ! αχαχαχα

Μεγειές ακόμα σε Μιχάλη και Κώστα για τις πρόσφατες παραλαβές

Τι ομορφα που φανταζουν :)))
Kαλοριζικα σε ολους!!!

Αντε να δουμε και τι λενε τα stanley, Kυριακο αμα το δοκιμασεις πες.

Καλορίζικα.

Και εγώ αυτό το τριβείο πήρα και είμαι σούπερ ευχαριστημένος.
Καμία σχέση με το θορυβώδες και κουραστικό Bosch PEX 300.

Ευτυχώς που υπάρχει και το "ακροατήριο¨ Γιώργο ...εμείς .... και τους θαυμάζουμε για τις αγορές τους :ernaehrung004:

Ευτυχώς που υπάρχει και το "ακροατήριο¨ Γιώργο ...εμείς .... και τους θαυμάζουμε για τις αγορές τους :ernaehrung004:

έτσι ακριβώς Νίκο, αυτοί θα τα χαίρονται στην πράξη κι εμείς θα τα χαιρόμαστε με τα μάτια !!

Κωστάκη..... καλησπέρες από Σύβοτα !!!!

Δεν μπόρεσα να δω και τον Μπάμπη γιατί πέρασα μεσημέρι.

Να πας στην παραλία Κάρβουνο κ να πιείτε καφέ στο http://www.karvounovillas.gr/el/
να αισθανθείς για λίγο Ρώσος μεγιστάνας.

Καλά να περάσετε. Όταν γυρίσεις πάρε με τηλ. για να επισκευασουμε το κοκοψινι σου.