Tι παραλάβαμε σήμερα..

Οκ παιδες, δεκτον, απο εδω και περα -και για ολη την περιοδο του καλοκαιριου- θα αναρτω μονο παραλαβες αναλωσιμων :))

Παραλαβη 100 (20χ5) τεμαχιων δισκων velcro 50μμ διαμετρου.
Τα γυαλοχαρτα ειναι 40, 80, 120, 180 και 240 grit.

28851562602_20db4dec9f_c.jpg

Μιχάλη η αγορά απο που;; τοπική αγορά η αμαζον κλπ?

Aπο amazon αγγλιας Κωστα γυρω στα 10 ευρω/100 τεμαχια διαφορα grits. Kαλη τιμη, θα με βολεψουν καμποσα χρονια.
Δυσκολα βρισκεις αυτο το μεγεθος δισκακια. Εδω το λινκ https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01AK09FM8/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Τα μεγεθη που εχει ειναι απο 40 εως 240, τα πιο κοινα δηλαδη, αλλα θελω να βρω εως 600 κοκκωση -για να πιανει το σπρευ βερνικι απροβληματιστα.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους.
Μιχάλη τό σέτ μέ τά καρυδάκια τής proxon 1/4 τά εχω, καί άν τραβήξεις γιά νά βγάλεις το καρυδάκι από τήν καστάνια χωρίς νά πατήσεις το μπουτόν βγαίνει λίγο πιό δύσκολα μέν αλλά βγαίνει,δοκίμασε το νά μού πείς,στό μαγαζί που το είχα αγοράσει δοκιμάσαμε άλλα δύο σέτ καί εβγαινε σέ όλες.

Μερσι Δημητρη!
To set που εχω ειναι το 23080. Δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με το δικο σου καθως κυκλοφορουν διαφορες εκδοσεις 1/4". Δυστυχως πεταξα το χαρτινο καλλυμα και δεν ειδα ημ.παραγωγης.
Δοκιμασα αυτο που λες -με τα 13μμ & 4μμ καρυδακια- και δεν βγαινει με το χερι.

Παντως και να εβγαινε δυσκολα οπως βγαινει στο κατσαβιδι -η σε απλες καστανιες χωρις κουμπι- δεν θα ειχα κανενα προβλημα. Η ουσια με το κουμπι ειναι να το βαζεις και να το βγαζεις το bit γρηγορα και ευκολα.

Καλοριζικη Νεκταρ!

Εξυπνη εργακειοθηκη την εβλεπα και εγω αλλα πηγα αλλου.

Επισκεψη στον Ροδακη στην Χιο οπου πραγματικα χαιρεσαι να εισαι στο μαγαζι με την ποικιλια που εχει.
Μαζι μου επεστρεψαν 2 εργαλειοθηκες Stanley μπας και καταφερω να οργανωσω λιγο τα εργαλεια μου στο νεο σπιτι χωρις εργαλειοδωματιο...

DSC_3199.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικη Νεκταρ!

Εξυπνη εργακειοθηκη την εβλεπα και εγω αλλα πηγα αλλου.

Επισκεψη στον Ροδακη στην Χιο οπου πραγματικα χαιρεσαι να εισαι στο μαγαζι με την ποικιλια που εχει.
Μαζι μου επεστρεψαν 2 εργαλειοθηκες Stanley μπας και καταφερω να οργανωσω λιγο τα εργαλεια μου στο νεο σπιτι χωρις εργαλειοδωματιο...

DSC_3199.jpg

Θενκς Κυριακο, και η δικια μου Χιωτικια ειναι. Αυτομαπο πισω τη ειναι? ειναι η "γνωστη" ταμπακιερα?
Τις χαλβαδιαζω μερες αλλα δισταζω,,,ακομη να παρω. Δεν εχω βρει ακομη χρηση...

Ναι η γνωστη ταμπακιερα ειναι!
Και ειναι πολυχρηστικη Νεκταριε!
Θα βολεψει πολυ εκτος απο βιδες και για τα συστηματα κρυφων βιδων και καβιλιων της wolfcraft καθως τα δισκακια προσθαφαιρουνται!

για να παίρνετε συνέχεια εργαλειοθήκες και ταμπακιέρες εσεις πρέπει να έχετε εργαλεία εν αφθονία.
μάλλον εβδομάδα παθών για αυτούς που τα βλέπουν είναι, παρά για αυτούς που παραλαμβάνουν, καλορίζικα παίδες !!

για να παίρνετε συνέχεια εργαλειοθήκες και ταμπακιέρες εσεις πρέπει να έχετε εργαλεία εν αφθονία.
μάλλον εβδομάδα παθών για αυτούς που τα βλέπουν είναι, παρά για αυτούς που παραλαμβάνουν, καλορίζικα παίδες !!
ΕργΛεια εξαρτηματα που αν δεν τα τακτοποιησεις ειναι σαν να μην τα εχεις. Θα πεις οτι μπαινουν και σε κουτια και κουβαδες. Ο σω τροπος ειναι ομως εργαλειοθηκη και ταμπακιερα. Και αν ειναι και συνεργασιμα-εναλλαξιμα ακομη περισσοτερο καλα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω σε αυτη τη ταμπακιεροβαλιτσα θα βαλω ολα τα υδραυλικοειδη εργαλεια μου και ολα τα εξαρτηματα, εκτος τις σωληνες. Ετσι θα γλυτωσω απο ενα βαλιτσακι σπασμενο, δυο κουβαδες και μερικες σακουλες.

Η αληθεια ειναι οτι και εγω στις θηκες πασχω πολυ...

Και λογω της ανοργανωσιας μου εχει τυχει να χρειαστω κατι και να μη το βρισκω εκεινη τη στιγμη, με αποτελεσμα να το ξανα αγορασω... και δεν εχει γινει μια φορα...

Θα μου πεις, χαμενο δεν παει, αλλά ειναι τσαμπα αγορες...

Χτες τις έβγαλα στην ταράτσα να τις τακτοποιήσω.
Με τις 3 παρακάτω εργαλείοθήκες μαστορεύω χρόνια τώρα κ δεν έχουν πάθει τίποτα.
Την Flambeau 1800 την έχω 25 χρόνια plus.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ο κουβάς για τα υδραυλικά εξαρτήματα,δυστυχως,δεν αντικαθίσταται με τίποτα...

Αν εχεις πολλα, εισαι και υδραυλικος κατ´ επαγγελμα.
Εγω αυτα που θελω τα χωρεσα ολα.

Η "φλαμπε" τι κατασκευης ειναι?
Την αλλη τη στανλευ, δεν τη χωνεψα με τη καμια. Την εχω δει, ευθραυστη και σπασμενη την εχω δει. Ψευτια.
Αντιθετος κατι παρομοιες zag, μονο ο μητσοτακης θα ζησει περισσοτερο!