Tι παραλάβαμε σήμερα..

Όταν μπορέσω θα σας κάνω φωτορεπορτάζ απο μια κατασκευή της Flambeau που θεωρώ πως είναι η απόλυτη εργαλειοθήκη,με συντροφεύει πάνω απο 10 χρόνια στα ψαρέματά μου.Μάλλον πρέπει να της αλλάξω χρήση τώρα που το σκέφτομαι γιατί πλέον χρόνος για ψάρεμα δεν υπάρχει..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Όταν μπορέσω θα σας κάνω φωτορεπορτάζ απο μια κατασκευή της Flambeau που θεωρώ πως είναι η απόλυτη εργαλειοθήκη,με συντροφεύει πάνω απο 10 χρόνια στα ψαρέματά μου.Μάλλον πρέπει να της αλλάξω χρήση τώρα που το σκέφτομαι γιατί πλέον χρόνος για ψάρεμα δεν υπάρχει..

Καλό είναι το φώτο ρεπορτάζ να συνοδεύεται κ με αποτελέσματα του ψαρέματος !!!

Τη stanley την εχω και εγω. Το πιο ενοχλητικο για μενα ειναι οταν θες να αφησεις ανοιχτο το καπακι. Απλα δε γινεται γιατι τα δυο πλαστικα που εχει στο πισω μερος δεν αντεχουν το βαρος. Πρεπει παντα να το στηριζεις καπου για να μη σπασει.

Είναι όμως πολύ πολύ φθηνή ειδικά η ακόμα πιο μεγάλη παίζει χωρίς ανταγωνισμό. Την έχω και εγώ και τα πλαστικά που αναφέρει ο κασκας... Έσπασαν οπότε πλέον δεν χρειάζεται να την στηρίζω. Επίσης έχει αδύναμη χειρολαβη οπότε δεν παίρνει τρελό φόρτωμα.

Εν κατακλείδι είναι πολύ καλή λόγω τιμής αν κάποιος θέλει να έχει όλα του τα εργαλεία μέσα στο σπίτι του ή στην αποθήκη σε ένα σημείο. Αν είναι για μετακινισεις κτλ καλύτερα να πάρει κάτι άλλο.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μερσι Δημητρη!
To set που εχω ειναι το 23080. Δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με το δικο σου καθως κυκλοφορουν διαφορες εκδοσεις 1/4". Δυστυχως πεταξα το χαρτινο καλλυμα και δεν ειδα ημ.παραγωγης.
Δοκιμασα αυτο που λες -με τα 13μμ & 4μμ καρυδακια- και δεν βγαινει με το χερι.

Παντως και να εβγαινε δυσκολα οπως βγαινει στο κατσαβιδι -η σε απλες καστανιες χωρις κουμπι- δεν θα ειχα κανενα προβλημα. Η ουσια με το κουμπι ειναι να το βαζεις και να το βγαζεις το bit γρηγορα και ευκολα.

Tό ίδιο σέτ έχουμε Μιχάλη τό 23080
Ναί δύσκολα βγαίνει όπως τό κατσαβίδι πού λές,δέν βγαίνει εύκολα,αλλά πάντος βγαίνει.

Αγόρασα τότε σκέτη γιά νά τήν τεστάρω καί τήν άλλη καστάνια prοxxon 1/4 πού έχει εναλλαγή κατεύθυνσης μέ διακόπτη,αριστερά στήν πρώτη φωτό,καί όταν μπαίνει το καρυδάκι γίνεται μπετόν δέν βγαίνει μέ τίποτα,αλλα παρατήρησα ότι τό ράουλο πού μπαίνει μέσα στό καρυδάκι τής καστάνιας πού έχει εναλλαγή κατεύθυνσης είναι λίγο πιό μακρύ από τήν καστάνια πού έχει μέσα τό σέτ,αυτό παίζει ρόλο πού φωλιάζει πιό μέσα τό ράουλο και βρίσκει ακριβώς τήν εγκοπή πού έχει εσωτερικά τό καρυδάκι.

Οχι πώς βγαίνει εύκολα τό καρυδάκι μέ τήν καστάνια τού σέτ,ούτε έχει πρόβλημα στίς εργασίες πού τό έχω δοκιμάσει,απλά έτσι το ανέφερα γιά τό τυπικό μέρος.

kastan10.jpg

kastan11.jpg

Last edited:
Tό ίδιο σέτ έχουμε Μιχάλη τό 23080
Ναί δύσκολα βγαίνει όπως τό κατσαβίδι πού λές,δέν βγαίνει εύκολα,αλλά πάντος βγαίνει.

Αγόρασα τότε σκέτη γιά νά τήν τεστάρω καί τήν άλλη καστάνια prοxxon 1/4 πού έχει εναλλαγή κατεύθυνσης μέ διακόπτη,αριστερά στήν πρώτη φωτό,καί όταν μπαίνει το καρυδάκι γίνεται μπετόν δέν βγαίνει μέ τίποτα,αλλα παρατήρησα ότι τό ράουλο πού μπαίνει μέσα στό καρυδάκι τής καστάνιας πού έχει εναλλαγή κατεύθυνσης είναι λίγο πιό μακρύ από τήν καστάνια πού έχει μέσα τό σέτ,αυτό παίζει ρόλο πού φωλιάζει πιό μέσα τό ράουλο και βρίσκει ακριβώς τήν εγκοπή πού έχει εσωτερικά τό καρυδάκι.

Οχι πώς βγαίνει εύκολα τό καρυδάκι μέ τήν καστάνια τού σέτ,ούτε έχει πρόβλημα στίς εργασίες πού τό έχω δοκιμάσει,απλά έτσι το ανέφερα γιά τό τυπικό μέρος.

άψογος !!!!

Και η θήκη με τα 25 χωρισματα, ανεξάρτητα κουτάκια της Stanley με τα χθεσινά βιδοκαρφα από το Leroy τακτοποιημενα. Συν τις χαλκινου χρώματος βίδες από το Lidl.
Μαζί με τις κάθετες θήκες με τα συρταρακια είναι ότι πιο βολικό για εμένα.
Με αυτην να υπερτερεί στην φορητοτητα.

Και η θήκη με τα 25 χωρισματα, ανεξάρτητα κουτάκια της Stanley με τα χθεσινά βιδοκαρφα από το Leroy τακτοποιημενα. Συν τις χαλκινου χρώματος βίδες από το Lidl.

Φωτο δεν ?

Και ένα αναλυτικό review για εργαλεία γενικώς γερμανικής προέλευσης το οποίο αξίζει να παρακολουθήσει κανείς μέσα στο οποίο γίνεται και review για τα proxxon συγκεκριμένα....

https://www.youtube.com/watch?v=tlSS-nPJUDQ

Και η φωτο!!!
DSC_3212.jpg

Το εξαιρετικο σε αυτη εοπως και στις θηκες με συρταρακια ειναι πως μπορεις να βγαλεις ενα χωρισμα και να παρεις μονο αυτο σε μια σκαλα πχ χωρις να πρεπει να κουβαλας ολη την θηκη.
Οπως τα inserts στα L-box με την διαφορα πως αυτη ολοκληρη κοστιζει οσο το 1/5 ενος σετ bosch.

Αυτές οι θηκούλες της Stanley έχουν σώσει πολύ κόσμο! Είναι πολύ ανθεκτικές και η τιμή τους μια χαρά!

Και η φωτο!!!
DSC_3212.jpg

Το εξαιρετικο σε αυτη εοπως και στις θηκες με συρταρακια ειναι πως μπορεις να βγαλεις ενα χωρισμα και να παρεις μονο αυτο σε μια σκαλα πχ χωρις να πρεπει να κουβαλας ολη την θηκη.
Οπως τα inserts στα L-box με την διαφορα πως αυτη ολοκληρη κοστιζει οσο το 1/5 ενος σετ bosch.

Ζηλευω...

Τι κουμπωματα εχει αυτη, ειναι να τα βασιζεσαι?

Ημερα παραλαβης τεταρτη.

Και η φωτο!!!
DSC_3212.jpg

Και μόνο αυτό, είναι ένα χαρακτηριστικό που σου λείνει τα χέρια

Σωστα Κωστα.
Νεκ ειναι αντοχης και ειναι η δευτερη που εχω φιλε.

Για βάλε βρε Κυριάκο, ξανά το link γι αυτή τη θηκη.
Ευχαριστω

Sent from my iPad using Tapatalk