AGROTISS
Supreme Member
καλορίζικα τα χειρουργικά εργαλεία σου !!
Χτες λόγω έκτακτης ανάγκης πετάχτηκα στο διπλανό Λίντλ και πήρα το σετακι με την καστανιά. Φωτογραφία δεν έχει![]()
Αυτά τα ρημάδια τα 13άρια παίζουν κρυφτούλι, το έχω ζήσει κι εγώ!
@drapetis ναί έχει δύο αλφάδια ένα στρογγυλό εκεί πού είναι η μανιβέλα,καί ένα κλασσικό πιό ψηλά εκεί πού είναι το οριζόντιο χερούλι.
Φίλε Πάνο τελικά μετά τήν δοκιμή πού έκανα μέ τό Χωροστάτη Bosch Quigo μέσα στό σπίτι στά 10 μέτρα είναι κανόνι δέν τό περίμενα καί άς λέει 7 μέτρα,δέν είχα άλλο χώρο μέσα γιά νά τό δοκιμάσω πέραν τών 10 μέτρων,αλλά σίγουρα θά πήγαινε καί παραπάνω.
Έξω τώρα σέ άσπρο τοίχο υπό σκιά φαίνεται η δέσμη καλά στά 5 μέτρα,στά 6 μέτρα φαίνεται καί πάλι αλλα πιό αχνά αλλά κάνεις τήν δουλειά σου,καί στά 7 μέτρα πολύ δύσκολα νά τήν διακρίνω.
Αυτά τά ολίγα από τό τέστ,πιστεύω νά σέ διαφώτησα νά καταλάβεις τήν εμβέλεια τής δέσμης.
Καλοριζικο Δημητρη, ωραιο και χρησιμο γκατζετακι αυτο.
Σε πολλες περιπτωσεις ειναι απαραιτητο να φορας τα ειδικα γυαλια, γιατι το λειζερ -εξ αντανακλασεως- κουραζει τα ματια.
Eννοω γυαλια προστασιας για λειζερ. Yπαρχουν φτηνα κινεζικα αλλα κανουν τη δουλεια.
http://www.banggood.com/600-700nm-R...aser-Protective-Goggles-Eyewear-p-955975.html
Δεν βλεπω τη λεξη 'προστασια' σε αυτα τα γυαλια, μονο οτι βελτιωνουν την ορατοτητα της γραμμης. Πραμα διαφορετικο.
Παντως με την ορατοτητα της γραμμης με το quigo Δημητρη, επειδη το εχω αρκετα χρονια, δεν ειχα προβλημα ποτε.
Ισα ισα, σε καποιες φασεις η γραμμη ηταν πολυ εντονη, για αυτο και αναφερω την χρηση γυαλιων προστασιας.
Eυχαριστώ Μιχάλη
Αλλα γυαλιά είναι αυτά γιά προστασία απο laser πού έχεις στό link ?,καί άλλα αυτά πού βλέπω στήν σελίδα τού κέντρου βίδας ?
Τι είν'τούτο ωρέ Μιχάλη;Λινκ παρακαλώ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.