Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θα έλεγα ότι έχουν δώσει έμφαση στη φορητότητα και προορίζεται για μικρά τεμάχια. Ένα παρόμοιων διαστάσεων είχαν όταν μας πέρναγαν το παρκέ στο σπίτι, με το οποίο έκοβαν τα ξυλάκια του πατώματος και τα φαλτσα στα σοβατεπί.
Για τέτοιων διαστάσεων κομμάτια ήταν ότι πρέπει και στο τέλος το βαζαν στο αυτοκίνητο χωρίς να χρειάζεται κάποιο ξεμονταρισμα και πακετάρισμα.
Για πιο μεγάλων διαστάσεων κομμάτια δε θα βολεψει.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα έλεγα ότι έχουν δώσει έμφαση στη φορητότητα και προορίζεται για μικρά τεμάχια. Ένα παρόμοιων διαστάσεων είχαν όταν μας πέρναγαν το παρκέ στο σπίτι, με το οποίο έκοβαν τα ξυλάκια του πατώματος και τα φαλτσα στα σοβατεπί.
Για τέτοιων διαστάσεων κομμάτια ήταν ότι πρέπει και στο τέλος το βαζαν στο αυτοκίνητο χωρίς να χρειάζεται κάποιο ξεμονταρισμα και πακετάρισμα.
Για πιο μεγάλων διαστάσεων κομμάτια δε θα βολεψει.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακριβώς. Για τέτοιες δουλειές είναι μάνα αλλά για μεγαλύτερα πράγματα απλά δεν...

Και γιά τέτοιες δουλειές αγοράστηκε. Η σκούπα επιπλέον είναι μιά πολύ καλή προσθήκη, αφού μπορείς να τη χρησιμοποιείς και σε άλλα μηχανήματα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και γιά τέτοιες δουλειές αγοράστηκε. Η σκούπα επιπλέον είναι μιά πολύ καλή προσθήκη, αφού μπορείς να τη χρησιμοποιείς και σε άλλα μηχανήματα.

Καλοδούλευτο κ καλές δημιουργίες σου εύχομαι.

Ταμπακιέρες μικρές από Leroy Merlin στο ΕλΒελ.

Διαστάσεις 12x18x3 εκ. 12 θέσεων και 24x18x3,5 εκ. 16 θέσεων.

Ιδανικές για μικροαντικείμενα.

DSC_5021.JPG

DSC_5029.JPG

View attachment 130416

View attachment 130417

Εντυπωσιασμενος απο το περιεχομενο. Τακτοποιηση, ποσοτητα και ποικιλια.

Μεγειές !!
καλές και ποιοτικές φαίνονται, τιμή ;

Μεγειές !!
καλές και ποιοτικές φαίνονται, τιμή ;

Ακριβός δεν θυμάμαι/δεν βρίσκω και την απόδειξη αλλά στο περίπου κόστισαν 5-6 ευρώ και οι δύο.

Παρεληφθη μια μικροσκοπικη πλανη και μια στελα! Απο ξυλο και μπρουτζο!

Το μεγεθος της πλανης ειναι μικροτερο απο αναπτηρα!! Μολις 7 εκατοστα μηκος και 2 εκατοστα πλατος!

29051554462_aa0f29d260_b.jpg

Εξι ευρω η πλανη και τεσσερα η στελιτσα. Συν 1.5 ευρω μεταφορικα. Αυτος ο πωλητης εχει αρκετα πραματα με ελαχιστα μεταφορικα.
https://www.amazon.de/Proops-Miniat...eywords=Miniatur+Messing+&Rosewood+"Flugzeug"

Παρεληφθη μια μικροσκοπικη πλανη και μια στελα! Απο ξυλο και μπρουτζο!

Το μεγεθος της πλανης ειναι μικροτερο απο αναπτηρα!! Μολις 7 εκατοστα μηκος και 2 εκατοστα πλατος!

29051554462_aa0f29d260_b.jpg

Εξι ευρω η πλανη και τεσσερα η στελιτσα. Συν 1.5 ευρω μεταφορικα. Αυτος ο πωλητης εχει αρκετα πραματα με ελαχιστα μεταφορικα.
https://www.amazon.de/Proops-Miniat...eywords=Miniatur+Messing+&Rosewood+"Flugzeug"

Καλορίζικο το γκατζετάκι
Τόσα λίγα ; απίστευτο, πως τον ανακάλυψες βρε Μιχάλη ;

Ευχαριστω Γιωργο!
Το ανεκαλυψα καπως αναποδα. Ειχα αγορασει πολλες μικρες γωνιες ξυλουργου (για καποια παιδια εδω) και ειδα οτι χρεωνε 1.5 ευρω μεταφορικα για ολα. Ετσι πηγα να δω τι αλλο ειχε και επεσα πανω στην πλανη...και οχι μονο..:))
O ιδιος πωλητης στο amazon αγγλιας χρεωνει κανονικα μεταφορικα. Στο amazon.de ομως, μονο 1.5 ευρω στα περισσοτερα ειδη που πουλαει.

Ωραίες είναι Ιωάννη.
Βλέπω τις γεμισες κιόλας με εξαρτήματα!
Πήρες ταπερ με τα δέκα ευρώ?

Τι εννοείς με τη φράση "Πήρες ταπερ με τα δέκα ευρώ?" από που και το εστί Τάπερ ?

Το ταπερ από το Leroy που γεμίζεις με ότι θέλεις χύμα και κοστίζει 10 ευρώ.

Όχι από ΚέντροΒίδας είναι τα αναλώσιμα και συγκεκριμένα περιέχουν :

Περικόχλια απλά : Μ3, Μ4, Μ5, Μ6
Περικόχλια Τυφλά : Μ3, Μ4, Μ5, Μ6
Περικόχλια Πεταλούδες : Μ4, Μ5, Μ6, Μ8
Περικόχλια σύνδεσης/μούφες : Μ4, Μ5, Μ6

Ροδέλες απλές : Μ3, Μ4, Μ5, Μ6, Μ8, Μ10
Ροδέλες πλατιές : Μ3, Μ4, Μ5, Μ6, Μ8

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Όχι από ΚέντροΒίδας είναι τα αναλώσιμα και συγκεκριμένα περιέχουν :

Περικόχλια απλά : Μ3, Μ4, Μ5, Μ6
Περικόχλια Τυφλά : Μ3, Μ4, Μ5, Μ6
Περικόχλια Πεταλούδες : Μ4, Μ5, Μ6, Μ8
Περικόχλια σύνδεσης/μούφες : Μ4, Μ5, Μ6

Ροδέλες απλές : Μ3, Μ4, Μ5, Μ6, Μ8, Μ10
Ροδέλες πλατιές : Μ3, Μ4, Μ5, Μ6, Μ8

Πες τα παξιμαδια και οχι περικοχλια,γιατι προβλεπω να πεσει googlαρισμα :ernaehrung004:

Καλησπέρες,

Επιστροφή στο κλεινόν άστυ σήμερα.

Εν μέσω διακοπών επίσκεψη σε τοπικό κατάστημα και παραλαβή των παρακάτω:

diafora augoustou.JPG

Δοκιμάστηκε το μεγάλο πριόνι σε κόψιμο ξεραμένης ροδακινιάς και μεγάλων κλαδιών λεμονιών και πορτοκαλιών.
Οι εντυπώσεις είναι θετικές. Σε σύγκριση με ένα stanley fat max που έχω και έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολύ και είμαι super ευχαριστημένος είναι ότι το powerfix έχει πιο εύκαμπτη λάμα και στο κόψιμο του είναι λίγο πιο "αργό". Το stanley κόβει εξίσου καλά και προς τις 2 κατευθύνσεις.

Το μεγάλο παρέμεινε στο χωριό και πήρα πίσω τα 2 μικρότερα που θα αξιολογηθούν εν καιρό.
Το μικρό πάντως μάλλον βολεύει για γυψοσανίδες.

Οι σφιγκτήρες αγοράστηκαν περισσότερο για την τιμή αλλά θα δοκιμαστούν στην πράξη καθότι δεν νομίζω ότι είναι για πολλά πολλά και από ότι διάβασα στο άλλο thread.
Ο μεγάλος ήταν στιβαρός αλλά νομίζω η τιμή του δεν άξιζε νομίζω (μπορεί να κάνω και λάθος).

Καλορίζικα Κυριάκο !!
Να σου πω, κι εγώ είχα περάσει από Lidl την Παρασκευή αλλά δεν είχε σφιγκτήρες, μόνο σε μικρό μέγεθος οπότε τζίφος..
φαίνονται καλή κατασκευή πάντως.