Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή αγορά χωροστάτης Bosch Quigo + τρίποδο Konig υψους 1,61 μέτρα.
Πολύ καλό αποτέλεσμα καί απαραίτητο καί τό τρίποδο,εκτός τής βάσης πού έχει μέσα η συσκευασία.

bosch10.jpg

Μεγεια τα τουλια κυριοι.

Παραλαβη Πεμπτης

Ελπιζω να αποδειχθουν αξιοποστοι στο χρονο, στιβαροι δεν δειχνουν οπως οι bresser που εχω, ουτε οι ανοχες τους ειναι λιγες. Αλλα η τιμη τους ειναι σχεδον 1 bresser 5-7 του lidl...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κυριακο, ταμπακιερα που εχεις παρει, αν βγαλεις ενα κουτακι τα υπολοιπα μενουν στη θεση τους? με μια δευτερη ιδια ειναι stackable, οχι να κουμπωνει, αλλα να παταει καλα η μια πανω στην αλλη? πως τη βλεπεις?

Και εγώ χτύπησα 2 σετάκια σφιγκτήρια 300 mm.
Δεν είναι ότι καλύτερο σε ποιότητα αλλά θα αντέξουν λόγω παραδοσιακής κατασκευής!!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ε αυτό,δεν ήξερα.Έχει και μεγαλύτερους;

... http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=56238

Σιαγόνες σύσφιξης από συνθετική ύλη, ευέλικτοι και φιλικοί προς τα υλικά στερέωσης, 7.99 ευρώ κάθε σετ/τεμάχιο

1. Τύπος Α: Προεξοχή x εύρος τάνυσης: περ. 50 x 150 mm, Σετ 3 τεμαχίων
  2. Τύπος Β: Προεξοχή x εύρος τάνυσης: περ. 50 x 300 mm, Σετ 3 τεμαχίων
  3. Τύπος Γ: Προεξοχή x εύρος τάνυσης: περ. 120 x 400 mm, 1 τεμάχιο

καλορίζικα τα καινούργια αποκτήματά σας παίδες, εγώ έχω αδρανοποιηθεί τον τελευταίο καιρό λόγω αγροτικών εργασιών, που θα πάει θα έρθει κι η σειρά μου..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μόλις γέμισε και η άλλη κιτρινομαυρη θήκη με τα συρταρια!
Την ευχαριστήθηκα ειλικρινά.
Είναι εξαιρετικά βολική.
DSC_3219.jpg

Αυτά είναι... :a0210: Ομορφιές, ομορφίες. Καλορίζικη :2thumb22sup:

Πηρα και γω τα νταβιδια,τα μικρα και τα μεσαια.για 8 ευρω καθε σετ των τριων ειναι πολυ καλα!

Σημερινή αγορά χωροστάτης Bosch Quigo + τρίποδο Konig υψους 1,61 μέτρα.
Πολύ καλό αποτέλεσμα καί απαραίτητο καί τό τρίποδο,εκτός τής βάσης πού έχει μέσα η συσκευασία.

bosch10.jpg

Να κάνω μια ερωτηση; Το τριποδάκι της Konig εχει πανω του ενσωματομένο αλφαδι;

Καλοριζικα όλα!

Δημητρη όταν δουλεψεις το αλφαδι,πες μας εντυπώσεις από την δυναμη της δεσμης.

Βαλτο και σε σκια εξω για καμια αλφαδια,αν δεν βαρεθείς.

Επι της ευκαιριας,τα cubix της ομαδικης,δοκιμαστηκαν?

Ευχαριστώ συνάδελφοι
@drapetis ναί έχει δύο αλφάδια ένα στρογγυλό εκεί πού είναι η μανιβέλα,καί ένα κλασσικό πιό ψηλά εκεί πού είναι το οριζόντιο χερούλι.

Πάνο στά 4 μέτρα απόσταση από τοίχο πού τό δούλεψα μέσα είναι πολύ καλό,ο κατασκευαστής τό δίνει 7 μέτρα,έξω δέν τό δοκίμασα σέ σκιά,θά τό δοκιμάσω αύριο καί θά σου πώ τί λέει έξω σέ σκιά.
Μού άρεσε στό Quigo,έν σχέση μέ τό cubix
1) ότι έχει κουτί μεταλικό αποθήκευσης
2) έχει διακόπτη πού κλείνη τό τζαμάκι τού laser καί έτσι προστατεύει από τήν σκόνη,καί σίγουρα βλέπεις ότι είναι κλειστό.
3) Eχει 3 χρόνια εγγύηση

Eιδα τό τέστ Quigo vs Cubix στό Youtube,έχει μιά υπεροχή στήν κάθετη γραμμή τό cubix καί στά μέτρα,αλλά δέν μέ ενδιέφερε πού έχει +3 μέτρα τό cubix,περισσότερη έμφαση δίνω στά 3 παραπάνω,βεβαία εκφράζω μιά προσωπική άποψη.

Επειδή έχω καί τό απλό αλφάδι laser BOSCH - PLL 1P βλέπω ότι η κόκκινη γραμμή δέσμης τού Guigo έχει διπλάσιο πάχος από τού PLL 1P.

Καλοριζικα όλα!

Δημητρη όταν δουλεψεις το αλφαδι,πες μας εντυπώσεις από την δυναμη της δεσμης.

Βαλτο και σε σκια εξω για καμια αλφαδια,αν δεν βαρεθείς.

Επι της ευκαιριας,τα cubix της ομαδικης,δοκιμαστηκαν?

Φίλε Πάνο τελικά μετά τήν δοκιμή πού έκανα μέ τό Χωροστάτη Bosch Quigo μέσα στό σπίτι στά 10 μέτρα είναι κανόνι δέν τό περίμενα καί άς λέει 7 μέτρα,δέν είχα άλλο χώρο μέσα γιά νά τό δοκιμάσω πέραν τών 10 μέτρων,αλλά σίγουρα θά πήγαινε καί παραπάνω.
Έξω τώρα σέ άσπρο τοίχο υπό σκιά φαίνεται η δέσμη καλά στά 5 μέτρα,στά 6 μέτρα φαίνεται καί πάλι αλλα πιό αχνά αλλά κάνεις τήν δουλειά σου,καί στά 7 μέτρα πολύ δύσκολα νά τήν διακρίνω.

Αυτά τά ολίγα από τό τέστ,πιστεύω νά σέ διαφώτησα νά καταλάβεις τήν εμβέλεια τής δέσμης.

καλορίζικα τα καινούργια αποκτήματά σας παίδες, εγώ έχω αδρανοποιηθεί τον τελευταίο καιρό λόγω αγροτικών εργασιών, που θα πάει θα έρθει κι η σειρά μου..

Nα σαι καλά φίλε Γιώργο σέ καταλαβαίνω,αλλά είπαμε μάζευε εσύ τώρα,καί δέν θά σε προλαβαίνουμε το φθινόπωρο :ernaehrung004:

Κυριακο, ταμπακιερα που εχεις παρει, αν βγαλεις ενα κουτακι τα υπολοιπα μενουν στη θεση τους?

Καθώς τήν είδα από κοντά σήμερα αυτή τήν ταμπακιέρα τής Stanley,τήν άνοιξα έβγαλα δυό κουτάκια τήν έκλεισα την γύρναγα πέρα δώθε καί όλα τά υπολοιπα κουτάκια ήταν στήν θέση τους,καλή ταμπακιέρα αλλα προσωπικά εμένα δέν μέ πολυβολεύει νά βγάζεις τά κουτάκια επάνω στήν σκάλα γιατί μέ μιά σκάλα σπιτιού επάνω στό πλατύσκαλο κάτι λέει να αφήσεις το κουτάκι μέ τίς βίδες,καί άν ξεχαστείς και μετακινήσεις τήν σκάλα στό κατέβασμα θά έρθουν ολες οι βίδες κάτω,άν είμαι επάνω σέ βιομηχανική σκάλα προτιμώ τίς βίδες νά τίς ρίχνω χύμα στίς πλαινές τσέπες του παντελονιού αγγαρείας,καί τό ίδιο κάνω καί μέ σκάλα σπιτιού μέ πλατύσκαλο αποφεύγω νά αφήνω στό πλατύσκαλο υλικά γιατί 6 στίς 10 φορές τά μαζεύω απο τό πάτωμα.

Last edited: