Tι παραλάβαμε σήμερα..

https://db.tt/uikSdbku
παραλαβη σημερα απο το λιντλ .το παντελονη εργασιας ειναι ποιοτικο,η πενσα ακρωχιτωνιες καλη και ξυλοκολες που ποτε δεν ειναι αρκετες!

Ή πένσα για χρήση απογυμνωτή καλωδίων είναι οκ. Για οτιδήποτε άλλο όμως δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις.

Εγώ θα πεταχτώ αύριο για καμία αδιάβροχη ξυλόκολλα (αν έμεινε) γιατί η πολυουρεθάνης τελειώνει!

Καλοριζικα παιδες τα καλουδια!

Η 'πενσα' του lidl ειναι ουσιαστικα απογυμνωτης καλωδιων και για αυτην την χρηση πρεπει να αξιολογηθει. Τουλαχιστον το δικο μου το κομματι πηρε αριστα στις δοκιμες.

Απο κει και περα, η χρηση του και σαν πρεσα, ειναι ενα πολυ ευπροσδεκτο κερασακι στην τουρτα καθως και η πλουσια συλλογη ακροδεκτων/χιτωνιων και η πλαστικη θηκη του σετ.

Kαλοδουλευτα τα εργαλεια!

Ηρθε χτες και το μαγνητακι της striker απο αμαζον στα 7 ευρω.

28581674364_c55aea9ce9_b.jpg

Εντυπωσιακο γκατζετακι, ομορφο με δυνατους μαγνητες γυρω γυρω. Χρησιμο να υπαρχει τριγυρω για πολλες περιπτωσεις. Ακομα και στη πορτα του ψυγειου για αμεση χρηση.
Προσωπικα το πηρα για να κουμπωνει καπου πανω στην πριονοκορδελα η στο δισκοπριονο παγκου οπου ο επιτοπιος φωτισμος χωρις σκιες ειναι απαραιτητος σε αρκετες περιπτωσεις.

Επιασε μια χαρα στην κορδελα χωρις να κουνιεται απο την λειτουργια και τις δονησεις του μηχανηματος.
29096693412_f130932b76_z.jpg

Ομως το ΜΕΓΑΛΟ προβλημα με τουτο το γκατζετ ειναι η αλλαγη μπαταριων.
Για να το ανοιξεις πρεπει να χρησιμοποιησεις κατσαβιδι σε καποιες εσοχες του πλαστικου και ειναι ζητημα 1-2 προσπαθειων να σπασεις το τσιπικο πλαστικο περιβλημα.
Δεν το επιχειρησα ακομα, περιμενω να δω την διαρκεια που εχουν οι μπαταριες και οταν τελειωσουν, θα το ανοιξω.

Δεν θα το συνιστουσα μονο και μονο για αυτον τον λογο. Προκειται περι ηλιθιας σχεδιασης αναφορικα με το αλλαγμα των μπαταριων. Αλλιως θα ηταν ενα χρησιμοτατο γκατζετ.

Μεγεια τα δοντια παπου.

Εγω παρελαβα σημερα τις stanley.

picture upload

Στιβαρες οσο δεν παει, ειναι και made in israel, οποτε το μυαλο μου παει κατευθειαν στη zag που εχω απο δεκαπεντε χρονια πισω.
Οποτε αντοχη στο χρονο σιγουρη, ακομη και αυτες που ειναι με πλαστικα κουμπωματα.

Καλορίζικα όλα όλων συνάδελφοι
Σημερινή αγορά ένα ψηφιακό παχύμετρο Insize
Πολύ καλή καί στρωτή η κύληση,καί επίσης η μικρομετρική ρύθμιση

paxime10.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα όλα όλων συνάδελφοι
Σημερινή αγορά ένα ψηφιακό παχύμετρο Insize
Πολύ καλή καί στρωτή η κύληση,καί επίσης η μικρομετρική ρύθμιση

paxime10.jpg
Δεν σου αρεσε το powerfix και πηρες insize??

:flipout:

Και εγώ παρέλαβα σήμερα το πακέτο Skil (Δισκοπρίονο και Ράγα) και μερικά κοκοψίνια από το Lidl (Παχύμετρο και μια χρησιμότατη ταινία καλωδίων 3M).

IMG_20160826_141123.jpg

IMG_20160826_141135.jpg

Στα 73 ευρώ το πακέτο Δισκοπρίονου - Ράγας και στα 12 και 2 ευρώ το Παχύμετρο και η ταινία καλωδίων αντίστοιχα.

Καλορίζικα τα εργαλεία και τα γκατζετάκια σας παιδιά. Σας βλέπω και ζηλεύω..

Μιχάλη παιδικό παιχνίδι μου θυμίζει αυτό μπορώ να πω, ελπίζω να μην γίνει ζημιά στο περίβλημα κατά την αλλαγή μπαταριών

Νεκτάριε παρόμοια κασσετίνα έχω κι εγώ και είναι πολύ λειτουργική και στιβαρή.