https://db.tt/c9EDS9gG
Κοφτακι knipex ,γωνια μαραγκου wolfcraft απο toolstore και γωνια μαραγκου και στελλα kreator απο τοπικο καταστημα .ειχε νταβιδια του μετρου kreator ~15 .
Αυτες που παιρνω ειναι αυτες που περιεγραψε ο Χιωτης.Καλορίζικα σε όλους!!!
Παίδες τις stanley τις ταμπακιέρες πόσο τις αγοράζετε; 17 τις βρίσκω είναι καλά;
https://db.tt/c9EDS9gG
Κοφτακι knipex ,γωνια μαραγκου wolfcraft απο toolstore και γωνια μαραγκου και στελλα kreator απο τοπικο καταστημα .ειχε νταβιδια του μετρου kreator ~15 .
Ειναι ρηχες-βαθιες, μεταλλικα-πλαστικα κουμπωματα. Τεσσερις διαψορετικες τιμες δηλαδη σε αυτο το στυλ. Οι συγκεκριμενες εχουν ~16 η μια απο eshop
Aν & ξεφύγαμε εδώ που είμαστε...............
Νικ. & Νεκτ.
Θα δουλεψω με σωλήνες pvc με μικρότερες διαμέτρους από τις φωτο, σε πολύ-πολύ μικρότερες αποστάσεις & με την σκούπα της Karcher που ήδη έχω. Έχουν γίνει οι σχετικές δοκιμές & τα πάει περίφημα.
Οχι φυσικα.Δεν είναι κακό να μας δίνεται και κανένα link που & που...
Να σε πω, μου αρεσει η τυποποιηση και ειδα αυτες που ειναι συνεργασιμες/εναλλαξιμες/συνδεομενες/ομορφες και στιβαρες και εβγαλα οφ δυο παλιες που ειχα συν, κατι αλλα σκορπια και χαμενα που δεν ηξερα τι εχω. Ετσι δημιουργησα μια στοιβα απο κασετινες στανλευ. Το απογευμα θα βγαλω μια φωτο αν θυμηθω να σας δειξω.Ευχαριστω νεκ μεγεια και οι ταμπακιερες.εγω παιρνω τις ποιο φθηνες στανλευ με περιπου 6 ευρω και ειναι πολυ καλες φανταζομαι αυτες.
Χθεσινή παραλαβή από etools.gr (από το κατάστημα τους στην Θεσσαλονίκη):
![]()
1) Δρεπανομάχαιρο Stihl στα 17 ευρώ (-20% σε όλα τα αξεσουάρ Stihl είχε οπότε μπήκα στον πειρασμό να το πάρω). Φαίνεται πολύ καλό και είναι Ιταλικής κατασκευής και με πολύ καλό πιάσιμο στο χέρι λόγω δερμάτινης λαβής.
2) Ξύλινες τάπες Wolfcraft στα 1.9 ευρώ τα 10 κομμάτια. Όλο και κάπου θα χρειαστούν...
3) Τρυπανάκι bosch φτερού 12 mm στα 2.5 ευρώ.
Καλό απόγευμα.
Ηλεκτρολογική παραλαβή σήμερα. Στις 2 επάνω πρίζες έχει συνέχεια τάση κ στις 6 κάτω την "κόβει" με την χρήση του τηλεχειριστηρίου.
Κώστα όταν μπορέσεις δώσε μας κανένα λινκ...
Ευχαριστώ
Δεν είμαι σίγουρος αν θα σε καλύψει η Karcher και ειδικά σε μεγάλες διαστάσεις πριονιδίων.
Χθεσινή παραλαβή από etools.gr (από το κατάστημα τους στην Θεσσαλονίκη):
![]()
1) Δρεπανομάχαιρο Stihl στα 17 ευρώ (-20% σε όλα τα αξεσουάρ Stihl είχε οπότε μπήκα στον πειρασμό να το πάρω). Φαίνεται πολύ καλό και είναι Ιταλικής κατασκευής και με πολύ καλό πιάσιμο στο χέρι λόγω δερμάτινης λαβής.
2) Ξύλινες τάπες Wolfcraft στα 1.9 ευρώ τα 10 κομμάτια. Όλο και κάπου θα χρειαστούν...
3) Τρυπανάκι bosch φτερού 12 mm στα 2.5 ευρώ.
Καλό απόγευμα. Για τα δικά μου μικρά πριονίδια κ για ερασιτεχνική χρήση 1.000 %.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Με υγεία. Από τα τρυπάνια φτερού της Bosch δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος. Πήρα της WOLFCRAFT κ είδα τεράστια διαφορά.
Kαλοριζικα Νικο, επρεπε να επαιρνες και ενα 10μμ τρυπανακι φτερου να ταιριαζουν με τις ταπες!
Είναι τα selfcut αυτά Παππού.
Θέλουν πολύ δυνατά δράπανα για να δουλέψουν σωστά αυτή είναι η αλήθεια )
Παραλαβη αλλης μια βασης για βαψιμο με αερογραφο/σπρευ για μικρα αντικειμενα. Αυτη στα αριστερα με τα κροκοδειλακια.
Οι οριζοντιοι αξονες περιστρεφονται ξεχωριστα. Πολυ βολικο πραμα σε συνδυασμο με τις αλλες βασεις διπλα.
[]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.