Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικα!!
Αυτη η μεγγενη κολωνατου ειναι σπουδαιο βοηθημα. Σε τι κολωνατο θα μπει γιατι στα μικρα δεν χωραει να κανει κανεις ανετα δουλεια? Δαπεδου?

Κύριοι καλησπέρα. Σας ευχαριστώ. Περιμένω κ κάτι κοκοψίνια από Amazon.de & .uk (την γωνιά που λέγαμε, διαβήτες-χαράκτες κ τον διακόπτη ασφαλείας για το ρούτερ) σύνολο 65 κ μετά τα κεφάλια μέσα. Αρκετά.
Σειρά έχει η ανακατασκευή του μέσα Εργαστηρίου.
Τα mannesman είναι φρέζες.
Η μεγγενη (το σεπορτι) είναι 4" για χρήση σε μεγαλο κολωνατο δραπανο, του άλλου μου καπέλου, αυτού με τα μεταλλικά "πλανηδούρια".
Κατά τα Χριστούγεννα θα πάρω ένα μικρό ξυλοτορνο της Boston που έχω δει να δουλεύει κ με ικανοποιεί.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βασίλη η μέγγενη του ξυλουργού φαίνεται στοιβαρή, έχει πολυ καλό βήμα πρόωσης ο κοχλίας της αλλά αν δεν την βάλω σε παγκο δεν μπορώ να πω παραπάνω.

Φωτο από τα μεταλλικά "πριονίδια".

Πόσο το σεπορτι Κώστα κ από πού; και κόψε επιτέλους τις παραλαβές! Στο τέλος δεν θα μείνει τίποτα να έχεις να αγοράσεις!

Κώστα φοβερό εργαλείο ο τόρνος. Είχα κάνει πριν πολλά χρόνια ένα εργαστήριο, στα πλαίσια ενός μαθήματος, και έμαθα να φτιάχνω μερικά βασικά πράγματα. Είχα ξετρελαθεί με κάτι παλιούς ρώσικους, τεράστιοι σε μέγεθος αλλά σκυλιά!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πόσο το σεπορτι Κώστα κ από πού; και κόψε επιτέλους τις παραλαβές! Στο τέλος δεν θα μείνει τίποτα να έχεις να αγοράσεις!

Νίκο πραγματικά είχα φτιάξει μία λίστα με το τι χρειάζεται ένα εργαστήριο ξυλουργού με όλα όσα είχα δει κ διαβάσει κ την ολοκλήρωσα. Ίσως κάνω μια λίστα με περιγραφές κ φωτο κάποια στιγμή.

Το σεπορτι από εδώ, βλέπε στο κάτω μέρος της σελίδας του κ μια φωτο.

http://www.vardakas-tools.gr/meggenes/Meggenh-me-seporti-4-Vtools-VT40100

Μετα θα ξεκινησει τα proxxon....εχει δουλεια ακομη! :flipout:

Σειρά Κώστα καλορίζικα καί καλοδούλευτα νά είναι όλα.Καλές εργασίες εύχομαι.

Μετα θα ξεκινησει τα proxxon....εχει δουλεια ακομη! :flipout:

Μπα για ταμπακιέρες Stanley με κόβω !
-bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

:ernaehrung004:
Σειρά Κώστα καλορίζικα καί καλοδούλευτα νά είναι όλα.Καλές εργασίες εύχομαι.

Τα ζαχάρωνα καιρό, στο πράκτικερ που τα είχαν στις μειώσεις, επειδή έλειπαν τα τρία τεμάχια. Η τιμή από 45 είχε φτάσει στα 23 όπου και γιά ένα τρίμηνο δεν την έριχναν άλλο. Πήγα σήμερα και τα παζάρεψα στα 20 με έναν υπάλληλο και τα πήρα.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    90.2 KB · Views: 151
Τα ζαχάρωνα καιρό, στο πράκτικερ που τα είχαν στις μειώσεις, επειδή έλειπαν τα τρία τεμάχια. Η τιμή από 45 είχε φτάσει στα 23 όπου και γιά ένα τρίμηνο δεν την έριχναν άλλο. Πήγα σήμερα και τα παζάρεψα στα 20 με έναν υπάλληλο και τα πήρα.

Καλα πως τα παζαρεψες ??? Γίνεται? Δεν μου επερνες και εμένα ένα σετακι???

Ήταν στις μειώσεις ήδη, όπως προανέφερα Κυριάκο. Και τα είχαν 23 . Και είπα στον υπάλληλο ότι τα βλέπω που τα έχουν 23 εδώ και κάτι μήνες και δεν τα παίρνει κανείς, αν γίνει 20 τα παίρνω. Πήρε ένα τηλ. ρώτησε κάποιον ανώτερο, του έδωσε το ok και voila!

Πρόσφατη αγορά από werkzeugalarm

Bosch Demolition Hammer SDS-Max GSH 11 VC Professional

orrmlc.jpg

oh1vg5.jpg

2qizjmr.jpg

Το εργαλείο ΣΚΟΤΩΝΕΙ. 11 κιλά, 23 Joule.

Bosch hammer drill GBH2400

24xdj01.jpg

23r01tv.jpg

Ήδη πήρα τα τρυπανάκια μου και το καλεμάκι! Να είμαι έτοιμος.

Επίσης δίσκοι κοπής. Πολλοί δίσκοι κοπής

256zj12.jpg

Έπεσε πριν και το απαραίτητο μέιλ για μικρή έκπτωση, η οποία έγινε με δωρεάν μεταφορικά. Τη Δευτέρα έγινε η παραγγελία, τη Παρασκευή ήταν σπίτι.
Να πω ότι το κομπρεσέρ ήρθε με την ετικέτα ασφαλείας σκισμένη. Σε ερώτηση που τους έκανα, μου είπαν ότι το ανοίξαν αυτοί για να δουν αν δουλεύει, κλπ. Το συνηθίζουν αυτό; Μήπως επειδή είναι ακριβό, το διπλοτσεκάρουν;