Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μόλις παρέλαβα τα πρώτα μου (ever) Kinpex, τγία τον αγιθμό, καθώς και ένα ακόμη μποσάκι που εδώ και καιρό τριγυρνούσα...
Ηθικός αυτουργός του εγκλήματος ο φίλος manolaskakis, Μανωλιό ευχαριστώ ξανά! :firstprize:

Χαχα τα έγραψα και λάθος λόγω βιασύνης, ακούς εκεί Kinpex!

Καλοδούλευτα Νίκο, μεγιές αλλά και τι φοβεγό τι τγομεγό να μη μπογώ να πγοφεγω το γο...-bye-

Πολύ μ'αγέσει ο ταγαμάς κλπ κλπ ε?

Ευχαριστώ Παναγιώτη μου! Όλα καλά στον Ασπρόπυργο με τα χημικά σας? Κανένα τρίτο μάτι, τρίτο αυτί?

Ευχαριστώ Παναγιώτη μου! Όλα καλά στον Ασπρόπυργο με τα χημικά σας? Κανένα τρίτο μάτι, τρίτο αυτί?

Μπα χαμπάρι, το διάβασα στο ιντερνετ. Αν και δεν λένε που, κάπου μακρυά μου. Κάτι θα είχα ακούσει.

Καλορίζικα!

Και μία μίνι παραλαβή δική μου:

IMG_20160922_150432.jpg

12 Watt έκαστο με συνολικό κόστος κοντά στα 9.5 ευρώ (3 τμχ).

Θα μας τρελάνουν τα κινεζάκια χαχαχα!

20160922_165703.jpg

Η παραγγελία έγινε κι αυτή στις 16/09 μαζί με τα άλλα.

Καλοδούλευτα όλα σε όλους & σε αυτούς που ψώνισαν από τα δυτικά ράφια & σε αυτούς που ψώνισαν από τα ανατολικά ράφια.

:flipout::flipout::flipout:

καλορίζικα τα Knipex σου, ήταν να μην κάνεις την αρχή, τώρα δεν υπάρχει γυρισμός, κλάφτα Χαράλαμπε ή μάλλον Νικόλαε χαχαχαχα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλορίζικα!

Και μία μίνι παραλαβή δική μου:

IMG_20160922_150432.jpg

12 Watt έκαστο με συνολικό κόστος κοντά στα 9.5 ευρώ (3 τμχ).

τι φωτιστικό είναι αυτό ρε Νίκο ; πολύ γουστόζικο, καλορίζικο.

χαχα, τροφοδοτικο για λεντακια ειναι:))
Kαλοριζικο Νικο, τι προτζεκτακι ετοιμαζεις?

Ολυμπιε, πολυεργαλειο (στυλο, πολυχαρακες, κατσαβιδια, ανοιχτηρια και αλλα πολλα αλλα σε ενα) βλεπω αγορασες! τα γουσταρω απειρα αυτα τα κινεζικα γκατζετακια :))

Ναι κι εγώ είχα πολύ καιρό να πάρω κάτι τέτοιο και είπα να το δοκιμάσω. Έχει την πλάκα του, και το στυλό γράφει κιόλας, και μάλιστα καλά (bonus). ;)

α ναι ; εγώ άλλο νόμισα, εξάλλου πρώτη φορά το βλέπω, που να φανταστώ..

Εντάξει, δεν πειράζει... Δεν σε παρεξηγούμε εμείς...
Οι αγρότες δεν ξέρουν απ´ αυτά... -bye-:grinning-smiley-043

Γιωργη τροφοδοτικό για ταινία Led είναι! :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν έχω κατι στο μυαλό μου. Απλά ειπα να παραγγείλω απ εξω γιατί ειναι πολυ φθηνα. Κατι θα βρω σίγουρα!