Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιωργη τροφοδοτικό για ταινία Led είναι! :p

..ε μα τόσο γουστόζικο τροφοδοτικό δεν έχω ξαναδει να σου πω, αυτά που μου έχει τοποθετήσει ο ηλεκτρολόγος πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας για τα σποτάκια είναι περίπου σαν αυτό ---> http://www.e-photoshop.gr/36w-230v-ferrara-147-50013.html

τεσπα, thanks για τη διαφώτιση -bye-

Μια χτεσινή η οποία δεν πρόλαβε να γίνει ούτε φωτογραφία. Πέσαν πάνω να με φάνε!!!

1468347374923135023.jpg

Μια χτεσινή η οποία δεν πρόλαβε να γίνει ούτε φωτογραφία. Πέσαν πάνω να με φάνε!!!

1468347374923135023.jpg

Για πες λεπτομέρειες Γιώργο, γιατι ενδιαφέρομαι για ενα τέτοιο. Θα βάλεις Kodi/Exodus ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Για πες λεπτομέρειες Γιώργο, γιατι ενδιαφέρομαι για ενα τέτοιο. Θα βάλεις Kodi/Exodus ;

Λοιπόν, αν και δεν έχω εμπειρία από αντίστοιχα μηχανάκια, στα 33,60 που το πήρα πιστεύω ότι είναι VFM. Έρχεται με προ-εγκατεστημένο το Kodi, το οποίο το έχουν σετάρει πιο πολύ για όσους βλέπουν αμερικάνικα σπορ/κανάλια. Έσβησα αρκετά add-ons και πρόσθεσα μερικά ελληνικού ενδιαφέροντος. Σετάρισα και υπότιτλους, sporstsdevil κλπ. To Kodi παίζει τέλεια.
Δοκίμασα και ένα 4Κ βιντεοκλιπ του Βέρτη από youtube το οποίο έπαιζε άψογα και χωρίς να κάνει κιχ. Για super duper audio δεν ξέρω γιατί βλέπω στην TV, με ένα ταπεινό HDMI. To πήρα καθαρά για media player, kodi, youtube και άντε κανένα browser και κανένα παιχνιδάκι. Με μπέρδεψε λίγο η φιλοσοφία του Android αλλά οκ τα κατάφερα.

Ότι άλλο θέλεις, πες μου να το τσεκάρω.

Tι ειν'τουτο ρε παιδιά; B-)

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδώ είναι παιδιά
Mini M8S II 4K Smart TV Box Amlogic S905X Quad Core Processor - EU PLUG BLACK

Το έχει promo και πάλι!
Γνώμη μου είναι ότι χρειάζεται και ένα ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι γιατί με το τηλεκοντρόλ δεν τα πάω καλά.

Ή κάτι σαν τα παρακάτω:
MantisTek® MK1 2.4GHz Wireless Mini Keyboard with Touchpad Mouse Remote Control for Android Windows
Wireless 2.4GHz Fly Air Mouse Keyboard Remote Control Touchpad For PC Android TV Box Xbox360 PS3 HTPC IPTV
Wireless Keyboard Air Mouse Remote Control Touchpad for Windows Linux Android PS3

https://www.youtube.com/watch?v=hOQxraLFSEM

Αφού ήταν του Βέρτη, καλύτερα! ;)
Πάολα έψαχνα αλλά δεν την βρήκα πουθενά! χαχαχα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μήπως πρόσεξες τι bit rate είχε το βιντεοκλίπ;

Μπάμπη όχι δεν ξέρω το bit rate. Το βίντεο ήταν αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=MxbBaVK1KKk
που στο pc μου (10 ετίας με ssd) σέρνεται!!!

Απλά για media player που το θέλω είναι άψογο. Σίγουρα δεν θα κάνει για high end επιλογές σε βίντεο και ήχο, αλλά οι απαιτήσεις μου δεν είναι τέτοιες. Άλλωστε 33,60 έχει.

Μια χαρά είναι.
Και το οτι αναγνωρίζει τα 4Κ αρχεία κάτι λέει...
Εγώ έχω το Med8ter που στοιχίζει πενταπλάσια και θεωρείται και εξαιρετικό μηχανάκι, που δεν τα αναγνωρίζει καν.
Τώρα για ήχους TrueHd και HD Master ούτε εμένα με χαλάει...

Για να βλέπω καμιά σειρά/ταινία στο Kodi άντε και κανένα Grand Slam. 4K δεν έχω και ούτε το βλέπω για το κοντινό μέλλον.

Να 'σαι καλα βρε Γιώργη. Ευχαριστούμε

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κώστα ειναι media player που με λίγο tweaking γίνεται και "κατεβαστηρι" αλλα αντί να κατεβάζεις περιεχόμενο, το βλέπεις με streaming. Ψάχνει όλα τα "νόμιμα" sites με ταινίες και στις παρουσιάζει σε ενα ωραίο interface για να διαλέξεις τι θα δεις απόψε. Τα παντα όλα. Παιδικά, αθλητικά, "ντοκυμαντέρ", ντοκυμαντέρ, σειρές, κλπ.

Μετά από πολύ καιρό έκανα σήμερα παραλαβή κάτι από DREMEL και το πρώτο μου κίτρινο.

Ένα DREMEL Versatip

20160923_152132.jpg
20160923_152227.jpg
IMG_20160923_152418.jpg

Και ένα DeWalt DW745 QS

IMG_20160923_153300.jpg
IMG_20160923_153629.jpg
IMG_20160923_154730.jpg

Εντυπώσεις όταν δοκιμαστούν.

Γιωργο καλοριζικο το γκατζετακι! Πηγη χαρας ειναι!!

Παναγιωτη, η λεξη 'λαχταριστο' ειναι λιγη για να περιγραψει αυτο που πηρες!! Το dremel ειναι το κερασακι στην τουρτα, πολυ χρησιμο πολυεργαλειο! Καλοριζικα φιλε!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κ Α Λ Ο Δ Ο Υ Λ Ε Υ Τ Ο !!!!

Καλορίζικα & καλοδούλευτα όλα.

Πολύ ωραίο το ¨κίτρινο¨ !!!

Γιωργο καλοριζικο το γκατζετακι! Πηγη χαρας ειναι!!

Παναγιωτη, η λεξη 'λαχταριστο' ειναι λιγη για να περιγραψει αυτο που πηρες!! Το dremel ειναι το κερασακι στην τουρτα, πολυ χρησιμο πολυεργαλειο! Καλοριζικα φιλε!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

Νίκο;;;