Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εχω δοκιμάσει μερικά Bosch μεμονωμένα γιά ξύλο,καί δέν μέ ενθουσίασαν Μιχάλη.

Τα ξυλοτρυπανα εχουν αλλη φορμα απο τα μεταλλου, για γρηγοροτερη απομακρυνση υλικου και για λιγοτερη επαφη με το ξυλο που σημαινει λιγοτερη τριβη και καψιμο του υλικου.
Και φυσικα διαφορετικη κεφαλη για καθαρη εισοδο/καθαροτερη τρυπα απο τα μεταλλου.

Τα ξυλοτρυπανα εχουν αλλη φορμα απο τα μεταλλου, για γρηγοροτερη απομακρυνση υλικου και για λιγοτερη επαφη με το ξυλο που σημαινει λιγοτερη τριβη και καψιμο του υλικου.
Και φυσικα διαφορετικη κεφαλη για καθαρη εισοδο/καθαροτερη τρυπα απο τα μεταλλου.

Σωστά τό γνωρίζω,αλλά καλά κάνεις καί το λές Μιχάλη
Στήν πράξη πάντος σέ δοκιμές τα κοβαλτίου μέ έχουν βολέψει καλύτερα στό ξύλο από τά ξυλοτρύπανα,πάντος έτσι γιά τήν ιστορία θά αγοράσω ένα καλό σέτ ξυλοτρύπανα τής Bosch νά κάνω πιό επισταμένες δοκιμές,τό καλό πάντος είναι ότι έχουν καλό κεντράρισμα τά ξυλοτρύπανα λόγο τής προεξοχής τής μύτης μπροστά.

Kαι μια χθεσινη παραλαβη, ενα αλλο φωτιστικακι led, ρευματος αυτη τη φορα. Παιδες ειναι καταπληκτικο.
Μακρυς και ευελικτος λαιμος, πολυ ποιοτικη κατασκευη, σταθερο, πολυ φως, με 7 βαθμιδες και διακοπτη αφης. Αμαζον https://www.amazon.de/gp/product/B00XHJFKJW/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

29857820432_710f30b3b0_b.jpg

Τα ξυλοτρυπανα είναι που με εκνευρίζουν.
Αυτά που έβαλε ο Μπάμπης είναι και για εμένα κορυφαία!!!!!
Αέρα πάνε τόσο σε ξύλο όσο και σε μέταλλο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και μια δικιά μου παραλαβή από τον Ντετσικα.
Τα αγαπημένα μου Samurai για κλάδεμα στα πολύ μικρά μαστιχοδεντρακια
DSC_3543.jpg

Καλορίζικα και καλοδούλετα συνάδελφοι.
Κυριάκο βλέπω καί εσύ δέν ήθελες νά χαλάσεις τό προξενιό,σέ εργαλεία Dewalt πήγες,φυλλάδιο Dewalt βλέπω,αλλά τά Samurai τίμησες δεόντος :flipout::ernaehrung004:.

Τα πριόνια είναι ξυράφια,στά κλαδευτήρια δέν τό έχουν πάντος.Στά κλαδευτήρια κορυφή είναι τά Felco καί τά Bacho.

Ο φωτισμος ποτε δεν ειναι αρκετος, ιδιως ο επιτοπιος -πανω απο το εργαλειο παγκου- και γενικοτερα αμα δουλευεις micro projects στο σαλονι... :))

Τα ξυλοτρυπανα είναι που με εκνευρίζουν.
Αυτά που έβαλε ο Μπάμπης είναι και για εμένα κορυφαία!!!!!
Αέρα πάνε τόσο σε ξύλο όσο και σε μέταλλο.

Και μια δικιά μου παραλαβή από τον Ντετσικα.
Τα αγαπημένα μου Samurai για κλάδεμα στα πολύ μικρά μαστιχοδεντρακια
DSC_3543.jpg

Βιάστηκες.
Το πρώτο θα σου το έστελνα εγώ σε καλύτερη τιμή από τον Ντέτσικα!

12 ευρω το πηρα Νικο.
Αν το βρεις φθηνοτερα βαλε το στο πακετο σε 210mm ομως.

Θα δω αν έχει παρόμοιο!!! :p

BTW δεν ξέρω αν έχεις χρησιμοποιήσει το κλαδευτήρι Samurai στο παρελθόν αλλά δεν είναι τόσο καλό.
Το δικό μου χάλασε σύντομα (στράβωσε σε ένα σημείο και δεν κολλούσε στο κλείσιμο).
Γενικά απ ότι μου είπε και ο Στέλιος δεν έχουν βγει πολύ καλά.

Τοτε γτ ρε καναγια μου το εστειλες την τελευται φορα?
Το δικο σου δεν το εχω δουλεψει ακομη
Σε κλαδεματα αμπελιου δεν ειχα κανενα θεμα αλλα και σε πιο χοντρα κλαδια με το συγκεκριμενο που ξαναπηρα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Βιάστηκες.
Το πρώτο θα σου το έστελνα εγώ σε καλύτερη τιμή από τον Ντέτσικα!
Νίκο βρες έναν τρόπο να μας διαφημίσεις τι εμπορεύεσαι και σε τι τιμές.

Kαι μια χθεσινη παραλαβη, ενα αλλο φωτιστικακι led, ρευματος αυτη τη φορα. Παιδες ειναι καταπληκτικο.
Μακρυς και ευελικτος λαιμος, πολυ ποιοτικη κατασκευη, σταθερο, πολυ φως, με 7 βαθμιδες και διακοπτη αφης. Αμαζον https://www.amazon.de/gp/product/B00XHJFKJW/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Τα olson τα δοκίμασες;;

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νίκο βρες έναν τρόπο να μας διαφημίσεις τι εμπορεύεσαι και σε τι τιμές.

Αυτό κάνει λιλγο "τζιζ" εδώ μέσα φόρα-παρτίδα... Καλύτερα με ΡΜ.

Τα olson τα δοκίμασες;;

Δοκιμασα μονο τις ακεφαλες σπειροειδεις λαμες. Εδω εχω σεγα που παιρνει μονο ακεφαλες. Δεν ειδα διαφορα απο τις proxxon στην ποιοτητα/ταχυτητα κοπης για την σπειροειδη λαμα.
Tην σωστη δοκιμη θα την κανω στην Αθηνα οπου θα δοκιμασω την ποιοτητα/ταχυτητα κοπης με διαφορετικου τυπου λαμες.

Επισης σημαντικο ειναι να κανω το τεστ αντοχης, να ζορισω τη λαμα δηλαδη μεχρι να σπασει. Αυτο που ειχα κανει παλια στις λαμες proxxon και ειδα πολυ σημαντικη διαφορα απο τις αντιστοιχες no name.

Αυτό κάνει λιλγο "τζιζ" εδώ μέσα φόρα-παρτίδα... Καλύτερα με ΡΜ.

Ετσι ακριβως, δεν ειναι συμβατο με τον κανονισμο του φορουμ.

υπάρχουν τρόποι πιστεύω χωρίς να παραβιάζεται κάποιος κανόνας, εξάλλου που ξέρουμε αν κάποια σελίδα -λινκ από τα τόσα που δίνουμε κάθε μέρα εδώ μέσα, ανήκει σε κάποιο μέλος του φόρουμ.

μπορεί επίσης να πει κάτι γενικόλογο του τύπου, έχω ότι και ο ντέτσικας αλλά πχ -10%

αλλιώς ποιός άλλος τρόπος υπάρχει να ξέρει κάποιος τι έχει ο Νίκος, εκτός και εάν βάζουν οι ενδιαφερόμενοι τι θέλουν να αγοράσουν και τους στέλνει μήνυμα ο Νίκος.

αφού λοιπόν δεν είναι του Νίκου το μαγαζί και είναι φίλου του, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με το φόρουμ....εντάσσεται στην ίδια κατηγορία με τον Ντέτσικα ή τον Παυλάτο, που τους διαφημίζουμε κατά κόρον εδώ μέσα.

Ο Νίκος ξέρει περίπου τι ανάγκες έχουμε εδώ μέσα, οπότε μπορεί να ανεβάσει μία λίστα (κάπου στο ιντερνετ), και να μας δώσει το Link της λίστας του μαγαζιού του φίλου του με τις καλύτερες τιμές.

Εδω ειναι το λινκ απο τον κανονισμο που αναφερεται στις αγγελιες αλλα και τις προυποθεσεις για εμπορους που θελουν να προωθησουν τα προιοντα τους.

http://avclub.gr/forum/showthread.php/115624-Μικρές-Αγγελίες-Κανόνες-FAQ

Και εδω αναφορικα με "επαγγελματιες και αγγελιες"
http://avclub.gr/forum/showthread.php/104351-Επαγγελματίες-και-αγγελίες