weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Ευχαριστώ Κυριάκο επίσης καλορίζικος ο Xtar,πολύ καλός φορτιστής,πολλές 18650 βλέπω γιά φακούς είναι ?
Ναι για φακούς Δημήτρη. Τον φορτιστη τον είχα, οι μπαταρίες είναι η νέα παραλαβή.
Γλεντια σημερα απο παραλαβες!!
Δημητρη προτιμησες φωτογραφικη με ΑΑ μπαταριες. Φανταζομαι να εχεις eneloop ΝιΜΗ επαναφορτιζομενες)
Eυχαριστώ Μιχάλη
Εχω πληθώρα φορτιστών Νitecore,καί γύρω στίς 20 μπαταρίες eneloop :smash:, οπότε δέν είχα πρόβλημα μέ τίς AA μπαταρίες
Μιχάλη τής ξέρω τής Εneloop Pro αλλά έχουν πιό γρήγορη αυτοεκφόρτιση από τίς απλές,καί αντέχουν γιά πιό λίγες φορτίσεις,άν κάπου κάνω λάθος διόρθωσε με.
Γλεντια σημερα απο παραλαβες!!
Σωτηρη μεγεια τα γκατζετακια, υπεροχα φαινονται!! Δυο τηλεφωνα ειναι? το αλλο ειναι Microsoft?
Νεκταριε, you live by your signature βλεπω, "επιστροφη στην ποιοτητα" και με γοργους ρυθμους!! Λαμπουν τα ατιμα τα facom, καλοδουλευτα!!
Δημητρη προτιμησες φωτογραφικη με ΑΑ μπαταριες. Φανταζομαι να εχεις eneloop ΝιΜΗ επαναφορτιζομενες)
Πατριωτακι, τετοιες μπαταριες αποφευγε τες καλυτερα. Περα που δεν εχουν προστασια, ουτε τα μισα mah δεν εχουν αλλα ουτε και το 1/10 των κυκλων φορτισης που λενε δεν πιανουν.
Σωτήρη μας πέταξες τα μάτια έξω με τα γκατζετάκια σου, πανάκριβα (ειδικά το πρώτο) αλλά πανέμορφα, όπως και οι φωτογραφίες σου.
Το ίδιο και για τον Νεκτάριο, αλήθεια με τι καρδιά θα τα λερώσεις αυτά τα Facom ; στο σαλόνι θα τα κρέμαγα εγώ κι ας ερχόμουν σε πολεμικη σύραξη με τη γυναίκα. :twoguns:
Δημήτρη (Weather) συμφωνώ μαζί σου, ο Πετειναράκης φταίει, σου συνιστώ να κόψεις κάθε σχέση μαζί του.
Κυριάκο πολύ καλός ο XTAR, εγώ έχω ένα πιο παλιό μοντέλο εδώ και 3 χρόνια, άψογο !!
Καλορίζικα σε όλους παιδιά :ciao:
Σωτήρη Άρχοντα, τίναξες την banka στον αέρα.
Να τα 1.000 ευχαριστηθείς σου εύχομαι.
:ernaehrung004:
ευχαριστώ πολύ Κώστα
σήμερα παραλαμβάνω και εγκαθιστώ και κάτι ακόμη, ένα ενεργειακό τζάκι κασέτα γωνιακό της superkamin το sener 80/55...σε αναβάθμιση του παλαιού 30 ετών ανοιχτού τύπου που είχα.
Καλοριζικα.καλορίζικο Νικόλα.
το μοντέλο είναι στην 1η φώτο, είναι η lg oled 911
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.