Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Κυριάκο επίσης καλορίζικος ο Xtar,πολύ καλός φορτιστής,πολλές 18650 βλέπω γιά φακούς είναι ?

Σιγά ρε μαστόρια ζαλίστηκα!!!!

Με γεια! Με γεια! Με γεια σε όλους παιδιά! Καλοδούλευτα!

Ναι για φακούς Δημήτρη. Τον φορτιστη τον είχα, οι μπαταρίες είναι η νέα παραλαβή.

Δέν πειράζει Κυριάκο είς διπλούν τά καλορίζικα καί γιά τίς μπαταρίες.

Γλεντια σημερα απο παραλαβες!!

Σωτηρη μεγεια τα γκατζετακια, υπεροχα φαινονται!! Δυο τηλεφωνα ειναι? το αλλο ειναι Microsoft?

Νεκταριε, you live by your signature βλεπω, "επιστροφη στην ποιοτητα" και με γοργους ρυθμους!! Λαμπουν τα ατιμα τα facom, καλοδουλευτα!!

Δημητρη προτιμησες φωτογραφικη με ΑΑ μπαταριες. Φανταζομαι να εχεις eneloop ΝιΜΗ επαναφορτιζομενες :))

Πατριωτακι, τετοιες μπαταριες αποφευγε τες καλυτερα. Περα που δεν εχουν προστασια, ουτε τα μισα mah δεν εχουν αλλα ουτε και το 1/10 των κυκλων φορτισης που λενε δεν πιανουν.

Δημητρη προτιμησες φωτογραφικη με ΑΑ μπαταριες. Φανταζομαι να εχεις eneloop ΝιΜΗ επαναφορτιζομενες :))

Eυχαριστώ Μιχάλη
Εχω πληθώρα φορτιστών Νitecore,καί γύρω στίς 20 μπαταρίες eneloop :smash:, οπότε δέν είχα πρόβλημα μέ τίς AA μπαταρίες

fortis10.jpg

Σωτήρη μας πέταξες τα μάτια έξω με τα γκατζετάκια σου, πανάκριβα (ειδικά το πρώτο) αλλά πανέμορφα, όπως και οι φωτογραφίες σου.

Το ίδιο και για τον Νεκτάριο, αλήθεια με τι καρδιά θα τα λερώσεις αυτά τα Facom ; στο σαλόνι θα τα κρέμαγα εγώ κι ας ερχόμουν σε πολεμικη σύραξη με τη γυναίκα. :twoguns:

Δημήτρη (Weather) συμφωνώ μαζί σου, ο Πετειναράκης φταίει, σου συνιστώ να κόψεις κάθε σχέση μαζί του. :laugh:

Κυριάκο πολύ καλός ο XTAR, εγώ έχω ένα πιο παλιό μοντέλο εδώ και 3 χρόνια, άψογο !!

Καλορίζικα σε όλους παιδιά :ciao:

Eυχαριστώ Μιχάλη
Εχω πληθώρα φορτιστών Νitecore,καί γύρω στίς 20 μπαταρίες eneloop :smash:, οπότε δέν είχα πρόβλημα μέ τίς AA μπαταρίες

Eτσι μπραβο, σε βλεπω δυνατο απο μπαταριες!

Εδω η εξελιξη των eneloop, eneloop pro με 2500μαω!!
pro_details.jpg

Να σαι καλά φίλε Γιώργο αγρότη,όταν ανέβεις Αθήνα,καί γίνει μαστοροσύναξη θά είσαι μέσα :ernaehrung004:

Μιχάλη τής ξέρω τής Εneloop Pro αλλά έχουν πιό γρήγορη αυτοεκφόρτιση από τίς απλές,καί αντέχουν γιά πιό λίγες φορτίσεις,άν κάπου κάνω λάθος διόρθωσε με.

Μιχάλη τής ξέρω τής Εneloop Pro αλλά έχουν πιό γρήγορη αυτοεκφόρτιση από τίς απλές,καί αντέχουν γιά πιό λίγες φορτίσεις,άν κάπου κάνω λάθος διόρθωσε με.

Στα χαρτια ετσι ειναι, δεν κανεις λαθος, αλλα στην πραξη εγω προσωπικα τα βλεπω λιγο διαφορετικα τα πραγματα.

Πρωτα απ'ολα θεωρω οτι η διαφορα στην αυτοεκφορτιση ειναι αμελητεα (90vs85% μετα απο 1 χρονο).
Δευτερον, θεωρω παρα πολυ σημαντικη την διαφορα στην χωρητικοτητα της ταξης του 30%. Ο,τι χρησιμοποιεις διαρκει 30% παραπανω, ειτε φακος ειναι αυτο, ειτε φωτογραφικη ειτε αλλη συσκευη. Καλο πραμα η μεγαλυτερη αυτονομια.
Τριτον, εαν φορτιζεις τις μπαταριες μια φορα την βδομαδα, τοτε οι μαυρες θα ζησουν ~10 χρονια. Οι αλλες θα ζησουν ~38 χρονια. Ποσο συχνα φορτιζει κανεις τις μπαταριες του? Εαν τις φορτιζει καθημερινα τοτε οι ασπρες ισως βολευουν :))

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σωτηρη μεγεια τα γκατζετακια, υπεροχα φαινονται!! Δυο τηλεφωνα ειναι? το αλλο ειναι Microsoft?

Νεκταριε, you live by your signature βλεπω, "επιστροφη στην ποιοτητα" και με γοργους ρυθμους!! Λαμπουν τα ατιμα τα facom, καλοδουλευτα!!

Πατριωτακι, τετοιες μπαταριες αποφευγε τες καλυτερα. Περα που δεν εχουν προστασια, ουτε τα μισα mah δεν εχουν αλλα ουτε και το 1/10 των κυκλων φορτισης που λενε δεν πιανουν.

Μιχάλη το ένα είναι iphone 6se και το άλλο είναι το lumia με win10

ατρά τα facom θα λάμπουν το ίδιο για πολλά πολλά χρόνια, εξαιρετική επιλογή !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σωτήρη μας πέταξες τα μάτια έξω με τα γκατζετάκια σου, πανάκριβα (ειδικά το πρώτο) αλλά πανέμορφα, όπως και οι φωτογραφίες σου.

Το ίδιο και για τον Νεκτάριο, αλήθεια με τι καρδιά θα τα λερώσεις αυτά τα Facom ; στο σαλόνι θα τα κρέμαγα εγώ κι ας ερχόμουν σε πολεμικη σύραξη με τη γυναίκα. :twoguns:

Δημήτρη (Weather) συμφωνώ μαζί σου, ο Πετειναράκης φταίει, σου συνιστώ να κόψεις κάθε σχέση μαζί του. :laugh:

Κυριάκο πολύ καλός ο XTAR, εγώ έχω ένα πιο παλιό μοντέλο εδώ και 3 χρόνια, άψογο !!

Καλορίζικα σε όλους παιδιά :ciao:

:ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σωτήρη Άρχοντα, τίναξες την banka στον αέρα.

Να τα 1.000 ευχαριστηθείς σου εύχομαι.

ευχαριστώ πολύ Κώστα

σήμερα παραλαμβάνω και εγκαθιστώ και κάτι ακόμη, ένα ενεργειακό τζάκι κασέτα γωνιακό της superkamin το sener 80/55...σε αναβάθμιση του παλαιού 30 ετών ανοιχτού τύπου που είχα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ευχαριστώ πολύ Κώστα

σήμερα παραλαμβάνω και εγκαθιστώ και κάτι ακόμη, ένα ενεργειακό τζάκι κασέτα γωνιακό της superkamin το sener 80/55...σε αναβάθμιση του παλαιού 30 ετών ανοιχτού τύπου που είχα.

Αυτά είναι: Ζέστη γλυκειά, νέα TV, νέα mobile, ζωάρα ο φίλος μου ο Σωτ.
Μπράβο Άρχοντα, δώσε πόνο.

Τι να κάνουμε Κώστα, δεν πάμε που δεν πάμε πουθενά...τουλάχιστον ας απολαμβάνουμε το σπίτι μας.
3 χρόνια εδώ στο παλιό εξοχικό και μου έχει φύγει ο κώλος, τόσο από προσωπική εργασία όσο και από λεφτά.
(κόψιμο ξύλινων κολονών και αντικατάσταση δύο που είχαν σαπίσει μέχρι την μέση, πέρασμα ατσάλινων βάσεων με ατσάλινα στριφώνια)
(κόψιμο όλων των σχεδίων ανάμεσα στα κάγκελα ώστε να μείνουν μόνο τα κάθετα και να μπορεί να βαφτούν εύκολα)
(μισή βεράντα με τέντα)
(ηλιακός calpak mark 4)
(ντουλάπα με συρόμενα φύλλα το ένα με καθρέφτη)
(ψυγείο και κουζίνα)
(σταμπωτό δάπεδο και σταμπωτός σοβάς και στρώσιμο με πλάκα βετον του δρόμου έξω από το σπίτι)
(τηλεόραση και τζάκι)

ουφ και μόνο που τα έγραψα κουράστηκα....

Καλορίζικα τα νέα σας αποκτήματα (ηλεκτρονικά και μη).

Σώτο βάλε μοντέλο της τηλεόρασης όποτε ευκαιρίσεις.

Και κάτι δικές μου χθεσινές παραλαβές από Εργαλειοσυναγερμό:

IMG_20161018_191814.jpg

IMG_20161018_192314.jpg

IMG_20161018_192404.jpg

IMG_20161018_192408.jpg

IMG_20161018_192529.jpg

1) Δραπανοκατσάβιδο Bosch GSR 18 V-EC (με μεταλλικό τσοκ) σε l-boxx - 85

2) Ταχυφορτιστής GAL 3680 - 50

3) Μπαταρία GBA 18V-6.0 Ah - 65

4) Μαχαίρι Bahco - 6

5) Λάμες σέγας Robust line - 12

6) Πριονόδισκος 48 δοντιών 190mm Bosch Expert - 22

7) Αδιάβροχο μπουφάν-jacket Bosch WSJ 18 Professional (ίδιο με αυτό της μπαταρίας) M - 28