Καλορίζικα σέ όλους συνάδελφοι
Μιχάλη μπαταρίες γιά τόν φακό makita είχες καί τόν δοκίμασες γιά να μάς πείς ένα συγκριτικό μέ τόν Bosch.
τέλος εργασιών.
μισή ώρα κάψιμο και η θερμοκρασία στο τζάκι έπιασε τους 120...
Μιχαλη αρχισαμε σε ΜΑΚΙΤΑ τωρα....
Καταλαβα....
Χαχαχαχαχα
Δεν πρέπει να έχει και άλλα....
Και πολλά έχει...
Η Makita, και να δούμε πότε θα το καταλάβετε, δεν κατασκευάζει γκατζετάκια... Εργαλεία κατασκευάζει και απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες.
Αν θέλετε μινιατούρες, bluetooth και φόρτιση εξ αποστάσεως ψάχνετε σε λάθος ράφι...![]()
Δεν είναι θέμα ευπαθειας αλλά ασφαλειας. Αν κοπεί το ρεύμα να μην τιναχθουν όλα στον αέρα από θερμοκρασία.Αυτό για το Ups είναι η δεύτερη φορά που το ακούω.
Είναι τόσο ευπαθη ???
Mην το πολυψαχνεις, στα 10βολτα η μπλε Bosch απλα δεν παιζεται, ουτε σε ποικιλια ουτε σε ποιοτητα κατασκευης.
Σε ποικιλια μονο η Milwaukee ειναι ανταγωνισιμη, σε γενικοτερη ποιοτητα ομως αμφιβαλλω.
στην δικιά μου περίπτωση, πήγε λίγο παραπάνω από το κανονικό διότι το τζάκι κατασκευάστηκε ειδικά για μένα, στο θέμα των διαστάσεων.Ωραιος ο Σωτηρης!
Η πιο εξυπνη κινηση!
Ποσο πηγε ρε φιλε?
Μιχαλη αρχισαμε σε ΜΑΚΙΤΑ τωρα....
Καταλαβα....
Χαχαχαχαχα
χε χεΣωτήρη καλοδούλευτο. Παροχή ζεστού αέρα στο Εργαστήριο έβαλες?![]()
ty tyΚαλορίζικο το τζάκι Σωτήρη
Καλορίζικα και στους υπόλοιπους μαστόρους τα καλούδια σας
Καλοδουλευτα σε όλους.
Sent from my iPhone using Tapatalk
μερικές φορές είναι καλύτερα να κάνεις κάτι από την αρχή από το επεμβαίνεις σε κάτι προυπάρχων...άσε που έχεις και πάρα πολλές επιλογές για τζάκι.Μπράβο Σωτήρη ....σωστή κίνηση το τζάκι !!!
Θέλω και εγώ να βάλω ένα ,δεν έχω καθόλου τζάκι και δεν έχω καταλήξει τι τύπο να βάλω ...με ταυτόχρονη θέρμανση του νερού της κεντρικής θέρμανσης ή με θέρμανση του αέρα.
Το να το τοποθετήσεις εκ του μηδενός βέβαια.... θέλει κουράγιο και υπομονή !!!!
Από τιμές τι ξέρεις από την έρευνα που σίγουρα θα έκανες ??
ευχαριστώ πολύ Πάνο.Οπωσδήποτε του νερού του καλοριφέρ
Μόνο μειονέκτημα ή απαίτηση για ups,για τον κυκλοφορητή.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Καλοκαυστο Σωτηρη.
ο μάστορας χτες είχε makita σε κατσαβίδια bosch pro σε σκαπτικά, τροχούς και ένα parkside σαν δεύτερο σκαπτικό.Και πολλά έχει...
Η Makita, και να δούμε πότε θα το καταλάβετε, δεν κατασκευάζει γκατζετάκια... Εργαλεία κατασκευάζει και απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες.
Αν θέλετε μινιατούρες, bluetooth και φόρτιση εξ αποστάσεως ψάχνετε σε λάθος ράφι...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.