Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Για τις πλαστικές βάσεις υπάρχουν παράπονα από πελάτες, το ξέρω. Θα τη δοκιμάσω και θα σου πω πάντως.
Η δεύτερη, η πιο φτηνή, μου είπε ο Παναγιώτης οτι είναι για τον πράσινο ταινιολειαντήρα που έχει υποδοχή για βίδες στην πλάτη.

Eχει δίκιο ο Παναγιώτης,καί στό site,αλλά και πάνω στήν συσκευασία αναγράφει ότι η φτηνή βάση είναι γιά τόν πράσινο ταινιολειαντήρα
Υπόβαθρο για PBS 75A και PBS 75AE
Ο πράσινος έχει στήν κορυφή 2 τρύπες μέ βόλτες γιά νά πιάσει η φτηνή βάση,ο δικός σου ο Bosch - GBS 75 AE δέν βλέπω νά έχει αυτές τίς δυό τρύπες μέ βόλτες στήν κορυφή εκεί πού έχει τό μαύρο πλαστικό

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τιποτα ενδιαφερον, να φαντασεις ακομα δεν το εχω ανοιξει απο χθες..:))

Οτι καί νά είναι Μιχάλη (μόνο τά πινέλα διακρίνω,καί καλώδιο ?) καλοδούλευτα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημήτρης... Το κατάλαβε όμως... ;)
Θα κόψω τα κανονικά σας και θα σας λέω με τα nick σας, γιατί όλο πατάτες γράφω και αλλιώς σας βαφτιζω

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Για κάτι λάμες σέγας που είχα οαραγγείλει ξεκίνησα αλλά... Άρρωστος άνθρωπος... :drool:
Καλημέρα,
Η αλουμινένια βάση γράφει μοίρες κάπου? θέλω και εγώ να τη πάρω και να αλλάξω αυτή που έχω φτιάξει μόνος μου

WP_20151009_004.jpg
WP_20151009_001.jpg
WP_20151009_002.jpg
WP_20151009_003.jpg

Καλημέρα!
Είσαι μερακλής όμως, πολύ ωραία η κατασκευή σου... :a0210:
Ναί, γράφει μοίρες στο πλάι, στη ροδέλα που σφίγγει.

Καλημέρα!
Είσαι μερακλής όμως, πολύ ωραία η κατασκευή σου... :a0210:
Ναί, γράφει μοίρες στο πλάι, στη ροδέλα που σφίγγει.

Σ' ευχαριστώ πολύ και για τα σχόλια και για την πληροφορία!!!

Καλημέρα,
Η αλουμινένια βάση γράφει μοίρες κάπου? θέλω και εγώ να τη πάρω και να αλλάξω αυτή που έχω φτιάξει μόνος μου

View attachment 133489
View attachment 133490
View attachment 133491
View attachment 133492

Σαραντης η κατασκευη σου ειναι πολυ καλη...αν αποφασισεις να την αλλαξεις με την αλλη ευχαριστως σε ξεφορτωνω απο αυτη... :)
Βλεπω εχεις κανει και πολυ καλη δουλεια στο εργαστηριο σου γενικα...δωσε φωτογραφιες στον λαο να περνουμε ματι και εμεις οι του μπαλκονιου... :)
μπραβο...

Σαραντης η κατασκευη σου ειναι πολυ καλη...αν αποφασισεις να την αλλαξεις με την αλλη ευχαριστως σε ξεφορτωνω απο αυτη... :)
Βλεπω εχεις κανει και πολυ καλη δουλεια στο εργαστηριο σου γενικα...δωσε φωτογραφιες στον λαο να περνουμε ματι και εμεις οι του μπαλκονιου... :)
μπραβο...
"δυστυχώς" δεν θέλω να αλλάξω τη βάση αλλά τον οδηγό. Αυτή η βάση είναι πόλυ εύκολη πάντως, μπορείς πολύ άνετα να τη φτιάξεις!
Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως για τα σχόλια!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μπραβο...

Θα δώσω σύντομα με τη νέα κατασκευή που κάνω σχετικά με την συλλογή σκόνης που φτιάχνω τώρα... την τελειώνω σύντομα!!!

Δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για τον οδηγό νομίζω.
Εγώ προχθές παρήγγειλα απο Axminster αυτό για κάποιο μεγαλύτερο οδηγό που σχεδιάζω να φτιάξω.

102919_xl.jpg

Η δόση της εβδομάδας.

Αυτήν δεν είναι δόση, ολόκληρη "φυτεία" είναι.

Καλοδούλευτα. Καλό φύσηγμα μετά το τέλος των εργασιών & λίγο λαδάκι σε σπρέυ - σκούπισμα μέχρι την επόμενη χρήση τους.

Με γειες Νεκτάριε.

Είδα και στον κινέζο ένα φθηνό τέτοιο σετάκι πριν λίγες μέρες. Αν ενδιαφέρει κάποιον να βάλω link

μπραβο...

μερικές φωτό απο την αναρρόφηση σκόνης έτσι για να ανοίξει η όρεξη...

Ο κρεμαστός βραχίωνας αναρρόφησης
Dust Collection system 003.jpg

Αναμονή πάγκου
Dust Collection system 002.jpg

Αναμονή για το κολωνάτο δράπανο
Dust Collection system 001.jpg

Σαράντη μου αρέσει πολύ το εργαστήριό σου! Μπράβο για το μεράκι σου και τον κόπο σου!