Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παναγιώτη, πρόσεξε λίγο κατά το σφίξιμο στα πλαστικά κόλαρα της ανάρροφησης. Εγώ το ένα το ράγισα κ το ξανακόλλησα.
Επίσης με όλα τα κοκοψίνια επάνω είναι δύσκολη η αλλαγή κοπτικού.

Κατά την χρήση του θα το ευχαριστηθείς. Είναι πολύ καλά ζυγισμένο κ σχετικά ελαφρύ.

Να ' σαι καλά Κώστα, ευχαριστώ για τις συμβουλές, πάντα χρήσιμες.

Καλοδούλευτο Πανάγο... :ernaehrung004:
Βλέπω σιγά-σιγά το "χτίζεις" το εργαστήριο. Όλες οι αγορές σου είναι στοχευμένες.
Νομίζω είσαι απ´τους πιο προγραμματισμένους εδώ μέσα, χωρίς περιττές αγορές κι αποφάσεις του δευτερόλεπτου.
Να είσαι καλά να τα χαίρεσαι!

Να είσαι καλά Μπάμπη. Έτσι είναι, αγοράζω αυτά που πραγματικά θέλω μετά από αρκετή μελέτη. Ευχαριστώ πολύ.

καλοδούλευτο Παναγο. το ζαχαρώνω εδώ και κάμποσο καιρό αλλά όλο βγαίνουν εμπόδια στη αγορά. ελπίζω να είναι η επόμενη αγορά μου
καλορίζικο και πάλι

Καλά ρε παιδιά, έγραψε ο Νικόλας (osatosa), "Πανάγο" και το πήρατε σερί. Δεν παρεξηγήθηκα αλλά οι φίλοι με φωνάζουν Παναγιώτη...
Ευχαριστώ πολύ Παύλο και να σου ευχηθώ ολόψυχα και στα δικά σου. Με το καλό να το αποκτήσεις.

Καλορίζικο και καλοδούλευτο Παναγιώτη,έχω βάλει στήν wish list τό μικρότερο τό 1200 watt

Ευχαριστώ Δημήτρη. Έτσι ήταν και αυτή στο δικό μου wish list. Με το καλό να την αγοράσεις και να την χαρείς.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Δημήτρη. Έτσι ήταν και αυτή στο δικό μου wish list. Με το καλό να την αγοράσεις και να την χαρείς.

Να σαι καλά Παναγιώτη,όντως έχεις κάνει ένα πλήρες εργαστήριο,και μπορείς να φτιάξεις οποιαδήποτε ξυλοκατασκευή :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πάλι καλά που δεν σε είπα Τάκη :flipout::flipout::flipout:

ή Νότη, Γιώτη, Πότη (Μανιάτικο). Για το χωριό μου δεν σου λέω, άστο. χαχαχα -bye--bye-

Ε πες μας ντε βρε Παναή !
Καλορίζικο φίλε και καλοδούλευτο.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με γεια και να το χαρείς το εργαλείο.
Να σε ρωτήσω, γιατί διαλέξεις αυτό και όχι το bosch το πράσινο το 1400? https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=2111
?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

φαντάζομαι για τον ίδιο λόγο που το θέλω κι εγώ. παίρνει κοπτικό 1/2 ίντσας ενώ το bosch μέχρι 8 χιλ.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μετα απο καιρο εκανα και εγω την παραγγελια μου και σημερα παρελαβα το πιστολι αμμοβολης, θελω να ρωτησω τι αμμο θα χρειαστω; θελω να βγαλω το παλιο χρωμα στους γυαλοκαθαριστηρες και να τους ξανα βαψο απο την αρχη γιατι δειχνουν τα σημαδια τους.

IMG_20161031_213748.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

φαντάζομαι για τον ίδιο λόγο που το θέλω κι εγώ. παίρνει κοπτικό 1/2 ίντσας ενώ το bosch μέχρι 8 χιλ.
Και γιατί τα κοπτικα αυτά είναι καλύτερα?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk