Tι παραλάβαμε σήμερα..

Συμπληρώνεις μια φόρμα που έχουν online αλλά προφανώς πρέπει να κάνεις τζίρους αλλιώς με ένα πακέτο χαρτί το μήνα δεν γίνεται τπτ

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ενα τριβειο εκκεντρο που τοσο καιρο ηθελα.
Με γεια! Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο. Ενα review κάποια στιγμή. Με ενδιαφερει πιο πολυ για ελαφρύ τρίψιμο (βερνίκια)και οχι να τρώει υλικό γρήγορα .

Συμπληρώνεις μια φόρμα που έχουν online αλλά προφανώς πρέπει να κάνεις τζίρους αλλιώς με ένα πακέτο χαρτί το μήνα δεν γίνεται τπτ

Τους κάνω πάνω από 5000 το χρόνο, άρα ίσως να καταφέρω κάτι.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Με γεια Κώστα, ίδια με αυτή που φέρνει το LIDL η οποία είναι πιο κομπλέ.

Είχα περάσει από το σέρβις της Bosch, στη Μεταμόρφωση, αρχές του μήνα και παρήγγειλα δύο ανταλλακτικά, ένα για το φαλτσοπρίονο και ένα για την σέγα της Skil.
Η εξυπηρέτηση άμεση, τα παρήγγειλαν από Γερμανία και ήρθαν σήμερα. Πλήρωσα πιο πολλά μεταφορικά απ' ότι έκαναν τα ανταλλακτικά.

IMG_20161128_141427.jpg

IMG_20161128_141507.jpg

Ετσι Παναγιωτη, θελω και γω κατι ψιλοανταλλακτικα και τα μεταφορικα ειναι αρκετα.

Έπρεπε όμως να τα πάρω, είχα πάρει τηλέφωνο για τα ίδια στο σέρβις της Bosch Θεσσαλονίκη πριν 6 μήνες... ακόμα περιμένω να με ενημερώσουν.

https://db.tt/vNLRdgKA
Και μια φωτο απ την ποιοτικη κασετινουλα κλειστη, εχει μεταλλικο κουμπωμα και κλιπ ζωνης!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κυριακο πρεπει να μας διαβαζουν πολλα μαστορια γιατι εγω πηγα απ το φυσικο καταστημα και απ το σταντ της dewalt ελλειπαν μονο οι συγκεκριμενες κατσαβιδολαμες !!χαχα!!

Κάπως έτσι έγινε και με τον ξεχονδριστήρα/πλάνη που πήρα. Τον είχα ρωτήσει αν έχει άλλα κομμάτια και μου είπε 7-8.
Εξαφανίστηκαν αμέσως μόλις ανάρτησα την αγορά.

Κάπως έτσι έγινε και με τον ξεχονδριστήρα/πλάνη που πήρα. Τον είχα ρωτήσει αν έχει άλλα κομμάτια και μου είπε 7-8.
Εξαφανίστηκαν αμέσως μόλις ανάρτησα την αγορά.

Και υστερα μου λετε πως να ζητησουμε επιπλεον εκπτωση σαν κλαμπ.
Και χωρις σκοπο να προωθησουμε κατι, μονο που ειμαστε κι γραφουμε στη παγκοσμια κοινοτητα του διαδικτυου κανουμε διαφημιση ( ακους εσυ εκει που ετοιμαζεσαι να παρεις το gsb?)
Οποτε το leroy merlin, επαιξε και κερδισε, Κυριακο!