Tι παραλάβαμε σήμερα..

βραδινή παραλαβή! μάσκα ηλεκτρονικη παχυμετρα κλειδια κτλπ όλα μαζί 25 ευρώ.
15424482_10207545654868690_448523103_n.jpg

Καλημερα Δημήτρη.
Μεγειά
Που τα χτύπησες ;
Η μάσκα μονο ξεκινάει απο κανα 50αρικο.
Α και λέγαμε χθες με τον Μπάμπη οτι χρειαζόμαστε ενα crash course στην ηλεκτροκόλληση.
Παραδίδεις μαθήματα ;

Edit:
Τώρα θυμήθηκα.
Είχες παει για κενό το σετ με τα κλειδιά κι είπες να μη φύγεις με άδεια χέρια ;
Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημέρα καλοδούλευτα όλα κ καλόπιοτα όλα (με καλή περέα Diabolic).

Dimitrisven βλέπω από τις αγορές σου να σε τραβάει το "σίδερο" πιο πολύ από το "ξύλο" !
Άντε λοιπόν κ επαγγελματικά συνάδελφοι κάποια στιγμή.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σας ευχαριστώ για τα καλορίζικα.

Αυτό εδώ είναι Μπάμπη

http://www.ebay.com/itm/381800096310?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Εχεις καταλαβει πως λειτουργει αυτο?
Βλεπω οτι πιανει 1/2" στο κοψιμο, αλλα πιο κατω γραφει μεχρι 1".
Πως θα κανει φαλτσο στην 1"?. Το μονο που σκεφτομαι ειναι να εχεις κανει απο πριν 45 μοιρες κοψιμο λιγο μεγαλυτερο και μετα να το περασεις απο το ρουτερ. Γιατι σε ισιο σοκορο νομιζω μονο 12,7mm θα πιασει.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλημερα Δημήτρη.
Μεγειά
Που τα χτύπησες ;
Η μάσκα μονο ξεκινάει απο κανα 50αρικο.
Α και λέγαμε χθες με τον Μπάμπη οτι χρειαζόμαστε ενα crash course στην ηλεκτροκόλληση.
Παραδίδεις μαθήματα ;

Edit:
Τώρα θυμήθηκα.
Είχες παει για κενό το σετ με τα κλειδιά κι είπες να μη φύγεις με άδεια χέρια ;
Sent from my iPad using Tapatalk

δεν ήθελα το σετ αυτό για εμένα :p εγώ ήθελα αυτά τα ψιλοπράματα που όταν τα παίρνεις 1-1 σου στοιχίζουν μια περιουσία! και αφού πείρα τον άνθρωπο τηλ και μου είπε θα τα βρούμε, είπα να πάω μια βόλτα! είχε και άλλα ωραία πραγματάκια αλλά εμένα δεν με επερνε οικ...(μάσκες καινούριες βρίσκουμε στο 20αρκο άμα θες)

χαχα μαθήματα με τον όρο της λέξης δεν μπορώ να κάνω:P δεν έχω την τεχνογνωσία γιατί δεν έχω πάει σε ¨σχολή¨ αλλά μπορώ να δείξω τα βασικά και ότι έχω καταφέρει να μάθω , που μέχρι τώρα με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο σε ότι χρειάστηκα:)
έχουμε και την ηλεκτροκολληση του παππου εδώ στην Αθήνα που θέλει "ξεσκόνισμα" και λόγο των διαβασμάτων δεν έχω προλάβει να την τιμήσω ακόμα:) ίσως βρέθηκε η ευκαιρια¨!

Καλημέρα καλοδούλευτα όλα κ καλόπιοτα όλα (με καλή περέα Diabolic).

Dimitrisven βλέπω από τις αγορές σου να σε τραβάει το "σίδερο" πιο πολύ από το "ξύλο" !
Άντε λοιπόν κ επαγγελματικά συνάδελφοι κάποια στιγμή.

παππού εγώ ανέκαθεν αγάπη στο σίδερο είχα αλλά για να πάω σε ερασιτεχνικό μηχανουργικό εξοπλισμό θέλω μια περιουσία και χώρο.. οπότε ακόμα κάνω υπομονή μέχρι να πιάσω δουλειά κτλ.. αλλά θεωρώ πως τουλάχιστον ερασιτεχνικά θα γίνουμε συναδέλφοι κάποια στιγμή:P
υγ: το μικρομετρο πρέπει να είναι ρώσικο, και να χάνει 0.02mm, ρυθμίζετε?

Last edited:
Πολυ ωραια παραλαβη, πολυ καλη επιλογη.
Ειναι απο τα εργαλεια που θα ειχα παρει αν ειχα χωρο να το στησω.
Καλοδουλευτο! ;-)

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπραβο Αντωνη, το καλυτερο εργαλειο στην κατηγορια του.
Και το πρωτο project που διαλεξες ειναι πραγματικα super!!!

Ευχαριστώ Μιχάλη και πρέπει να το φτιάξω σήμερα, γιατί δεν ξέρω που θα κοιμηθώ, ειδάλλως. χεχε

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πολυ ωραια παραλαβη, πολυ καλη επιλογη.
Ειναι απο τα εργαλεια που θα ειχα παρει αν ειχα χωρο να το στησω.
Καλοδουλευτο! ;-)

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ,
ούτε εγώ έχω χώρο και ψάχνω να δω πώς θα το κουλαντρίσω.

Κλασικά θα κόβω έξω.

Καλοδούλευτο.
Αν το έχεις έξω, φτιάξε του ένα ξύλινο καπάκι να το σκεπάζεις, η πρίζα του να είναι εκτός παροχής κ πέρασε ένα συντηριτικό λαδακι σε σπρέι τον δίσκο του.
Ο δικός μου φράκτης στο ίδιο μηχάνημα χάνει λίγο κ θέλει καλό μέτρημα την ώρα που ασφαλίζεις τον φράκτη με το κόκκινο λεβιέ πριν το τελικό κόψιμο.
Καλές δημιουργίες.

καλοριζικο και απο εμενα!!!οι περισσοτεροι δωσαμε ενα pts στα τελη ρε π""´¨η μου!