Tι παραλάβαμε σήμερα..

αυτό δεν το γνωρίζω, μιας και δεν είμαι ειδικός.
αυτό που γνωρίζω είναι ότι μια χύτρα Tefal που έχω χρόνια, μια καφετιέρα Rowenta,ένας αποροφητήρας Teka, κάτι δοχεία λαδιού Samsonite (αναφέρω τις μάρκες γιατί πιστεύω ότι έχουν καλά υλικά στα προϊόντα που φτιάχνουν) και είναι όλα ανοξείδωτα o μαγνήτης κολλάει πάνω τους.

Τώρα ποιο είναι το καλό ανοξείδωτο και εάν μαγνητίζεται ή όχι ας απαντήσουν οι γνώστες επί του θέματος.

Σε μια εξαρση καταναλωτισμου και τοτε που η λιρα ειχε 1,1 ευρω ειχα παραγγειλει απο ebay μια τσαντα να τακτοποιησω τα εργαλεια μου τωρα που δεν εχω την ευχερια να τα εχω απλωμενα.....

79-209_IU2-web.jpg

79-209_IU4-web.jpg

Και επισης ενα Μια εξαιρετικα βολικη για τα συρταρακια της θηκη της Stanley την οποια ηδη εχω και με εχει βολεψει παρα πολυ.

STST1-75510.jpg

Kαλογεμιστες Κυριακο!!

Και γω πηρα πολυ πραμα τοτε με την καλη ισοτιμια της λιρας!
Καποια ψυχη βεβαια απο εδω μεσα, ελεγε οτι θα παει ακομα παρακατω η λιρα...:))

Να σου πω βεβαια τοτε δεν ειχα βλεψεις προς τον Τριτονακο οποτε ισως τωρα να μην το εδινα το κατοσταρικο τοσο αψηφιστα καθως ειναι το 1/3 του ξεχονδριστηρα...

Βεβαια την χαρα μου την πηρα!

Δεν συνηθίζω να βάζω παραλαβές, αλλά σήμερα μου πήρα ένα μεγάλο δώρο Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και γιορτής:

DSC_0695(1).JPG

Προς αντικατάσταση του τανκ Parkside που παρέδωσε πνεύμα και φεύγει για Houston (εντάξει τα 'χει βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω) και ενός ταπεινού B&D KA300 που πραγματικά τόσα χρόνια μου χει βγάλει την πίστη να σκίζει με το παραμικρό τα χαρτιά. Αφού σκέφτομαι πως πρέπει να χω φάει την διαφορά του από το Bosch στα γυαλόχαρτα (εντάξει υπερβολή, αλλά αν βάλεις χαμένο χρόνο, βενζίνες κλπ, δεν πρέπει να απέχει και πολύ)!

Καλοριζικα τα τριβεια Γιαννη, δημιουργουν ενα μικρο δεος αυτα τα bosch!!!
Χαθηκε να βαλεις καμμια μεγαλυτερη φωτο, τι να χαρουμε απο το εικονιδιο που εβαλες :)))

Παντως κριμα που δεν ποσταρεις τις παραλαβες.
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσες ιδεες παιρνουμε απο παραλαβες και τα σχολια που αφορουν καθε παραλαβη, απο την μικροτερη εως την μεγαλυτερη.

Κυριάκο με γεια τα σεντούκια! χαχαχα

Γιάννηηηηηηηηηηη...... αυτό δεν είναι δώρο, είναι ΤΟ δώρο! Με γεια σου!!!

Δεν συνηθίζω να βάζω παραλαβές, αλλά σήμερα μου πήρα ένα μεγάλο δώρο Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και γιορτής:

Προς αντικατάσταση του τανκ Parkside που παρέδωσε πνεύμα και φεύγει για Houston (εντάξει τα 'χει βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω) και ενός ταπεινού B&D KA300 που πραγματικά τόσα χρόνια μου χει βγάλει την πίστη να σκίζει με το παραμικρό τα χαρτιά. Αφού σκέφτομαι πως πρέπει να χω φάει την διαφορά του από το Bosch στα γυαλόχαρτα (εντάξει υπερβολή, αλλά αν βάλεις χαμένο χρόνο, βενζίνες κλπ, δεν πρέπει να απέχει και πολύ)!

Με υγεία τα νέα σου εργαλεία (θηριάκια).

Με γειες τα μπλε, είναι πολύ ωραία εργαλεία και τα δύο. Το παλμικό το έχω και σου εγγυωμαι ότι θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος. Αρκετά ξεκούραστο στα χέρια, πολύ αποτελεσματικό στην μέτρια αφαίρεση υλικού και αν το χρησιμοποιήσεις σε συνδυασμό με σκούπα θα είναι το ιδανικό. Το φίλτρο-δοχειο που έχει πάνω γεμίζει και στουμπωνει σχετικά γρήγορα.
Το τανκ είναι το τέλειο συμπλήρωμα για τα πολύ χοντρά , έχω διαβάσει που καλά σχόλια για το συγκεκριμένο, θα ήθελα κάποια στιγμή να το βάλω κι εγώ στη συλλογή.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικες η θήκες Κυριάκο, καλοδούλευτα τα μπλε Γιάννη. Μήπως περίμενες και άλλα δώρα;
Σημερινή παραλαβή ένα ρουτερ μπιτ.
bcad27.jpg

Απο εδώ η αγορα, υπ' όψιν είναι για κόλετ 1/2" ιντσας

Last edited by a moderator: