Mikep
Senior Member
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..
Πληρωμή κατά τη παραλαβή!
Καλώς μας τα... λογαριασμό;
Καλώς μας τα... λογαριασμό;
Καλορίζικες η θήκες Κυριάκο, καλοδούλευτα τα μπλε Γιάννη. Μήπως περίμενες και άλλα δώρα;
Σημερινή παραλαβή ένα ρουτερ μπιτ.
Απο εδώ η αγορα, υπ' όψιν είναι για κόλετ 1/2" ιντσας
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι
Παναγιώτη μέ τήν χρήση νομίζω ότι θά σβήσει η αρίθμηση
Παναγιώτη .... ρίξε κανά τηλέφωνο όταν ξαναπάρεις.... θα χρειαστώ και εγώ μερικά καλά κοπτικά ...αφού μελλοντικά μάλλον θα πάρω το ίδιο ρούτερ με εσένα για τον πάγκο και θα κρατήσω το Parkside για χεριού.
Νικόλα δες στο ebay τι θελεις και πες μου.
Δεν βιάζομαι ...πρώτα να πάρω το ρούτερ με 1/2 ίντσα. Θα κοιτάξω και αυτό το link με τα κίτρινα που έβαλες.
Καλά το ρούτερ γιατί δεν το έβαλες στο νήμα με την κατασκευή του πάγκου να μπορώ να το βρω ...αφού μέρος του πάγκου είναι.
Έψαχνα τόση ώρα στα σχόλια του προφίλ σου και δεν μπόρεσα να το εντοπίσω.

Μπάμπη και Κώστα που έχετε το τανκ (και όποιος άλλος βέβαια), τον δούλεψα σήμερα καμιά ώρα συνεχόμενα. Όλα καλά, αλλά διαπίστωσα κόλλημα στο κουμπί που κρατάει πατημένη την σκανδάλη. Την αποδεσμεύει πολύ δύσκολα. Λέτε να θέλει λίγο "δούλεμα" παραπάνω το ελατήριο του για να στρώσει ή έπεσα σε ελαττωματικό;
Έπεσε και το τελευταίο οχυρό αντίστασης
Sent from my iPad using Tapatalk
Μπραβο Χρηστο σωστη παρατηρηση!
Δυο χρονια πολιορκιας ομως δεν ηταν και λιγα.
Παλεψε σα λιονταρι με αντιξοα στοιχεια του ιστοτοπου αλλα υπεκυψε μοιραια στο γλυκο και αναμενομενο πεπρωμενο, πεπρωμενο ολων των μελων τουτου του φορουμ.
Δεν υπαρχει περιπτωση να μπει κανεις εδω μεσα και να βγει εργαλειακα αλωβητος. Ειναι θεμα χρονου, απλα)
Μπάμπη και Κώστα που έχετε το τανκ (και όποιος άλλος βέβαια), τον δούλεψα σήμερα καμιά ώρα συνεχόμενα. Όλα καλά, αλλά διαπίστωσα κόλλημα στο κουμπί που κρατάει πατημένη την σκανδάλη. Την αποδεσμεύει πολύ δύσκολα. Λέτε να θέλει λίγο "δούλεμα" παραπάνω το ελατήριο του για να στρώσει ή έπεσα σε ελαττωματικό;
Μπραβο Χρηστο σωστη παρατηρηση!
Δυο χρονια πολιορκιας ομως δεν ηταν και λιγα.
Παλεψε σα λιονταρι με αντιξοα στοιχεια του ιστοτοπου αλλα υπεκυψε μοιραια στο γλυκο και αναμενομενο πεπρωμενο, πεπρωμενο ολων των μελων τουτου του φορουμ.
Δεν υπαρχει περιπτωση να μπει κανεις εδω μεσα και να βγει εργαλειακα αλωβητος. Ειναι θεμα χρονου, απλα)

Έπεσε και το τελευταίο οχυρό αντίστασης
Sent from my iPad using Tapatalk
Αυτό νόμιζα ότι είναι για να ξύνεις .........
Εμείς παιδί μου κατασκευάζουμε γέφυρες ...δεν κάνουμε μακέτες
Χρήστο ...ο Παναγιώτης με παρασέρνει...δεν του ξαναμιλάω .-
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.