Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικες η θήκες Κυριάκο, καλοδούλευτα τα μπλε Γιάννη. Μήπως περίμενες και άλλα δώρα;
Σημερινή παραλαβή ένα ρουτερ μπιτ.

Απο εδώ η αγορα, υπ' όψιν είναι για κόλετ 1/2" ιντσας

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι

Παναγιώτη μέ τήν χρήση νομίζω ότι θά σβήσει η αρίθμηση

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι

Παναγιώτη μέ τήν χρήση νομίζω ότι θά σβήσει η αρίθμηση

Ευχαριστώ Δημήτρη, όπως είπα και στον Ευγένιο δεν το πήρα για την ένδειξη. Δεν με νοιάζει και αν σβήσει.

Παναγιώτη .... ρίξε κανά τηλέφωνο όταν ξαναπάρεις.... θα χρειαστώ και εγώ μερικά καλά κοπτικά ...αφού μελλοντικά μάλλον θα πάρω το ίδιο ρούτερ με εσένα για τον πάγκο και θα κρατήσω το Parkside για χεριού.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παναγιώτη .... ρίξε κανά τηλέφωνο όταν ξαναπάρεις.... θα χρειαστώ και εγώ μερικά καλά κοπτικά ...αφού μελλοντικά μάλλον θα πάρω το ίδιο ρούτερ με εσένα για τον πάγκο και θα κρατήσω το Parkside για χεριού.

Νικόλα δες στο ebay τι θελεις και πες μου.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νικόλα δες στο ebay τι θελεις και πες μου.

Δεν βιάζομαι ...πρώτα να πάρω το ρούτερ με 1/2 ίντσα. Θα κοιτάξω και αυτό το link με τα κίτρινα που έβαλες.
Καλά το ρούτερ γιατί δεν το έβαλες στο νήμα με την κατασκευή του πάγκου να μπορώ να το βρω ...αφού μέρος του πάγκου είναι.
Έψαχνα τόση ώρα στα σχόλια του προφίλ σου και δεν μπόρεσα να το εντοπίσω.

Μπάμπη και Κώστα που έχετε το τανκ (και όποιος άλλος βέβαια), τον δούλεψα σήμερα καμιά ώρα συνεχόμενα. Όλα καλά, αλλά διαπίστωσα κόλλημα στο κουμπί που κρατάει πατημένη την σκανδάλη. Την αποδεσμεύει πολύ δύσκολα. Λέτε να θέλει λίγο "δούλεμα" παραπάνω το ελατήριο του για να στρώσει ή έπεσα σε ελαττωματικό;

Δεν βιάζομαι ...πρώτα να πάρω το ρούτερ με 1/2 ίντσα. Θα κοιτάξω και αυτό το link με τα κίτρινα που έβαλες.
Καλά το ρούτερ γιατί δεν το έβαλες στο νήμα με την κατασκευή του πάγκου να μπορώ να το βρω ...αφού μέρος του πάγκου είναι.
Έψαχνα τόση ώρα στα σχόλια του προφίλ σου και δεν μπόρεσα να το εντοπίσω.

Έπεσε και το τελευταίο οχυρό αντίστασης

Sent from my iPad using Tapatalk

Μπάμπη και Κώστα που έχετε το τανκ (και όποιος άλλος βέβαια), τον δούλεψα σήμερα καμιά ώρα συνεχόμενα. Όλα καλά, αλλά διαπίστωσα κόλλημα στο κουμπί που κρατάει πατημένη την σκανδάλη. Την αποδεσμεύει πολύ δύσκολα. Λέτε να θέλει λίγο "δούλεμα" παραπάνω το ελατήριο του για να στρώσει ή έπεσα σε ελαττωματικό;

Εμένα δεν έχει πρόβλημα.
Κάτι μου είχε πει ο κ. Μπάμπης στο τηλέφωνο αλλά μάλλον για την αύξηση των στροφών με πατημένη την σκανδάλη αν θυμάμαι καλά.

Μπραβο Χρηστο σωστη παρατηρηση!
Δυο χρονια πολιορκιας ομως δεν ηταν και λιγα.
Παλεψε σα λιονταρι με αντιξοα στοιχεια του ιστοτοπου αλλα υπεκυψε μοιραια στο γλυκο και αναμενομενο πεπρωμενο, πεπρωμενο ολων των μελων τουτου του φορουμ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να μπει κανεις εδω μεσα και να βγει εργαλειακα αλωβητος. Ειναι θεμα χρονου, απλα :))

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παλεψε σα λιονταρι με αντιξοα στοιχεια του ιστοτοπου αλλα υπεκυψε μοιραια στο γλυκο και αναμενομενο πεπρωμενο, πεπρωμενο ολων των μελων τουτου του φορουμ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να μπει κανεις εδω μεσα και να βγει εργαλειακα αλωβητος. Ειναι θεμα χρονου, απλα :))

Ακριβώς...θέμα χρόνου. :ciao:

Ούτε εμένα το κάνει. Δες μήπως έχει πιάσει κανένα σκουπιδάκι μέσα και μαγκώνει.

Αυτο που δεν περίμενα να βρω στο φόρουμ, μιας και το ειχα χάσει λόγω της κατάστασης που ζούμε σε αυτήν την υπέροχη χωρα, ειναι το γέλιο
Να στε καλα ρε παληκάρια, που γελάμε και καμία φορα.

Η αντίσταση κρατάει καλά Χρήστο :flipout: ... Απλώς είχα σκεφτεί να πάρω άλλο ένα Parkside για δουλείες από πάνω όταν ξαναφέρει το Lidl να μην ξεβιδώνω αυτό που έχω στον πάγκο και για το οποίο σκέφτομαι να κάνω σύστημα ανεβοκατεβάσματος με κολάρο οπότε θα είναι δύσκολο το ξεμοντάρισμα.
Σκέφτομαι λοιπόν (κακώς δηλαδή το σκέφτομαι αλλά αισθάνομαι μειονεκτικά με τόσες ακριβές αγορές γύρω μου.... )να δώσω πάρα πάνω να πάρω ένα καλύτερο για τον πάγκο να παίρνει και 1/2 ίντσα κοπτικά και να είναι και πιο δυνατό.
Τώρα δεν ξέρω ....λες να κάνω κανένα κρύο ντούζ και να το ξανασκεφτώ ???
257kg0n.gif
...
2i1mwer.jpg

100%
Μη σου πω και 2 ντουζ
Να πάρεις το μικρο φρεζάκι parkside που παίρνει τα κοπτικα του Dremel trio και να το χρησιμοποιείς και σαν κουρευτικό περιθωρίων.
Εκτός κι αν εχεις μεγαλεπήβολα σχεδια και για να υλοποιηθούν, χρειάζονται τα κοπτικα που βγαίνουν μονο σε 1/2"

Αυτό νόμιζα ότι είναι για να ξύνεις .........:flipout::flipout:
Εμείς παιδί μου κατασκευάζουμε γέφυρες ...δεν κάνουμε μακέτες :flipout:
Χρήστο ...ο Παναγιώτης με παρασέρνει...δεν του ξαναμιλάω .-

Αυτό νόμιζα ότι είναι για να ξύνεις .........:flipout::flipout:
Εμείς παιδί μου κατασκευάζουμε γέφυρες ...δεν κάνουμε μακέτες :flipout:
Χρήστο ...ο Παναγιώτης με παρασέρνει...δεν του ξαναμιλάω .-

Θα τον βαλω τιμωρία.