Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πλάκα -πλάκα το δισκοπρίονο που μου συνέστησε είναι μπόμπα στον πάγκο !!!!
Άλλος ήχος ...άλλη δύναμη !!!!

Σήμερα παρέλαβα από τόν Κυριάκο καί ευχαριστώ θερμά,τό stand Triton καί τά φιδοτρύπανα τού Γιώργου (Agroti) .
Εγινε ένα λάθος καί αντί γιά φιδοτρύπανα και γιά μένα πού είχα πεί,μού ήρθαν τά λιμάκια τής Stanley πού δέν τά χρειάζομαι,
βέβαια ο Κυριάκος είχε αναφέρει άν όλα είναι οκ σέ όλους,αλλά εγώ αφηρημένος δέν τό πρόσεξα έδωσα βάση στόν Triton καί έτσι τα παρέλαβα γιατί τό σφάλμα ήταν δικό μου,επειδή δέν μού χρειάζονται,άν κάποιος από Αθήνα ενδιαφέρεται άς τό αναφέρει μέ τιμή όπως τά πήρα.

triton10.jpg

Καλορίζικα Δημήτρη. Τώρα περιμένουμε στο "Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων" μια ωραία παρουσίαση, όπως μας έχεις συνηθίσει,

Δημητρη καλοδουλευτος ο Τριτωνας!!

Σημερα δεχτηκα την μεγαλυτερη παραλαβη !!
Παρελαβε ο πατερας μου 17 κουτες ρουχα, εργαλεια και ξυλεια λογω επανεγκαταστασης στην Ελλαδα! Μου εμεινε και μια ψωροπαλετα που ειχε τα πραματα επανω :))

31493762082_8c92b2eb65_c.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημητρη καλοδουλευτος ο Τριτωνας!!

Σημερα δεχτηκα την μεγαλυτερη παραλαβη !!
Παρελαβε ο πατερας μου 17 κουτες ρουχα, εργαλεια και ξυλεια λογω επανεγκαταστασης στην Ελλαδα! Μου εμεινε και μια ψωροπαλετα που ειχε τα πραματα επανω :))

Αντε με το καλό Μιχάλη.

Αααα έχουμε λαμβάνειν λοιπόν σε λιμες, φιδοτρύπανο και ταινιόλιμες. Ωραία πράματα.

Μιχάλη, καλή επιστροφή.
Να κανονισουμε συνέδριο προξξον όταν με το καλό τακτοποιηθούν όλα.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιχάλη, καλή επιστροφή.
Να κανονισουμε συνέδριο προξξον όταν με το καλό τακτοποιηθούν όλα.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μερσι Κωστα! Ε, ειπαμε οτι κατ' αρχην θα μαζευτουμε στο καφενειο της γειτονιας μου για να κερασω καφεδακι μεσα στον Γεναρη!

Με το καλο Μιχάλη...ποσο καιρο εμεινες στην Ρουμανία...???

Απο το 2001 ειμαι εκει μονιμα με μικρα διαστηματα παραμονης στην Ελλαδα. Το τελευταιο project ηταν κοντα 3 χρονια στη Ρουμανια. Να δουμε το επομενο ποτε θα ειναι και ποσο θα διαρκεσει :))

Οι κουτες ειναι περισσοτερο εργαλεια καθως τα ρουχα τα εφερνα σιγα σιγα με βαλιτσες :))

Καλή επιστροφή στα Πάτρια εδάφη Μιχάλη ! :fahne90:

Σήμερα παρελήφθησαν τα φιδίσια τρυπάνια Makita από τον Δημήτρη ο οποίος τα παρέλαβε από τον Κυριάκο ο οποίος τα παρέλαβε από Toolstop :laugh:

Τους ευχαριστώ πολύ και τους δύο, να είναι πάντα καλά και πάντα να έχουν αξιόλογες παραλαβές. -bye-

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα Δημήτρη. Τώρα περιμένουμε στο "Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων" μια ωραία παρουσίαση, όπως μας έχεις συνηθίσει,

Ευχαριστώ συνάδελφοι
Παναγιώτη καί Μπάμπη τό τέστ drive μάλλον θά γίνει αύριο γιατί σήμερα πέσανε πολλά,αναβάθμιση pc (άλλαξα σκληρό δίσκο σέ SSD - τροφοδοτικό καί σουλουπώνω τά προγράμματα ξέρεις εσύ) και μάλλον δέν προλαβαίνω.

Μιχάλη καλορίζικα,καλοδούλευτα καί καλή επάνοδο στήν πατρίδα,μέ τήν οικογενειακή θαλπωρή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω Παναγιωτη, την αλλη βδομαδα ειμαι πατριδα.
Πως ειναι το χερι σου? Οκ?

Όχι ακόμα, αάει καλύτερα αλλά θέλει τον χρόνο του. Κάθε μέρα αλλαγή.