Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα "σειρά" καί καλοδούλευτα,αυτός ο οδηγός τού Forstner θά σού κάνει τήν τοποθέτηση στίς πόρτες γιά ντουλάπια παιχνιδάκι.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα "σειρά" καί καλοδούλευτα,αυτός ο οδηγός τού Forstner θά σού κάνει τήν τοποθέτηση στίς πόρτες γιά ντουλάπια παιχνιδάκι.

Ευχαριστώ Jim, από δικό σου σχόλιο το ζήλεψα.

Κυριάκο, μ´ έσωσες... :grinning-smiley-043

Πήρα σήμερα αυτό το λαδάκι απο ένα μαγαζί που μου σύστησε ο Κυριάκος και είναι, όπως μου είπε, αυτά που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί για τα κοντάκια.
Η τιμή του βέβαια είναι σαν να είναι άγιο μύρο, εισαγωγή απ´ τον Πανάγιο τάφο με έξοδα αποστολής δικά μου, 13 τα 90 ml, αλλά νομίζω οτι κάνει τη διαφορά.
Τι να κάνουμε όμως, δυστυχώς όπως ξαναείπαμε άλλο Ντοστογιέφσκυ κι άλλο ms Raxevsky.
Περισσότερα, και πιο σίγουρα αποτελέσματα, σε δυο τρείς μέρες ελπίζω.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    141.4 KB · Views: 152
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κυριάκο, μ´ έσωσες... :grinning-smiley-043

Πήρα σήμερα αυτό το λαδάκι απο ένα μαγαζί που μου σύστησε ο Κυριάκος και είναι, όπως μου είπε, αυτά που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί για τα κοντάκια.
Η τιμή του βέβαια είναι σαν να είναυ μύρο, εισαγωγή απ´ τον Πανάγιο τάφο με έξοδα αποστολής δικά μου, 13 τα 90 ml, αλλά νομίζω οτι κάνει τη διαφορά.
Τι να κάνουμε όμως, δυστυχώς όπως ξαναείπαμε άλλο Ντοστογιέφσκυ κι άλλο ms Raxevsky.
Περισσότερα, και πιο σίγουρα αποτελέσματα, σε δυο τρείς μέρες ελπίζω.

Μπάμπη καλή ζωγραφική
Αυτά τά ανθρωπάκια μού θυμίζουν αυτά τά αγάλματα στά νησιά τού Πάσχα σέ μικρογραφία

Καλά γυαλίσματα καλλιτέχνη.
Αν κ λάδι φαγητού να έβαζες εσύ με τέτοιο τρίψιμο που κάνεις θα είχες τέλεια αποτελέσματα.

Πηγα κι εγω σημερα να παρω tung oil αλλα κρατηθηκα με τα 35 που ακουσα για το μπουκαλι και προτιμησα ωμο λινελαιο με 5 και κατι ψιλα.
Τοσο ακριβο ειναι παντου; Ξερουμε καπου που να μπορει να βρεθει πιο φτηνα;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σ´ ευχαριστώ πολύ Δημητρό.

Καλά γυαλίσματα καλλιτέχνη.
Αν κ λάδι φαγητού να έβαζες εσύ με τέτοιο τρίψιμο που κάνεις θα είχες τέλεια αποτελέσματα.

Αφού ξέρεις τη τρέλα μου... Αν δε γίνει πλαστικό δεν σταματάω.
Το δεξιά είναι αυτό που έσπασε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τοσο ακριβο ειναι παντου; Ξερουμε καπου που να μπορει να βρεθει πιο φτηνα;

Θα μας πούν τα ψαχτήρια του forum. Αν βρούμε κάτι καλό να παραγγείλουμε.

Αυτη η σπασμενη μυτη γιαλλιζει σαν διαμαντι! Ακολουθεις, εκτος απο το βαψιμο και τριψιμο diavolic ή το πας παραπερα?

Αυτη η σπασμενη μυτη γιαλλιζει σαν διαμαντι! Ακολουθεις, εκτος απο το βαψιμο και τριψιμο diavolic ή το πας παραπερα?

Δεν γυάλισαν ακόμα, είναι νωρίς, μόλις δεύτερο χέρι. Δείχνει έτσι γιατί δεν έχει στεγνώσει ακόμα καλά το λάδι.
Σ´ αυτή τη φάση, αν δεις πιο ποσεκτικά τι φωτογραφιλα θα δείς τι χρησιμοποιώ.
Ψιλές λιμίτσες μετάλου για τα δυσπρόσιτα σημεία, σφουγγαράκι με ένδειξη κόκωσης fine 600-άρι γυαλόχαρτο κι ένα πανάκι για καλό σκούπισμα-καθάρισμα.

Δεν γυάλισαν ακόμα, είναι νωρίς, μόλις δεύτερο χέρι. Δείχνει έτσι γιατί δεν έχει στεγνώσει ακόμα καλά το λάδι.
Σ´ αυτή τη φάση, αν δεις πιο ποσεκτικά τι φωτογραφιλα θα δείς τι χρησιμοποιώ.
Ψιλές λιμίτσες μετάλου για τα δυσπρόσιτα σημεία, σφουγγαράκι με ένδειξη κόκωσης fine 600-άρι γυαλόχαρτο κι ένα πανάκι για καλό σκούπισμα-καθάρισμα.

Μπαμπη μια off topic ερώτηση .
Κάποια στιγμη στα πεταχτα είχα δει κάτι αυτοκόλλητες μετροταινιες που είχες πάρει . Είδες να εχει σε ανάποδη αρίθμηση ;
(Ωραίο φινιρισμα ! )

Καλοριζικες οι παραλαβες Κωστα! Νομιζω οτι το πλαστικο εξαρτημα για τους μεντεσεδες πουλιεται και ξεχωριστα.
Μπαμπη ωραιο το λαδακι. Τα περισσοτερα λαδια αφηνουν την επιφανεια ματ. Καποια λιγα την αφηνουν σατινε+.
Τα τελευταια μας ενδιαφερουν ολους νομιζω αν βρεθουν σε καλη τιμη.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπαμπη μια off topic ερώτηση .
Κάποια στιγμη στα πεταχτα είχα δει κάτι αυτοκόλλητες μετροταινιες που είχες πάρει . Είδες να εχει σε ανάποδη αρίθμηση ;
(Ωραίο φινιρισμα ! )

Ηλία δεν είδα αλλά δεν νομίζω να έχει.
Τον ρώτησα αν υπάρχουν άλλες που να μην αναγράφουν και ιλντσες επάνω και μου είπε οτι μολνο αυτές έχει σε δυο διαφορετικά πάχη.

Αυτη η σπασμενη μυτη γιαλλιζει σαν διαμαντι!

Νεκ, μη κλείσεις πουθενά την Πρωτοχρονιά σε παρακαλώ, σε θέλω για ποδαρικό. :flipout:
Τι μάτι είναι αυτό αδερφάκι μου...

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    42.6 KB · Views: 226
Μπαμπη αντε ...μεσα στις δεκαδες γαλλικες μυτες, καποια θα βγει ..πυγμαιου. Τι να κανουμε.
:flipout:

ΥΣ στειλτει σε μενα...:antlers:

Έτσι που έγινε κ. Μπάμπη τον ...Φουστάνο θέλει τώρα.

Με μια Mercola γίνομαι κι εγω Φουστάνος...

image.jpg