weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Καλορίζικα "σειρά" καί καλοδούλευτα,αυτός ο οδηγός τού Forstner θά σού κάνει τήν τοποθέτηση στίς πόρτες γιά ντουλάπια παιχνιδάκι.
Καλορίζικα "σειρά" καί καλοδούλευτα,αυτός ο οδηγός τού Forstner θά σού κάνει τήν τοποθέτηση στίς πόρτες γιά ντουλάπια παιχνιδάκι.
Κυριάκο, μ´ έσωσες...
Πήρα σήμερα αυτό το λαδάκι απο ένα μαγαζί που μου σύστησε ο Κυριάκος και είναι, όπως μου είπε, αυτά που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί για τα κοντάκια.
Η τιμή του βέβαια είναι σαν να είναυ μύρο, εισαγωγή απ´ τον Πανάγιο τάφο με έξοδα αποστολής δικά μου, 13 τα 90 ml, αλλά νομίζω οτι κάνει τη διαφορά.
Τι να κάνουμε όμως, δυστυχώς όπως ξαναείπαμε άλλο Ντοστογιέφσκυ κι άλλο ms Raxevsky.
Περισσότερα, και πιο σίγουρα αποτελέσματα, σε δυο τρείς μέρες ελπίζω.
Καλά γυαλίσματα καλλιτέχνη.
Αν κ λάδι φαγητού να έβαζες εσύ με τέτοιο τρίψιμο που κάνεις θα είχες τέλεια αποτελέσματα.
Τοσο ακριβο ειναι παντου; Ξερουμε καπου που να μπορει να βρεθει πιο φτηνα;
Αυτη η σπασμενη μυτη γιαλλιζει σαν διαμαντι! Ακολουθεις, εκτος απο το βαψιμο και τριψιμο diavolic ή το πας παραπερα?
Δεν γυάλισαν ακόμα, είναι νωρίς, μόλις δεύτερο χέρι. Δείχνει έτσι γιατί δεν έχει στεγνώσει ακόμα καλά το λάδι.
Σ´ αυτή τη φάση, αν δεις πιο ποσεκτικά τι φωτογραφιλα θα δείς τι χρησιμοποιώ.
Ψιλές λιμίτσες μετάλου για τα δυσπρόσιτα σημεία, σφουγγαράκι με ένδειξη κόκωσης fine 600-άρι γυαλόχαρτο κι ένα πανάκι για καλό σκούπισμα-καθάρισμα.
Μπαμπη μια off topic ερώτηση .
Κάποια στιγμη στα πεταχτα είχα δει κάτι αυτοκόλλητες μετροταινιες που είχες πάρει . Είδες να εχει σε ανάποδη αρίθμηση ;
(Ωραίο φινιρισμα ! )
Αυτη η σπασμενη μυτη γιαλλιζει σαν διαμαντι!
Καλορίζικες Κώστα και οι σημερινές παραλαβές σου.
Έτσι που έγινε κ. Μπάμπη τον ...Φουστάνο θέλει τώρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.