Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

με ενα τετοιο βιδωσα βιδα μεσα στον χωρο παπουτσιων μιας παπουτσοθηκης επιπλο. 60-60 μοιρες μου πηρε για να τελειωσω. βαστημισα που αφησα στην αποθηκη μια πολυ μικρη καστανια 1/4 που εχω
http://ergaliothiki.gr/katigories-pro-onton/ergaleia-xeiros/sulloges-me-karudakia-kastanies-klp/savco-kastania-gia-mutes-1-4
[url]http://www.stereotiki.gr/store4/naro-driver-1-4-..html

[/URL]

εντάξει καμία σχέση με καστάνια, εγώ απλά το ανέφερα σαν μία έτερη και οικονομική λύση ελλείψει καστάνιας

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παναγιώτη μεγειά το bit και καλές προσεκτικές εργασίες !

Εγώ πάλι Δημήτρη αν και δεν χρησιμοποιώ νάνο παρά σε σπάνιες περιπτώσεις (στενά σημεία ) ξέρεις, νομίζω ότι δεν πρέπει να λείπει από καμμιά εργαλειοθήκη. Μία στο τόσο θα τον χρειαστείς αλλά αν δεν τον έχεις θα χτυπιέσαι
Μ αυτό εδώ έχω βρει την υγειά μου

Βέβαια καμία σχέση με Wiha ..

Τί είπες τώρα....
Αυτό το εργαλειάκι μλ έχει βγάλει παληκάρι, πάνω απο 35 χρόνια και το ελχω ακόμα. :grandpa:

Μπάμπη μεγεία ο νάνος !
Που νάνος - νάνος αλλά με κάτι . . . δυνατότητες ΝΑ ! ! ! :D

Όσο για τη σύγκριση νάνου, με καστάνια που δέχεται ανταπτορα για μύτες, είναι βασικά λάθος!
Οι νάνοι εξακολουθούν και παράγονται παρά την ύπαρξη των εξαρτημάτων για τις μύτες που έχουν βγεί.
Ο λόγο είναι ότι μια από τις βασικές δουλείές του νάνου είναι να σε φέρει κοντά στο αντικείμενο εκεί που χρειάζεται πολύ καλός έλεγχος με παράλληλη εξάσκηση δύναμης !
Αυτό δεν μπορείς να το κάνεις με την καστάνια! :)

Σ´ ευχαριστώ Στέλιο. :ernaehrung004:
Για τις καστάνιες έχεις δίκιο. Έχω τις πολύ μικρές της Bosch και της Wera.
Το νανάκι το πήρα πιο πολύ για την αίσθηση.
Κι επειδή βέβαια ήθελα κάτι να αγοράσω, τι να λέμε τώρα... :flipout:

τι μου θύμησες τωρα βραδυνη πορεια στην αρόη και σκοπιά στην 5η ΜΟΜΑ
Και εγω!!!

Και ξαναγυρισα για Λ.Υ.Β. εχασα 8 κιλα και μετα Πυργο.
Δεν την ξεχναω ποτε την Αροη!!!!:a0210:

Καλοριζικα όλα!

Τί είπες τώρα....
Αυτό το εργαλειάκι μλ έχει βγάλει παληκάρι, πάνω απο 35 χρόνια και το ελχω ακόμα. :grandpa:

το εχω και εγω στο κιτ εργαλειων του ασυρματου κ βουνου.

και θες και το καλο? πηγαινε να δεις ποσo αναλογει/κοστιζει το αναλογο leatherman/viψtorinox που παει κιτ με πολυεργαλειο.
και αυτα δεν εχουν πλαστικοποιημενη λαβη. :BDGBDGB53:

οφειλω να πω ομως οτι στο ζορισμα μου εφυγε η μπιλια της ασφαλειας εκει που επαινε το χερι μου
μικρη ζημια την αντικατεστησα με αλλη που καννιβαλησα απο ομπρελα!

Σε 15 μέρες (περίοδος εορτών κιόλας) ήρθαν οι λάμπες Edison που παρήγγειλα.

IMG_20161222_125643.jpg

3.7 ευρώ έκαστη στα 12 Watt.

Καλοφώτιστες.

Εγώ πάλι χαίρομαι κ αυτήν την κουβέρτα! Τι θα έχουν δει τα μάτια της από ............ παραλαβές.

Πολύ δυνατές ρε συ, σε τι φωτιστικό θα τις βάλεις; 12watt στις συγκεκριμένες είναι σαν 70 σε πυρακτώσεως. Σε τέτοιου τύπου προτιμώ τα λιγότερα δυνατά watt. Στο ταβάνι του σαλονιού που το φωτιστικό παίρνει τρεις, έχω βάλει των 4watt και δεν το αναβω γιατί μου φαίνεται πολύ, αλλά εγώ είμαι και περίεργος, μου αρέσει το ημίφως.
Η τιμή πάντως είναι σούπερ. Σε dimmable e14 έχει;

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλοφώτιστες Νίκο !!

Vrass! πρέπει να είσαι σκοτεινός τύπος για να σου αρέσει το ημίφως :flipout:
ξέρεις την εποχή που είμαστε πιτσιρικάδες ψάχναμε καφετέριες να έχουν αυτό το ημίφως που λες να ρίχνουμε κανένα κλεφτό ματς μουτς στο γκομενάκι,
τώρα θέλουμε άπλετο φως να βλέπουμε αξιοπρεπώς..

Καλοφώτιστες.

Εγώ πάλι χαίρομαι κ αυτήν την κουβέρτα! Τι θα έχουν δει τα μάτια της από ............ παραλαβές.

Έδώ σκεπάζει εμένα, στις παραλαβές θα κολώσει?

Πολύ δυνατές ρε συ, σε τι φωτιστικό θα τις βάλεις; 12watt στις συγκεκριμένες είναι σαν 70 σε πυρακτώσεως. Σε τέτοιου τύπου προτιμώ τα λιγότερα δυνατά watt. Στο ταβάνι του σαλονιού που το φωτιστικό παίρνει τρεις, έχω βάλει των 4watt και δεν το αναβω γιατί μου φαίνεται πολύ, αλλά εγώ είμαι και περίεργος, μου αρέσει το ημίφως.
Η τιμή πάντως είναι σούπερ. Σε dimmable e14 έχει;

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βραστήρ, μπορεί να είναι 12 watt αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο δυνατές. Εδώ πήρα 8W Philips και βγάζουν πολύ περισσότερο φως από αυτές.
Βέβαια αυτές κάνουν και φωτισμό σχεδόν 360 μοιρών σε αντίθεση με τις philips που είναι σχεδόν ημισφαίριο.

Θα κοιτάξω να δω. Σίγουρα έχουν άλλοι πωλητές.

Σαν τις Edison δεν ειναι...

Σώπα...

Οι αντίστοιχες Edison καίνε 5 φορές πάνω και με την θερμότητα που βγάζουν μπορεί και αν αρπάξει το φωτιστικό...

Αν ηταν ετσι θα ειχαν καει σπιτια και σπιτια μεχρι και 20 χρονια πισω.

Εισαι μικρος και δε τα ξερεις τα παλαια.

Σαν τις edisson δεν υπαρχουν σε ομορφια.

Δεν αμφιβάλω ρε μόρτη αλλά καίνε πολύ.
Είναι πολύ πιο όμορφες ΑΛΛΑ...

Να τα ξεμπερδεψουμε λιγο?

Edison,δεν είναι ο τυπος της λαμπας,αλλα ο τυπος του καλυκα,δηλ βιδωτος.Ανεξαρτητα αν είναι Ε27 η Ε14.

Το καλυτερο φως βγαινει από πυρακτώσεως λαμπτηρα,λογω της παλετας χρωματων του.

Η μεγαλη θερμοτητα του λαμπτηρα,θερμενει του ντουι,λασκαρουν οι επαφες συνολικα,μαυριζουν τα καλωδια και πιθανον κοντινο ευφλεκτο υλικο,αναφλεγεται.

Και οντως οι περισσοτερες φωτιες στα σπιτια (μετα από τα ξεχασμένα τηγανια) είναι από θερμοκρασίες λαμπτήρων

Να τα ξεμπερδεψουμε λιγο?

Edison,δεν είναι ο τυπος της λαμπας,αλλα ο τυπος του καλυκα,δηλ βιδωτος.Ανεξαρτητα αν είναι Ε27 η Ε14.

Συμφωνώ απόλυτα και συμπληρώνω εκτός από τον κάλυκα "Edison" υπάρχουν και οι λάμπες με κουμπωτό κάλυκα (λιγότερο ασφαλής) οι "Bayonet" https://www.google.gr/search?q=bayonet+lamp&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi1m8eoj4jRAhXCOxQKHbF0A1cQsAQIKA&biw=1366&bih=614

και οι δύο κατηγορίες ανήκουν στις λάμπες πυρακτώσεως

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

μόλις παρελήφθη από τον γνωστό κινέζο... με μιά άλλη κινέζικη που έχω των 5 πολύ σκόνη έτρωγα. θα δούμε αυτή τι θα κάνει
την παρήγγειλα 6/12 μαζί με κάτι άλλα ψιλά, αλλά τα χώρισε σε 3 αποστολές, αυτό έφτασε πρώτο.

Attachments

• IMG_20161223_122414.jpg
    IMG_20161223_122414.jpg
    106.8 KB · Views: 157