Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ήρθε από το Service o φακός της Bosch.

(Osatosa, δεν γινόταv επισκευή σε αυτόν που τους έστειλα & οι άνθρωποι μου έστειλαν καινούργιο. Οπότε καααααάτι κάνουμε με την 3χρονη εγγύηση).

Σημερινή παραλαβή μέσω ταχυδρομείου. Δύο μπιτ για ρούτερ, ένα ίσιο με ρουλεμάν και στις 2 άκρες και ένα για σχέδιο, 4 θηλυκές μαργαρίτες, 2 Χ Μ10 και 2 Χ Μ6 ένα ποντίκι που αλλάζει χρώματα. (του εγγονού).

View attachment 135980

καλορίζικα Παναγιώτη! τι λένε αυτά τα μπιτ; για να παίρνεις και να ξαναπαίρνεις μάλλον θα σου άρεσαν. no name είναι, δεν είναι της yonico;

Kαλοριζικα τα πραματα μαστορες! Φαλτσοπριονο, ρουτερομπιτακια και φακο!

Δημητρη γραψε εντυπωσεις οταν το δοκιμασεις, ειναι το αντιστοιχο του skil αν θυμαμαι καλα.
Κωστα σου ειπαν τι ακριβως ειχε και δεν φτιαχνοταν ο φακος?

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κωστα σου ειπαν τι ακριβως ειχε και δεν φτιαχνοταν ο φακος?

Χρόνια Πολλά & καλό μεσημέρι.
Ο τεχνικός στο service που μίλησα μαζί του την Πέμπτη, μου ανέφερε για πρόβλημα στην κεντρική πλακέτα & αφού με κάλυπτε η εγγύηση, προχώρησε στην άμεση αντικατάσταση του.

Σας ευχαριστώ.

καλορίζικα Παναγιώτη! τι λένε αυτά τα μπιτ; για να παίρνεις και να ξαναπαίρνεις μάλλον θα σου άρεσαν. no name είναι, δεν είναι της yonico;

Παύλο τα συγκεκριμένα δεν τα έχω δοκιμάσει. Πάντως πιστεύω πως και τα Yionico είναι ίδια, απλά με χτυπημένη την φίρμα επάνω. Πόσοι να φτιάχνουν μπιτ μόνο και μόνο για να αντιγράψουν άλλους;

Last edited:
καλορίζικες οι παραλαβές σε Τζιμάρα και Παναγιώτη !

-bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλορίζικα Παναγιώτη.
Μέχρι να διαβάσω ότι το mouse είναι για τον εγγονό προβληματίστικα λιγουλάκι :) :)

Γιατί, οι παππούδες :grandpa: δεν έχουν ψυχή;

Καλορίζικα σε όλα παίδες.

Και οι δικές μου σημερινές παραλαβές:

1) Δίσκος για παγκοπρίονο και οφιοειδή τρυπάνια από την ομαδική (Thumbs up στον Endura για την οργάνωση).

IMG_20161227_150314.jpg

2) Σκουπάκι μπαταρίας Bosch GAS 18 V LI (77.5 ευρώ με τα μεταφορικά από Γερμανία).
Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και πολύ σημαντικό ότι το φίλτρο είναι τύπου HEPA.
Δοκιμή το απόγευμα.

IMG_20161227_151154.jpg

IMG_20161227_151212.jpg

IMG_20161227_151222.jpg

IMG_20161227_151238.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα!!!
Άργησαν να έρθουν Νίκο.

Κώστα αν και λέει 13 εκ διάμετρο το όργανο το βλέπω μεγάλο σε σχέση με το καρουλι των λεντ!

Καλησπέρα κ Χρόνια πολλά.
Εγώ πάντως δεν το ξεχείλωσα.!!!

Καλορίζικα σε όλα παίδες.

Και οι δικές μου σημερινές παραλαβές:

1) Δίσκος για παγκοπρίονο και οφιοειδή τρυπάνια από την ομαδική (Thumbs up στον Endura για την οργάνωση).

IMG_20161227_150314.jpg

2) Σκουπάκι μπαταρίας Bosch GAS 18 V LI (77.5 ευρώ με τα μεταφορικά από Γερμανία).
Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και πολύ σημαντικό ότι το φίλτρο είναι τύπου HEPA.
Δοκιμή το απόγευμα.

IMG_20161227_151154.jpg

IMG_20161227_151212.jpg

IMG_20161227_151222.jpg

IMG_20161227_151238.jpg

Το θέλω κι εγώ αυτό το σκουπάκι!....λόγω.....τιμής!.
Γιά να μπαίνω κι εγώ στους ενδιαφερόμενους γιά την επόμενη φορά!

Να σαι καλά Γιώργο.

Πάντως μη νομίζεις κ τα άλλα τα "επώνυμα" που παίρνω (παίρνουμε) τα πιο πολλά made in China γράφουν στις ταμπέλες τους.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

(Osatosa, δεν γινόταv επισκευή σε αυτόν που τους έστειλα & οι άνθρωποι μου έστειλαν καινούργιο. Οπότε καααααάτι κάνουμε με την 3χρονη εγγύηση).

Άμα είναι έτσι .... να αρχίσω να παίρνω και εγώ :grinning-smiley-043-bye-