Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικη και καλοδούλευτη η σκούπα. Να δούμε και τα αποτελέσματα του Danish oil. Αν μπορείς να περάσεις με κάποιο άλλο λάδι ένα κομμάτι ξύλο και δίπλα ένα άλλο με Danish oil.

Θα μπορούσα, αλλά δεν εχω άλλο λάδι χεχε.. θα δω μήπως πάρω κανα teak oil για δοκιμές.
Η σκούπα όλα τα λευτά, έκοψα με το pts10 μέσα στο σπίτι και ρούφηξε το 95% :O

Αντώνη το σκουπάκι είναι έρωτας! Θέλουμε αναλυτικό review και μιας και έχεις μικρά παιδιά, δες αν κάνει και για το σπίτι!

Με γεια!!!!

Αντώνη το σκουπάκι είναι έρωτας! Θέλουμε αναλυτικό review και μιας και έχεις μικρά παιδιά, δες αν κάνει και για το σπίτι!

Με γεια!!!!

Την σκούπα την πήρα κυρίως για το σπίτι και σε μερικές μέρες θα την παρουσιάσω στο σχετικό νήμα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θα μπορούσα, αλλά δεν εχω άλλο λάδι χεχε.. θα δω μήπως πάρω κανα teak oil για δοκιμές.
Η σκούπα όλα τα λευτά, έκοψα με το pts10 μέσα στο σπίτι και ρούφηξε το 95% :O

Αντώνη φτιάξε κυκλωνικό, αν δεν έχεις, να μην πηγαίνουν στην σκούπα τα πριονίδια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αντώνη φτιάξε κυκλωνικό, αν δεν έχεις, να μην πηγαίνουν στην σκούπα τα πριονίδια.

Προς το παρόν είναι δύσκολο. αργότερα βλέπουμε.

Καλοδουλευτα ολα μαστορες!

Νικο, το σκουπακι ειναι ζηλευτο και με την επεκταση γινεται απιστευτα χρησιμο.
Ποτε δεν περιμενα αποδοση με επεκταση απο σκουπακι μπαταριας αλλα η αποδοση των 7 και 10βολτων με διεψευσε. Φανταζομαι τα 18βολτα..

Αντωνη, νομιζω οτι το συγκεκριμενο λαδακι που πηρες, εαν κανεις καλο τριψιμο στο ξυλο, σχεδον αντικαθιστα το βερνικι. Οταν στεγνωνει τεινει προς το satine/gloss.
Eχει ιντερνετ λινκ το μαγαζι που το πηρες?

Καλοδουλευτα ολα μαστορες!

Νικο, το σκουπακι ειναι ζηλευτο και με την επεκταση γινεται απιστευτα χρησιμο.
Ποτε δεν περιμενα αποδοση με επεκταση απο σκουπακι μπαταριας αλλα η αποδοση των 7 και 10βολτων με διεψευσε. Φανταζομαι τα 18βολτα..

Αντωνη, νομιζω οτι το συγκεκριμενο λαδακι που πηρες, εαν κανεις καλο τριψιμο στο ξυλο, σχεδον αντικαθιστα το βερνικι. Οταν στεγνωνει τεινει προς το satine/gloss.
Eχει ιντερνετ λινκ το μαγαζι που το πηρες?

Όχι είναι συνοικιακό και μόνο Λούτσα, αλλά όποιος θέλει του το αγοράζω και συναντιόμαστε κάπου και του το δίνω.

Πηγα στο ταχυδρομειο σημερα -μετα απο πολλα χρονια- για μια παραλαβη του τελευταιου πακετου του ετους!
Eυτυχως που μια κυρια επρεπε να φυγει και μου εδωσε το νουμερο της αλλιως επρεπε να περιμενω 39 νουμερα!!

Ryobi 18v impact wrench 1/2".
31124677613_0b38bb6e65_b.jpg

Aπο αμαζον warehouse deals, κοψοχρονια, ~85 ευρω με τα μεταφορικα. Ειχε μεσα και ενα πολυ καλο ανταπτορακι 1/2" σε 1/4" για χρηση με τα κοινα bits βιδωματος.

Το εργαλειο ειναι το νεο μοντελο και εχει 3 ταχυτητες. Το δοκιμασα στον αερα και στην τριτη ταχυτητα η ροπη σου γυριζει το χερι χαλαρα, φοβισιμο εργαλειακι :)))

Πηγα στο ταχυδρομειο σημερα -μετα απο πολλα χρονια- για μια παραλαβη του τελευταιου πακετου του ετους!
Eυτυχως που μια κυρια επρεπε να φυγει και μου εδωσε το νουμερο της αλλιως επρεπε να περιμενω 39 νουμερα!!

Aπο αμαζον warehouse deals, κοψοχρονια, ~85 ευρω με τα μεταφορικα. Ειχε μεσα και ενα πολυ καλο ανταπτορακι 1/2" σε 1/4" για χρηση με τα κοινα bits βιδωματος.

Το εργαλειο ειναι το νεο μοντελο και εχει 3 ταχυτητες. Το δοκιμασα στον αερα και στην τριτη ταχυτητα η ροπη σου γυριζει το χερι χαλαρα, φοβισιμο εργαλειακι :)))

μεγειές

upload pictures

Παρέλαβα τα τρυπάνια απο τον Κυριάκο
Και το καρυδακι ν17 απο το miskin Αχιλλέα κατά κόσμο.

Να ευχαριστώ ιδιαίτερα το Κυριάκο για το χρόνο που διέθεσε όχι μόνο για τη διεκπεραιωση της παραγγελίας αλλα και για τη επιπλέον προώθηση των εργαλείων.🎉

Χιώτη
στην τιμή που βρήκες το ryobi δεν περιλαμβάνεται η μπαταρία έτσι? ή κατάλαβα λάθος?

χαχαχα, οντως αυτο δεν ξερω που θα το χρησιμοποιησω Γιωργο. Μιλαμε για δυναμη εδω!!
Ισως στο ταβανι της βεραντας που σκεφτομαι να στηριξω ενα γερανακι για τα καυσοξυλα και αμα τυχον με πιασει ποτε λαστιχο στο γκαραζ του σπιτιου :)))

Καλοριζικα Νεκταριε, χρησιμα πραματα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χιώτη
στην τιμή που βρήκες το ryobi δεν περιλαμβάνεται η μπαταρία έτσι? ή κατάλαβα λάθος?

Σωστα, δεν περιλαμβανεται η μπαταρια. Ειναι σκετο το εργαλειο με το ανταπτορακι.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα όλα κύριοι.
Μιχάλη πολύ ωραίο τό νεοεισερχόμενο μέλος τής οικογένειας Ryobi,στό έχω ξαναπεί ότι έκανες τήν πιό έξυπνη κίνηση στά 18 βολτα πού επέλεξες μιά σειρά επαναφορτιζόμενων εργαλείων πού είναι και οικονομικά καί αξιόπιστα και πλήρης.:award:

Ευχαριστω συναδελφοι!

Δημητρη αυτο ειναι και το τελευταιο της σειρας. Tωρα περιμενω του χρονου να κυκλοφορησει το 18βολτο αλυσοπριονο, το ρουτερ/τριμερ και το τριβειο τανκ και κλεισαμε :))

Νεκταριε, δεν θα παρω κρουστικα καρυδακια. Εχω καποιες καλες αμερικανικες σειρες 1/2" απο τον πατερα μου.