Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι, αλλα με τα παλμικα εργαλεια χρειαζομαστε παλμικων προδιαγραφων εξαρτηματα.
Ολα κανουν δουλεια, αλλα οταν δουλεψα συνδιασμο παλμικου και impact εξαρτηματων καταλαβα διαφορα.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι, αλλα με τα παλμικα εργαλεια χρειαζομαστε παλμικων προδιαγραφων εξαρτηματα.
Ολα κανουν δουλεια, αλλα οταν δουλεψα συνδιασμο παλμικου και impact εξαρτηματων καταλαβα διαφορα.

Τι διαφορά κατάλαβες δηλαδή ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τι διαφορά κατάλαβες δηλαδή ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν σπανε οι μητες ουτε τα καρυδακια. Και ισως ψυχολογικα ειχα την αισθηση, ή μαλλον δεν ειχα την αισθηση οτι θα σπασει η μυτη ή βιδα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μιχάλη κρίμα είναι να τα χαλάσεις.
Δεν είναι ακριβό ένα κρουστικο σετ

Αυτο +1

Παραλαβή μιας πλάνης χειρός και ενός σετ ποτυροτρυπανα για Ηλία και Μπαμπινο και το δώρο μου για τα Χριστούγεννα από την Ξανθή μιας φόρμας εργασίας neo tools από τον Ροδακη Κοκολια στην Χιο!!!

Μιχάλη καλοδούλευτο το νεο 18V Ryobi σου. Καλοδούλευτα Νεκτάριε. Κυριάκο μεγειά η φόρμα. Καλοφόρετη

Αμάν ρε σεις .... ο άνθρωπος κάνει τρομερές προσπάθειες να αντισταθεί ...και λέει ΔΕΝ θα πάρω καρυδάκια...και πέσατε επάνω ...πάρε-πάρε !!!!
Άντε να δεις προκοπή εδώ μέσα Μιχάλη :flipout::flipout:-bye-

Καλώς ήλθες ...και καλή διαμονή :fahne90:

Ευτυχώς που γελάς όταν κάνεις δηλώσεις : "" Tωρα περιμενω του χρονου να κυκλοφορησει το 18βολτο αλυσοπριονο, το ρουτερ/τριμερ και το τριβειο τανκ και κλεισαμε :)) "" γιατί άρχισα να ανησυχώ :flipout::flipout:

Καλοδούλευτα καί καλορίζικα σέ όλους.

Αμάν ρε σεις .... ο άνθρωπος κάνει τρομερές προσπάθειες να αντισταθεί ...και λέει ΔΕΝ θα πάρω καρυδάκια...και πέσατε επάνω ...πάρε-πάρε !!!!
Άντε να δεις προκοπή εδώ μέσα Μιχάλη :flipout::flipout:-bye-
Μήν πυροβολείται τόν πιανίστα-Νεκτάριο :flipout:
Νίκο θέλουν νά γυρνάει τό χρήμα,δέν λές καλά πού υπάρχουν-υπάρχουμε μερικοί "κουζουλοί" καί τζιράρουν τά εργαλειο-μάγαζα,γιατί άν περίμεναν νά τζιράρουν από επαγγελματίες τήν σήμερον,θά είχαν κλείσει όλα.:ernaehrung004:

Μερικά κοκοψίνια από εμένα.

IMG_20161228_163242.jpg

1) Καπέλα φωτιστικών από Jumbo. Από 3 ευρώ τα μεγάλα, 2 ευρώ τα μεσαία και 1 ευρώ τα μικρά.

2) Ντουί Ε14 + καλώδιο 1.5 m + διακόπτης 2.5 ευρώ (οριακά όσο μου κοστίζουν ξέχωρα).

3) Καπλαμάς Δρυός 0.78 τετραγωνικά = 7.8 ευρώ.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

IMG_20161228_163242.jpg

1) Καπέλα φωτιστικών από Jumbo. Από 3 ευρώ τα μεγάλα, 2 ευρώ τα μεσαία και 1 ευρώ τα μικρά.

2) Ντουί Ε14 + καλώδιο 1.5 m + διακόπτης 2.5 ευρώ (οριακά όσο μου κοστίζουν ξέχωρα).

Ελα πες, συναψες συμφωνια κατασκευης φωτιστικων με καταστημα πωλησης...-bye-:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

IMG_20161228_163242.jpg

εχθές είδα τα φωτιστικά στο jumbo και θυμήθηκα εσένα.. χαχαχαχα..