Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Λοιπόν έφτιαξα αυτό.

Κοπανάει πάρα πολύ μάλλον κάτι κάνω λάθος. Δλδ με το που αρχίζω την κοπή κάνει τακα τακα τακα...

Επίσης έχει κανείς καμιά συμβουλή πόσο πρέπει να είναι τεντωμένη η λαμα. Επειδή κοπαναγε την εσφιξα άλλη μια στροφή από ότι ήταν από το κουτί της και έβαλα και λάδι πάνω κάτω εκεί που πιάνει.... Καμία διαφορά.

Καλή αρχή, πιστεύω οι ειδικοί να σε κατατοπίσουν για τις ρυθμίσεις.

Κόβει στο κατέβασμα. Έτσι νομίζω είναι το σωστό. Από το κουτί δλδ έτσι τον είχε μέσα.

Σωστά, πρέπει να κόβει στο κατέβασμα. Το άλλο που σκέφτομαι ότι πρέπει να δεις είναι να πετύχεις όσο το δυνατόν πιο ευθεία τοποθέτηση της λαμας, να μην λυγίζει καθόλου δηλαδή, όταν είναι μαγκωμενη στα άκρα. Είναι ακεφαλες οι λάμες υποθέτω. Επίσης βιδωσε την σε κάποια σταθερή βάση, η σε κάποιο βαρύ κομμάτι κόντρα πλακέ, η κάτι ανάλογο το οποίο θα πιάνεις με σφικτηρες στο τραπέζι που δουλεύεις. Εγώ την έχω βιδωσει σε ένα κομμάτι πάγκου κουζίνας που μου είχε μείνει.

Όσον αφορά τις παραλαβές, έκανα μία επίσκεψη στον Δίλμα και στον Φράγκο για λεπτές λάμες 0.8mm και τρυπανάκια 1mm & 1.75mm αντίστοιχα...

IMG_20161229_213348193.jpg

Επίσης μου ήρθε και η παραγγελία που είχα κάνει προ δύο εβδομάδων από eshop.gr για τη μικρή nilfisk που είχε στο crazy sunday με 50.50 τελική τιμή στην πόρτα μου...

IMG_20161229_213209207.jpg

Είναι λίγο φασαριόζικη, αλλά το προτιμώ από το να χαλάσω την πιο ακριβή οικιακή μου με τα πριονίδια και τη σκόνη απ'τα τριψιματα.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To τρανταγμα οφειλεται συνηθως στην πολυ τεντωμενη λαμα. Δευτερευοντως η σεγα πρεπει να ειναι βιδωμενη ειτε σφιγμενη πανω στο τραπεζι/παγκο αλλιως υπαρχουν τριγμοι.
Οι οδηγοι πανω και κατω που πιανουν τη λαμα νομιζω οτι ρυθμιζονται δεξια/αριστερα ετσι ωστε η λαμα να κοβει ακριβως καθετα.

Δες αυτα τα πραγματακια και πες τι γινεται.

Θεμα ρυθμισματος ειναι ολα, μην ανησυχεις, και καλοριζικη!

View attachment 136080

Λοιπόν έφτιαξα αυτό.

Κοπανάει πάρα πολύ μάλλον κάτι κάνω λάθος. Δλδ με το που αρχίζω την κοπή κάνει τακα τακα τακα...

Επίσης έχει κανείς καμιά συμβουλή πόσο πρέπει να είναι τεντωμένη η λαμα. Επειδή κοπαναγε την εσφιξα άλλη μια στροφή από ότι ήταν από το κουτί της και έβαλα και λάδι πάνω κάτω εκεί που πιάνει.... Καμία διαφορά.

Ριξε καμμια ματια για βιδες που εχουν λασκαρει ή εχουν φυγει. Βγαλε καπακι αν χρειαζεται. Μερικες φορες οι κινεζοι επιστημονες ξεχνουν να βιδωσουν τον ασθενη.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Άσε Πάνο... Αρρώστεια... Είναι να μη σε πάρουν χαμπάρι; :bigcry:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κάτι τέτοια μου λές και τείνω να συμφωνήσω με το μισοχαραχτό. :flipout:

Τι να λέμε ;
Εδω σε προσφωνούν με το μικρο σου !
Φαντάσου ποσο καλα σε ξέρουν !
Μεγειες

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπαμπη στειλε πισω τον καταλογο απο εκει που ηρθε λεμε!!!!!!!!

Το σκέφτηκα... Αλλά μετά μου ήρθε μια καλύτερη ιδέα... Να το δώσω σ´ εσένα... :flipout:
(Έχεις χάρη που εκτιμάω τη Ξανθή και δεν θέλω να σε χωρίσει...)

Αλλα εδώ μας πήραν χαμπάρι οι Άγγλοι δεν θα μας έπαιρναν οι Πατρινοί;
Ο Κώστας ήξερε πριν απο μένα οτι θα πάω στο Ντέτσικα. :grinning-smiley-043

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    163.8 KB · Views: 148
Μπάμπη ήθελα κι εγώ άτι τις από Νέτσικα, δεν ντύνεσαι Άγιος Βασίλης ; :4600:

καλορίζικα και καλή Πρωτοχρονιά !!

Καλορίζικα Μπάμπη, ευτυχώς που χιόνιζε...:award:

Κι ακόμα χιονίζει...
Δεν φταίω εγώ όμως... Άλλος μου έβαλε ιδέες. Εσείς οι παπούδες έχετε το διάολο μέσα σας... :grinning-smiley-043

View attachment 136112View attachment 136113View attachment 136114View attachment 136115

Για λογαριασμό φίλου δεν είναι δικό μου, από ντετσικα 265

Αυτά είναι... Εγώ ήμουν το πεζικό... Τώρα παρελαύνουν τα άρματα! :worshippy:
Τί ώρα ήσουν εκεί;