Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα και καλοδούλευτα τα εργαλεία σύντροφοι... Να μας βρεί ο καινούριος χρόνος "γεμάτους". :ernaehrung004:

Κι εγώ πήρα ένα δωράκι σήμερα αλλά πιο πολύ με μελαγχόλησε παρά με χαροποίησε...
Εγκεφαλικό θα πάθω... 650 σελίδες η μια πιο λαχταριστή απ´ την άλλη... Αλητεία σκέτη. :drool:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    178.9 KB · Views: 152
  • image.jpg
    image.jpg
    172.4 KB · Views: 152
  • image.jpg
    image.jpg
    190.4 KB · Views: 151
Ωραιος καταλογος μπαμπη εμενα επεσε το ματι μου στο τραπεζι ρουτερ στην 281 σελ.

IMG_20161229_174351.jpg

Από τον Διβερη στην Ηλιούπολη ( Vida katsavidi.gr)

Τρέμει αρκετά και η λαμα παίζει λίγο δεξιά αριστερά. Έκοψα λίγο χαρτόνι από την συσκευασία αργότερα δοκιμή με ξύλο.

Καλορίζικες οι παραλαβές σου Κώστα

Μπάμπη μου φαίνεται σε πήραν χαμπάρι και οι Άγγλοι. :drool:
Αυτά είναι χτυπήματα κάτω από την ζώνη.
Τι inspiration και μακακίες, λεφτά θέλουμε...

Ωραιος καταλογος μπαμπη εμενα επεσε το ματι μου στο τραπεζι ρουτερ στην 281 σελ.

Εκεί στη 281, κάτω κάτω, έχει αυτό το lift για ρούτερ... Άμα σου πω οτι το έχω δει τα τελευταία χρόνια πάνω απο 700 φιρές και κάθε φορά μου τρέχουν τα σάλια τι θα πείς; :drool1:

Εκεί στη 281, κάτω κάτω, έχει αυτό το lift για ρούτερ... Άμα σου πω οτι το έχω δει τα τελευταία χρόνια πάνω απο 700 φιρές και κάθε φορά μου τρέχουν τα σάλια τι θα πείς; :drool1:

Τι θα πει, οτι εισαι σαλιαρης...

:grandpa:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μεγεια τα εργαλεια, κυριοι. Ποσο το μινι αλφαδι παπου δεν μας ειπες, το βασιζεσαι το κινεζακι?

Καλορίζικες οι παραλαβές σου Κώστα

Μπάμπη μου φαίνεται σε πήραν χαμπάρι και οι Άγγλοι. :drool:
Αυτά είναι χτυπήματα κάτω από την ζώνη.
Τι inspiration και μακακίες, λεφτά θέλουμε...

Άσε Πάνο... Αρρώστεια... Είναι να μη σε πάρουν χαμπάρι; :bigcry:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τι θα πει, οτι εισαι σαλιαρης...

:grandpa:

Κάτι τέτοια μου λές και τείνω να συμφωνήσω με το μισοχαραχτό. :flipout:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα και καλοδούλευτα τα εργαλεία σύντροφοι... Να μας βρεί ο καινούριος χρόνος "γεμάτους". :ernaehrung004:

Κι εγώ πήρα ένα δωράκι σήμερα αλλά πιο πολύ με μελαγχόλησε παρά με χαροποίησε...
Εγκεφαλικό θα πάθω... 650 σελίδες η μια πιο λαχταριστή απ´ την άλλη... Αλητεία σκέτη. :drool:

Πως τον παρήγγειλες τον κατάλογο Θείε Μπάμπη?
Εγώ 2 παραγγελίες που τους έκανα σε καμία δεν βάλανε κατάλογο μέσα.

[QUOTE Ποσο το μινι αλφαδι παπου δεν μας ειπες, το βασιζεσαι το κινεζακι?[/QUOTE]

Το link που έχω βάλει δεν σε πάει στην σελίδα μωρέ?

http://www.banggood.com/Mini-Magnet...pecial-Instrument-p-1108480.html?rmmds=search

Μια χαρά είναι. Το ένα θα το κρεμάσω στο μικρό αμάξι, έτσι για να λεω ότι είμαι ...μάστορας -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πως τον παρήγγειλες τον κατάλογο Θείε Μπάμπη?
Εγώ 2 παραγγελίες που τους έκανα σε καμία δεν βάλανε κατάλογο μέσα.

Βρε κι εγώ έχω κάνει, όχι 2, 52 παραγγελίες απ´ αυτούς αλλά κατάλογο δεν είδα.
Αυτόν μου τον έστειλε φίλος Άγγλος, ιδιώτης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Βρε κι εγώ έχω κάνει, όχι 2, 52 παραγγελίες απ´ αυτούς αλλά κατάλογο δεν είδα.
Αυτόν μου τον έστειλε φίλος Άγγλος, ιδιώτης.

Α λέω και εγώ.
Βέβαια αν τους στείλω μύνημα παίζει να μου στείλουν! :)

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τρέμει αρκετά και η λαμα παίζει λίγο δεξιά αριστερά. Έκοψα λίγο χαρτόνι από την συσκευασία αργότερα δοκιμή με ξύλο.

Καλές κατασκευές, Καλορίζικο

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλές δημιουργίες σου εύχομαι.

IMG_20161229_205331.jpg

Λοιπόν έφτιαξα αυτό.

Κοπανάει πάρα πολύ μάλλον κάτι κάνω λάθος. Δλδ με το που αρχίζω την κοπή κάνει τακα τακα τακα...

Επίσης έχει κανείς καμιά συμβουλή πόσο πρέπει να είναι τεντωμένη η λαμα. Επειδή κοπαναγε την εσφιξα άλλη μια στροφή από ότι ήταν από το κουτί της και έβαλα και λάδι πάνω κάτω εκεί που πιάνει.... Καμία διαφορά.