Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπάμπη δεν πήγα από εκεί είναι μακριά για εμένα μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας τα πήρα.

Λοιπόν το gdr είναι brushless και έχει και δύο ρυθμίσεις χαμηλή δύναμη και δυνατή. Φορτίζω μπαταρίες και ίσως το δοκιμάσω πιο μέτα. Οι μπαταρίες είναι οι καινούργιες 2. 5 η κάθε μία και το gsb είναι το κλασικό gsb τπτ το ιδιαίτερο.

Μιχάλη με την σεγα δεν πρόλαβα να κάνω τπτ εκτός από το να δω ότι δεν ρυθμίζει από κάπου ή λαμα για το δεξιά αριστερά πάρα μόνο πόσο σφιχτή θα είναι.

Το απογευματάκι θα την βίδωσω στο πάγκο θα δοκιμάσω και πάλι και θα βγάλω και ένα βίντεο γιατί τελικά μπορεί κάτι να είναι φυσιολογικός ο θόρυβος (λίγο που είδα στο YouTube κάπως έτσι μου φάνηκε)

Λάμες καλές(πήρα 5 einhell μαζί με την σεγα μην μείνω) από που θα πάρω, καλύτερα από Ελλάδα.

Λάμες Einhell εγώ παίρνω από το e-shop.

1. Με το ξύλο που κόβεις δεν έπρεπε να είχε κραδασμούς.
2. Τα αντιδονητικά πέλματα που έχει από κάτω είναι όλα ευθυγραμμισμένα?
3. Βίδωσε την στον πάγκο να δεις διαφορά.
4. Το πέλμα πατάει καλά επάνω στο ξύλο?
5. Όταν χαμηλώνεις τις στροφές διορθώνεται η λειτουργία της?
6. Το τραπέζι εργασίας είναι στις 90 μοίρες με την λάμα?

1)Mdf έκοψα
2) αν λένε τα λαστιχένια παπουτσακια απλά τα βιδωσα
3) το απόγευμα
4) πρέπει να πατάει ε; εγώ το είχα στον αέρα...
5)μόνο τέρμα κόβω μου φάνηκε πολύ αργή για οτιδήποτε άλλο.
6) με το μάτι είναι 90 αλλά θα το τσεκάρω με μια γωνία

Κι ακόμα χιονίζει...
Δεν φταίω εγώ όμως... Άλλος μου έβαλε ιδέες. Εσείς οι παπούδες έχετε το διάολο μέσα σας... :grinning-smiley-043

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτά είναι... Εγώ ήμουν το πεζικό... Τώρα παρελαύνουν τα άρματα! :worshippy:
Τί ώρα ήσουν εκεί;

Άσε τα ψόφια.
Πονάς αλλα σ αρεσει ! (τα λεφτα, να τα ξοδεύεις )
Με κρυο, με χιόνι, με καταιγίδα, εσυ στο Ντετσικα

Καλοριζικα και καλοδούλευτα.

Δημήτρη μακάρι να ήταν δικά σου φίλε.
Τουλάχιστον ειναι κοντα ο φίλος σου να τα δανείζεσαι ;
Για δώσε ινφο για τη σεγα. Einhell ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Δημήτρη μακάρι να ήταν δικά σου φίλε.
Τουλάχιστον ειναι κοντα ο φίλος σου να τα δανείζεσαι ;
Για δώσε ινφο για τη σεγα. Einhell ?

Σαν δικά μου είναι αφού είναι του μάστορα μου. είχε αγοράσει ίδιο σετ πριν 6-7 χρόνια και στο gdr του τελείωσαν τα καρβουνακια και στο gsr (δεν υπήρχε τότε gsb) έπεσε από σκάλα και κόπηκε στα δύο αλλά δουλεύει ακόμα...... Και μετά λέμε εμείς για συχνή χρήση.

Για την einhell θέλω χρόνο ακόμα για να πω κάτι.

Καλορίζικα καί καλοδούλετα σέ όλους κύριοι.
Νίκο είμαι σίγουρος ότι θά αξίζει ο σημερινός κόπος μέ τό αποτέλεσμα πού θά έχεις. :a0210:

Δωρεάν απο τη Μητέρα Θάλασσα....Μου έφυγε η μαγκιά για δύο χιλιόμετρα υπο χιονόνερο αλλά νομίζω πως θα γίνει κάτι όμορφο...

Καλα βρε Νίκο.
Αυτο ειναι κλασικό σενάριο για το Forester.
Το δένεις απο πισω και το τραβάς.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δωρεάν απο τη Μητέρα Θάλασσα....Μου έφυγε η μαγκιά για δύο χιλιόμετρα υπο χιονόνερο αλλά νομίζω πως θα γίνει κάτι όμορφο...

κάτι σαν όρθιο φωτιστικό να πούμε
ή όρθιο με ραφάκια στα κλαδιά για μπιμπελο;

παιδιά θα δω τι θα το κάνω,είναι ερωτεύσιμο πάντως!Δημήτρη το forester δε μπορεί να κατέβει εκεί,είναι γκρεμνά!Έχει και άλλα πολλά,κατ'αρχήν υπάρχουν απίστευτοι κορμοί καινρίζες,τα οποία θα παρθούν με πλεούμενο!Παναγιώτη κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγώ!Κώστα με το κινητό της κοπελιάς,nexus 6p,απίστευτη κάμερα!

Nίκο εγώ έχω δει άτι παρόμοια σε βιτρίνες ανθοπωλείων στολισμένα με φωτάκια και είναι το κάτι άλλο. Η γυναίκα που τα είδε έπαθε και μου είπε αν μπορώ να βρω κάτι παρόμοιο. Εσύ που το βρήκες λοιπόν δημιούργησε !!

Άραγε από που να κρατεί η σκούφια του ;

Λοιπόν να πως κάνει η σεγα.

Υπόψιν ότι έβγαλα τα λαστιχένια παπουτσακια και την βιδωσα στον πάγκο.

Όταν κόβω κάτι πιο μεγάλο είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα αφού πατάει καλύτερα

https://youtu.be/gB-TZmunjds