Σήμερα!
Νικ. σύμφωνα με την τελευταία ανταπόκριση από το μέτωπο το μήκος του ξαπλωμένου κουτιού είναι 1,15 μ.
το ύψος 0,55 μ. & το βάθος του 0,46 μ.
Σήμερα Μπάμπη πέφτουν διπλά τα χαστούκια... έχεις όμως Proxxon.
Αυτό πάλι που το πάς; Είναι κι αυτό μια παρηγοριά Παναγιώτη...
Είδα και μια Ferrari το απόγευμα αλκά δεν με πείραξε καθόλου, την έχω σε Matchbox.![]()
Ευχαριστώ κοπέλια!....Νίκο, είναι κούκλα!....αλλά πρέπει να δούμε και τι πουλιά πιάνει!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Γιά την ιστορία, και ευχαριστώ πολύ κιόλας το Κώστα, την αγόρασα από electromed όπως και ο Κώστας λόγω πάρα πολύ ανταγωνιστικής τιμής!
Too late μαστρο Χρήστο, τώρα τάσκασα τα 30 .
Αν μου το έλεγες νωρίτερα θα σου έλεγα κι εγώ για τα γαλβανιζέ σίδερα γιατί την πάτησα πρίν απο σένα.![]()

έχεις μνμ απο το πρωί...Για δώσε ινφο.
Διαβάζω οτι η καλύτερη λύση ειναι να το τριψεις με γυαλοχαρτο.
Υπάρχουν βέβαια και ειδικά ηλεκτρόδια.
Όμως θελω να κολλήσω γαλβανιζε με απλο σίδερο.
Χάθηκε κι ο Δημήτρης να τον ρωτήσω
Sent from my iPad using Tapatalk
Σας ευχαριστώ.
Ελπίζω να την μάθω πρώτα & μετά να την ευχαριστηθώ.
Για τον Χρήστο που προχωράει σε Diy πριονοκορδέλα ότι χρειαστεί σε διαστάσεις, αποστάσεις κλπ μην διστάσει.
Τι θα γίνει ...θα κατέβει κανένας ή θα πάω μόνος μου ???
Μπράβο στον Κο Λιακόπουλο !!!!
Στην αρχή που είδα τις φωτό λέω την κοπάνησε με τον μειωτήρα ανοιχτό
Χρήστο θα πέσει πολλή μελέτη και ανταλλαγή απόψεων ...ευχαριστώ ...πάντως εγώ θα την κάνω σίγουρα αλλά με τους δικούς μου χρόνους .
Χρήστο τα link για το στροφόμετρο
Ευχαριστώ κοπέλια!....Νίκο, είναι κούκλα!....αλλά πρέπει να δούμε και τι πουλιά πιάνει!
Γιά την ιστορία, και ευχαριστώ πολύ κιόλας το Κώστα, την αγόρασα από electromed όπως και ο Κώστας λόγω πάρα πολύ ανταγωνιστικής τιμής!
έχεις μνμ απο το πρωί...
Χρήστο τα link για το στροφόμετρο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.