Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημητρη εγω μιλαω για τα ανταπτορακια της Milwaukee, οχι για τα bits.

31473506573_5cc80055b8_c.jpg

Σωτήρη καταλαβαίνω,αλλά σέ σύγκριση πού έχω κάνει μέ Wiha Maxxtor και Makita gold,η milwaukee impact duty έρχεται τρίτη στόν τζόγο μέσα στήν βίδα.

bits10.jpg

Πολυς ντορος γινεται για αυτα τα impact bit.
Γνωριζετε οτι στην ουσια αυτα τα bit δεν τα λενε impact επειδη ειναι καλυτερα απο τα αλλα, αλλα επειδη εχουν ειδικη διαμορφωση και κραματοποιηση για να μην σπανε κατα το χτυπημα του κατσαβιδιου στα απαιτητικα απο αποψη ροπης βιδωματα. Στο βιδωμα χωρις impact και στα βιδωματα με Impact χαμηλης ροπης τα αλλα κοινα bit Θεωρουνται καλυτερα γιατι ειναι σκληροτερα ενω τα impact ειναι μαλακοτερα. Και αν ψαξετε λιγο θα δειτε οτι στα περισσοτερα των βιδωματων τα κοινα bits θεωρουνται πιο αποδοτικα αφου σαν πιο σκληρα φθηρονται αργοτερα (αν δεν σπασουν). Και σπανε στο 10% των εργασιων εκει που η κρουση φτανει στα ορια οχι μονο το Bit αλλα και τo κεφαλι τη βιδας.

https://www.protoolreviews.com/tool...e-are-impact-rated-bits-worth-the-money/6447/
https://www.protoolreviews.com/news/impact-rated-bits-dispelling-myths/11446/

Mα για τα απαιτητικα βιδωματα χρειαζονται τα impact rated bits, ακριβως για τον λογο που τα κοινα bits ειναι μεν πιο ανθεκτικα λογω μεγαλυτερης σκληροτητας του χαλυβα, αλλα πιο ευθραυστα στο αποτομο ζορι/ροπη.
Προφανως δεν ειναι για συχνη και ασκοπη χρηση οπου τα κοινα bits ειναι απολυτως ικανα για βιδωματα χωρις impact η/και βιδωματα με impact χαμηλης ροπης, οπως πολυ σωστα λες.
Για αυτους που ασχολουνται, ενα σετακι impact, η ενας καλος impact ανταπτορας ειναι πολυ χρησιμο να υπαρχει. Ακομα καλυτερα, επιλεγμενα impact bits η καρυδακια και οχι πληρες σετ.

Πολυς ντορος γινεται για αυτα τα impact bit.
Γνωριζετε οτι στην ουσια αυτα τα bit δεν τα λενε impact επειδη ειναι καλυτερα απο τα αλλα, αλλα επειδη εχουν ειδικη διαμορφωση και κραματοποιηση για να μην σπανε κατα το χτυπημα του κατσαβιδιου στα απαιτητικα απο αποψη ροπης βιδωματα. Στο βιδωμα χωρις impact και στα βιδωματα με Impact χαμηλης ροπης τα αλλα κοινα bit Θεωρουνται καλυτερα γιατι ειναι σκληροτερα ενω τα impact ειναι μαλακοτερα. Και αν ψαξετε λιγο θα δειτε οτι στα περισσοτερα των βιδωματων τα κοινα bits θεωρουνται πιο αποδοτικα αφου σαν πιο σκληρα φθηρονται αργοτερα (αν δεν σπασουν). Και σπανε στο 10% των εργασιων εκει που η κρουση φτανει στα ορια οχι μονο το Bit αλλα και τo κεφαλι τη βιδας.

https://www.protoolreviews.com/tool...e-are-impact-rated-bits-worth-the-money/6447/
https://www.protoolreviews.com/news/impact-rated-bits-dispelling-myths/11446/

Tα γνωρίζω όλα τά παραπάνω πού αναφέρεις,απλά τό μόνο πού τόνισα είναι ότι τα makita και τα Wiha "πατάνε" πιό εφαρμοστά μέσα σέ μιά βίδα pozidriv από τό αντίστοιχο milwaukee.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δημητρη εγω μιλαω για τα ανταπτορακια της Milwaukee, οχι για τα bits.

:worshippy::worshippy:

Mα για τα απαιτητικα βιδωματα χρειαζονται τα impact rated bits, ακριβως για τον λογο που τα κοινα bits ειναι μεν πιο ανθεκτικα λογω μεγαλυτερης σκληροτητας του χαλυβα, αλλα πιο ευθραυστα στο αποτομο ζορι/ροπη.
Προφανως δεν ειναι για συχνη και ασκοπη χρηση οπου τα κοινα bits ειναι απολυτως ικανα για βιδωματα χωρις impact η/και βιδωματα με impact χαμηλης ροπης, οπως πολυ σωστα λες.
Για αυτους που ασχολουνται, ενα σετακι impact, η ενας καλος impact ανταπτορας ειναι πολυ χρησιμο να υπαρχει. Ακομα καλυτερα, επιλεγμενα impact bits η καρυδακια και οχι πληρες σετ.

+1

Το αναφέρω γιατί ενώ όλοι φαίνεται να αγοράζουν χύμα η σετ impact bits, κανένας αντίστοιχα δεν φαίνεται να ασχολείται με αντίστοιχα βιδωματα τέτοιας δύναμης που κυρίως γίνονται σε μέταλλο η σε πολύ μεγάλα μήκη βιδωματος σκληροξυλων.

Δημήτρη σε ευχαριστώ. Θα βρω μια μεγάλη χάντρα κ θα την βάλω κάποια στιγμή.

Καλορίζικες όλες οι νέες αλλά κ ετεροχρονισμένες παραλαβές σας κύριοι.

κ. Μπάμπη κάποιο πουλάκι μου είπε ότι κράταγες το "φανάρι" σήμερα !

Αληθεύει?

Αυτό το πουλάκι θα το κοπανήσω, γιατί με παράτησε μόνο μου εκεί πέρα και πώς να φύγω;
Αναγκάστηκα να πάρω και μια κούτα για παρέα... :argue:

Ευχαριστούμε Κυριακο ⭐✌️

Sent from my iPhone using Tapatalk

Χαχαχαχα!!
Καλοδουλευτο Σωτήρη!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτό το πουλάκι θα το κοπανήσω, γιατί με παράτησε μόνο μου εκεί πέρα και πώς να φύγω;
Αναγκάστηκα να πάρω και μια κούτα για παρέα... :argue:

Χαχαχαχαχα
Τι τσιμπησες Μπαμπινο?

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χαχαχαχαχα
Τι τσιμπησες Μπαμπινο?

Έ, αφού το κατέβασε... Τι να του πώ; Πάρτο παλι επάνω; Ντρεπόμουνα... :silly::p

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    181.1 KB · Views: 188
Μπράβο Μάστορα πολύ δυνατή παραλαβή. Καλοδούλευτο να είναι.

Ο επόμενος παρακαλώ........

Σ´ ευχαριστώ ρε Κωστή αλλά βλέπεις οτι μόνο τα λιμά βγαίνουνε... Οι σιγανοπαπαδιές με τις εργαλειάρες κρύβονται. :grandpa:

Τι εργαλειάρα δηλαδή, μια παπαριά και μισή πήρε αλλά δεν πειράζει... Είναι καλό παιδί.:flipout:

Να βάλω και εγώ το τελευταίο μου απόκτημα από την Dewalt!!!!

Με πολλές ευχαριστίες στον Μιχάλη τον Χιωτη που μου το παραχώρησε γνωρίζοντας το πάθος μου για τα καναρίνια.

DSC_4195.jpg

Φεύγω για Χιο και δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω οπότε την Δευτέρα περισσότερες φωτογραφίες και εντυπώσεις για το πως "ζωγραφίζει"!