Σωτήρη καταλαβαίνω,αλλά σέ σύγκριση πού έχω κάνει μέ Wiha Maxxtor και Makita gold,η milwaukee impact duty έρχεται τρίτη στόν τζόγο μέσα στήν βίδα.
![]()
Πολυς ντορος γινεται για αυτα τα impact bit.
Γνωριζετε οτι στην ουσια αυτα τα bit δεν τα λενε impact επειδη ειναι καλυτερα απο τα αλλα, αλλα επειδη εχουν ειδικη διαμορφωση και κραματοποιηση για να μην σπανε κατα το χτυπημα του κατσαβιδιου στα απαιτητικα απο αποψη ροπης βιδωματα. Στο βιδωμα χωρις impact και στα βιδωματα με Impact χαμηλης ροπης τα αλλα κοινα bit Θεωρουνται καλυτερα γιατι ειναι σκληροτερα ενω τα impact ειναι μαλακοτερα. Και αν ψαξετε λιγο θα δειτε οτι στα περισσοτερα των βιδωματων τα κοινα bits θεωρουνται πιο αποδοτικα αφου σαν πιο σκληρα φθηρονται αργοτερα (αν δεν σπασουν). Και σπανε στο 10% των εργασιων εκει που η κρουση φτανει στα ορια οχι μονο το Bit αλλα και τo κεφαλι τη βιδας.
https://www.protoolreviews.com/tool...e-are-impact-rated-bits-worth-the-money/6447/
https://www.protoolreviews.com/news/impact-rated-bits-dispelling-myths/11446/
Δημητρη εγω μιλαω για τα ανταπτορακια της Milwaukee, οχι για τα bits.
Απιθανη η φωτο με το γατι κουρνιασμενο στην κουτα !!!!)
Mα για τα απαιτητικα βιδωματα χρειαζονται τα impact rated bits, ακριβως για τον λογο που τα κοινα bits ειναι μεν πιο ανθεκτικα λογω μεγαλυτερης σκληροτητας του χαλυβα, αλλα πιο ευθραυστα στο αποτομο ζορι/ροπη.
Προφανως δεν ειναι για συχνη και ασκοπη χρηση οπου τα κοινα bits ειναι απολυτως ικανα για βιδωματα χωρις impact η/και βιδωματα με impact χαμηλης ροπης, οπως πολυ σωστα λες.
Για αυτους που ασχολουνται, ενα σετακι impact, η ενας καλος impact ανταπτορας ειναι πολυ χρησιμο να υπαρχει. Ακομα καλυτερα, επιλεγμενα impact bits η καρυδακια και οχι πληρες σετ.
Mα για τα απαιτητικα βιδωματα χρειαζονται τα impact rated bits, ακριβως για τον λογο που τα κοινα bits ειναι μεν πιο ανθεκτικα λογω μεγαλυτερης σκληροτητας του χαλυβα, αλλα πιο ευθραυστα στο αποτομο ζορι/ροπη.
Προφανως δεν ειναι για συχνη και ασκοπη χρηση οπου τα κοινα bits ειναι απολυτως ικανα για βιδωματα χωρις impact η/και βιδωματα με impact χαμηλης ροπης, οπως πολυ σωστα λες.
Για αυτους που ασχολουνται, ενα σετακι impact, η ενας καλος impact ανταπτορας ειναι πολυ χρησιμο να υπαρχει. Ακομα καλυτερα, επιλεγμενα impact bits η καρυδακια και οχι πληρες σετ.
Γατάκια! Μόνο ο Κυριάκος το είδε μάλλον... Σας ενδιαφέρει....
κ. Μπάμπη κάποιο πουλάκι μου είπε ότι κράταγες το "φανάρι" σήμερα !
Αληθεύει?
Ευχαριστούμε Κυριακο️
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτό το πουλάκι θα το κοπανήσω, γιατί με παράτησε μόνο μου εκεί πέρα και πώς να φύγω;
Αναγκάστηκα να πάρω και μια κούτα για παρέα... :argue:
Χαχαχαχαχα
Τι τσιμπησες Μπαμπινο?
Μπράβο Μάστορα πολύ δυνατή παραλαβή. Καλοδούλευτο να είναι.
Ο επόμενος παρακαλώ........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.