Να βάλω και εγώ το τελευταίο μου απόκτημα από την Dewalt!!!!
Με πολλές ευχαριστίες στον Μιχάλη τον Χιωτη που μου το παραχώρησε γνωρίζοντας το πάθος μου για τα καναρίνια.
![]()
Φεύγω για Χιο και δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω οπότε την Δευτέρα περισσότερες φωτογραφίες και εντυπώσεις για το πως "ζωγραφίζει"!
Κ το ρούτερ το συγκεκριμένο μόνο λιμά δεν είναι. Μην χαϊδευόμαστε μεγάλοι άνθρωποι.
Το 10 το καλό τράβηξες.
Καλοδούλευτο Μπάμπη, με υγεία.
Λίγο υπερβολικό σε βρίσω μάστορα...
Το συγκεκριμένο router μπορεί να είναι vfm αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το 10 το καλό.
Πολύ καιρό το σκέφτομαι, ακριβώς επειδή είναι vfm, αλλά δεν το αποφάσιζα επειδή έπρεπε να ξεπεράςω κάποια πραγματάκια.
Πχ δεν έχω καλή εμπειρία με τα B&D, γενικά τα αποφεύγω.
Δεύτερο είναι το μεγάλο του βάρος. Το ξεπέρασα κι αυτό αφού, κυρίως, θα είναι κάτω απ´ τον οάγκο.
Τρίτον στα ιλδια κεφτά υπηλρχε το Maktec που το εμπιστεύομαι περισσότερο
Κατέληξα σ´ αυτό λόγω της ρύθμισης ταχύτητας.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Να βάλω και εγώ το τελευταίο μου απόκτημα από την Dewalt!!!!
Με πολλές ευχαριστίες στον Μιχάλη τον Χιωτη που μου το παραχώρησε γνωρίζοντας το πάθος μου για τα καναρίνια.
![]()
Φεύγω για Χιο και δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω οπότε την Δευτέρα περισσότερες φωτογραφίες και εντυπώσεις για το πως "ζωγραφίζει"!
Μπαμπη κι ομως ειναι η καλυτερη επιλογη αν δεν πας σε κατι πανακριβο. Πριν παρω το BOsch δουλεψα καποιες μερες δανεικο το B&D 1200w. Eιναι μια χαρα εργαλειο και οχι μονο για την εκφραση "για την δουλεια που το θελω" που λενε αλλοι. Το συγκεκριμενο πιστευω δεν θα σε απογοητευσει σε καμμια εργασια. Μονη μου ενσταση ειναι η τοιποθετηση κατω απο το τραπεζι που ελπιζω να βρεις ενα καλο τροπο να το ρυθμιζεις στο υψος. Εκει θα εχεις και τα πιο πολλα θεματα. Πιστευω οτι ειναι καλυτερο απο το ΜΑΚΤΕC.
Γιάννη, το 1200 το έχω κι εγώ στο χωριό. Κι εγώ δεν έχω κανένα παράπονο, μια χαρά εργαλείο είναι. Τα ίδιο - και καλύτερα - περιμένω κι απ´ το μεγάλο.
Βέβαια, επειδή όπως είπα με την B&D δεν έχω και πολύ καλές σχέσεις, αν δεν το αγολραζε ο Παναγιώτης να μου πεί οτι αξίζει η αγιρά του δεν θα το έπαιρνα.
Τώρα για την τοποθέτηση κάτω απ´ το τραπέζι δεν μπιρώ να κάνω και πολλά πράγματα, για να πάω σε router που ρυθμίζεται απο πάνω ήθελα πολλά λεφτά. Εκτός κι αν υπάρχει και κάποιο φυηνό πιυ δεν το ξέρω.
Η μόνη λύση, και η πιο πιθανή, είναι μια DIY κατασκευή, μια απλ τις δεκαλδες που κυκλοφορούν στο youtube.
Με ποσα χιλιοστα κορδελα ερχεται η Μεταbo, Μike? Εχει το ιδιο πλατος με αυτη την εξτρα που αγορασες?
Κώστα, Μιχάλη....
Μεγειές και καλοδούλευτες.
Ζηλεύω αφάνταστα (με την καλή έννοια)
Μιχάλη 430 την πήρες ή λιγότερο;
Αντώνη άμα σου πω πόσο τη πήρα θα θες κι εσύ μία.....χτες!
Πες το στα κρυφάΦοράει την 12άρα τώρα!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αντώνη άμα σου πω πόσο τη πήρα θα θες κι εσύ μία.....χτες!
Ο Μιχάλης Μπάμπη έχει φτιάξει υπέροχα πράγματα αλλά είναι πολύ ταπεινός άνθρωπος για να τα ανεβάσει!
Μπάμπη, Μιχάλη και Σωτήρη καλοριζικα τα αποκτήματα σας και καλοδούλευτα.
Αν ξέχασα κανα μάστορα, συγχωρέστε με αλλα εχω χάσει την μπάλα με τις παραλαβές σας.
Μεγειες.
Ξεχονδριστηρας;:chinscratch:Θαμπο το εβγαλες το εργαλειο γραφης!!
Ομως κατι αχνοφαινεται στο background της φωτογραφιας, κατι κιτρινωπο και κλειστο ακομα στο κουτι του!!!
Ξεχονδριστηρας;:chinscratch:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.