Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και ποιός του λέει οτι οι 13000 στροφές πχ που γράφουν οι προδιαγραφές ειναι 13000 και οχι 12980 ή 13010;

Κανένας... Μέτρησα το Makita με σχεδόν γεμάτη μπαταρία. Θεωρητικά θα έπρεπε να έχει 3000 στροφές και το όργανο έδειχνε 2800.
Μπορεί όντως να ήταν 2800 ή μπορεί να μην ήταν κα να έδειχνε λάθος το όργανο.
Για να βγάλεις σωστό συμπέρασμα θες πολλές μετρήσεις και σωστό όργανο reference. Κι αν έχεις πάνω από ένα ακόμα καλύτερα.
Βέβαια όλα αυτά είναι "δουλειά δεν είχε ο διάολος ........ τα παιδιά του". Σχεδόν άχρηστη πληροφορία γι' αυτά που κάνουμε εμείς.

Μπάμπη αυτό μετράει και πόσες στροφές παίρνει το μυαλό ???

Καλημερα.
Απαιχτος οπως παντα !

Εγω τις εφαρμογές τις κατέβασα για να βρω στο περιπου, στις πόσες στροφές δουλεύει το μοτερ που ξήλωσα απο το πλυντήριο.
Απο κει κι ύστερα, οπως λέει ο Μπάμπης.
Δουλειά δεν ειχε ο...

Sent from my iPad using Tapatalk

Κανένας... Μέτρησα το Makita με σχεδόν γεμάτη μπαταρία. Θεωρητικά θα έπρεπε να έχει 3000 στροφές και το όργανο έδειχνε 2800.
Μπορεί όντως να ήταν 2800 ή μπορεί να μην ήταν κα να έδειχνε λάθος το όργανο.
Για να βγάλεις σωστό συμπέρασμα θες πολλές μετρήσεις και σωστό όργανο reference. Κι αν έχεις πάνω από ένα ακόμα καλύτερα.
Βέβαια όλα αυτά είναι "δουλειά δεν είχε ο διάολος ........ τα παιδιά του". Σχεδόν άχρηστη πληροφορία γι' αυτά που κάνουμε εμείς.

Αχρηστότατη! Δουλεύει; Το κρατάς, δεν δουλεύει το παρατάς. Τι να δουλεύει στις 3000 τι στις 2800. -bye-

Αυτό Νικόλα δεν θέλει κανένα ειδικό όργανο. Αν έχει κάποιος καμμένη φλάντζα ή ξενοίκιαστο το ρετιρέ, φαίνεται. :joker::BDGBGDB55::joker:
:ciao:

Δεν ξέρω ρε Νικόλα...
Λένε οτι μετράει αλλά όσες φορές κι αν το δοκίμασα δεν δείχνει τίποτε, μένει κολλημένο στο μηδέν. :flipout:

Μπάμπη εχω ένα μηχανικό με ρόδα το οποίο είναι εξαιρετικά ακριβές.
Να τα τσεκάρουμε.

Επίσης Σαββατιατικη παραλαβή από το toolshouse.gr και το περίπτερο.
Δύο τρυπανακια με φρεζα για προτρυπηματα και δημιουργία φρεζας για βίδες από την πληρεστατη συλλογή τους τα οποία ταιριάζουν και στον ανταπτορα ταχείας αλλαγής μύτης της Dewalt.
Καπελακι και μπρελόκ Dewalt - Barca δώρο από τα παιδιά εκεί μαζί με ακόμη ένα κίτρινο Dewalt!
Ωραίο και το βιβλίο για τα γατονια αλλά είχε μόνο φωτογραφίες για τα είδη τους.

DSC_4251.jpg

Αυτό Νικόλα δεν θέλει κανένα ειδικό όργανο. Αν έχει κάποιος καμμένη φλάντζα ή ξενοίκιαστο το ρετιρέ, φαίνεται. :joker::BDGBGDB55::joker:
:ciao:

καλά την καμένη φλάντζα, αλλά το ρετιρέ πρώτη φορά το ακούω αχαχαχαχαχα Πάνο, σειρά σου να μου φτιάξεις τη διάθεση :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κυριάκο αυτή έπρεπε να βάλεις πρώτα :smash: οπότε ξανά με γεια φίλε

Ευχαριστω πολυ Γιωργο!

Και να βαλω και την παραλαβη της Παρασκευης!!!
Η οποια μετα την ψυχρολουσια της Πεμπτης με εκανε να χαρω πολυ.
DSC_4252.jpg

έχετε ξεφύγει λέμεεεεε, καλό-δούλευτη....!

Κυριάκο καλορίζικος καί καλοδούλευτος ο ξεχονδριστήρας
Το απόλυτο εργαλείο,όλα τά κάνει ο αυτόματος πιλότος

https://www.youtube.com/watch?v=d_krFstKNS4

μπα έχει και τοιούτο ; οπότε του δίνεις συντεταγμένες και προσγειώνεται όπου του πεις έτσι ; :flipout::flipout:

μπα έχει και τοιούτο ; οπότε του δίνεις συντεταγμένες και προσγειώνεται όπου του πεις έτσι ; :flipout::flipout:

Ετσι ακριβώς Γιώργο.Πετάει η ομάδα στό forum κυριολεκτικά :flipout:

Ευχαριστω πολυ παιδια!!!

Καλορίζικια αν και την είχε πάρει το μάτι μας!
Ξανά εργαλεία το Πάσχα τώρα χαχαχχα!

Οπως τα λες Νικο και μαλιστα οικονομια για να ειναι το Πασχα του 2017 αυτο που συζηταμε.
Χεχεχεχε

Περιμενουμε τις νεες κατασκευες μεχρι το Πασχα. Για να κανεις αποσβεση πρεπει να χαλασεις αλλα τοσα σε ξυλα μου φαινεται.

Ο ξεχονδριστηρας δεν ειναι ενα καλο εργαλειο παντως γιατι αν ηταν θα εβγαζε και η BΟSCH...:bigcry: