Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικα Δημητρη!
Αυτα τα αλφαδακια στυλων (post & pipe levels) ειναι πολυ χρησιμα. To λαστιχακι ειναι για να δενει και σε ξυλινα δοκαρακια.

Το συγκεκριμενο γραφει οτι μπορει να χρησιμοποιηθει και σε κυλινδρικους στυλους?

Να σαι καλά Μιχάλη

Ναί από ότι βλέπω στήν φωτογραφία χρησιμοποιείται καί σέ κυλινδρικούς στύλους,δεξιά φαίνεται σωλήνα PVC καί αριστερά κάτω μαύρος μάλλον σιδηροσωλήνας

alfadi14.jpg

Καλοδούλευτα Δημητρό. :ernaehrung004:
Το αλφαδάκι το έχω κι εγώ, 2-3 χρόνια τώρα, αλλά μόνο μιλα φορά το χρησιμοποίησα.

Σήμερα κατέβηκα Αθηνάς και πήγα στο Ρέππα να πάρω κάτι λαμαρινόβιδες μικρές. 100 τεμάχια 3 .
Την ώρα που πλήρωσα και έφευγα ακούω κάτι ψιθύρους... Μπα, λέω, ποιός με φωνάζει;
Κοιτάζω από δω, κοιτάζω απο κεί, και τί να δώ; Δυό ομορφούλικα Wolfcraft.
Τον έναν τον ήθελα για τον πάγκο... Τον άλλον τον είδα σε μια κατασκευή τιυ Παναγιώτη και τον ζήλεψα.
Ήρθα σε position dificile... Τι να κάνω;

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    149.6 KB · Views: 166
Last edited:
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με ωτασπιδες πρέπει να περνάς από την Αθηνάς...
Καλοριζικα.
Βάλε και τιμές.

Έχεις μια ψυχασθένεια με τις τιμές τελικά... :flipout:
Γύρω στο 50-άρικο και οι δύο, 27 του πάγκου και 25 ο αλλος ή το ανάποδο, δεν θυμάμαι ακριβώς.

Καλοδούλευτα Δημήτρη και "ζηλιάρη" Μπάμπη.

Τι μήκος έχει και πόσο τον πήρες;

ωπ, κατάλαβα δεν θυμάσαι, μήκος;

Καλοδούλευτα Δημήτρη και "ζηλιάρη" Μπάμπη.

Τι μήκος έχει και πόσο τον πήρες;

ωπ, κατάλαβα δεν θυμάσαι, μήκος;

Τι με πέρασες, για κανένα ξεκούτη; :silly:
Έχει άνοιγμα 17 cm και βάθος 10 cm. Τον πήρα 24,60 ακριβώς,
"Δέν θυμάμαι" λέω στον Κυριάκο γιατί δεν θέλω να του απαντήσω... :flipout:

Μεγειες οι παραλαβες σας.
Ωραίο το αλφαδακι Δημήτρη.
Μπάμπη τι να πω.
Γητευτης των εργαλείων;

Sent from my C6833 using Tapatalk

Μπαμπη καλοριζικα τα wolfcraft! Eχει μια γοητεια η μαρκα και ολα τα προιοντα της!

Μου θυμισες οτι ειχα παραλαβει περυσι εναν ανταπτορα της wolfcraft που μπαινει σε γωνιακους τροχους και τους μετατρεπει σε μπισκοτιερες!!

Ανοιξα το κουτακι και δοκιμασα εαν ταιριαζει στον αξονα του 18βολτου Ryobi..και ταιριαζει, αρα εχουμε και μπισκοτιερα μπαταριας τωρα!!
Η ολικη συναρμολογηση θα γινει αλλη μερα, αφου διαβασουμε τις οδηγιες :))

32708348196_54cb643c9f_b.jpg

Eυχαριστώ όλους συνάδελφοι

Μου θυμισες οτι ειχα παραλαβει περυσι εναν ανταπτορα της wolfcraft που μπαινει σε γωνιακους τροχους και τους μετατρεπει σε μπισκοτιερες!!
Ανοιξα το κουτακι και δοκιμασα εαν ταιριαζει στον αξονα του 18βολτου Ryobi..και ταιριαζει, αρα εχουμε και μπισκοτιερα μπαταριας τωρα!!
Η ολικη συναρμολογηση θα γινει αλλη μερα, αφου διαβασουμε τις οδηγιες :))

Μιχάλη άρχοντας,καί αισθητή η απουσία σου -bye-

Μιχάλη ...κοίτα και τα κουτιά πριν τα πετάξεις ...καμιά φορά μπορεί να έχουν κανα εργαλείο μέσα και να μην το ξέρεις :flipout:-bye-

Το θέλω χτες, Μιχάλη!....από που το πήρα είπαμε?



Απο αμαζον γερμανιας, εχω το λινκ στο ποστ μου. Ομως βλεπω οτι ακριβυνε, εγω το ειχα παρει 40 κατι ευρω.
Μηπως σε συμφερει να παρεις ετοιμη μπισκοτιερα? https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7198

Εγω πηρα το συγκεκριμενο προσαρτημα για τον γωνιακο τροχο μπαταριας που ειχα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μιχάλη ...κοίτα και τα κουτιά πριν τα πετάξεις ...καμιά φορά μπορεί να έχουν κανα εργαλείο μέσα και να μην το ξέρεις :flipout:-bye-

χαχα, ναι, τωρα ιδιως που εκοψα το τσιγαρο εχω γινει πιο απροσεκτος :)))