Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτες οι νέες καθώς κ οι πιο παλιές παραλαβές σας.

κ. Μπάμπη σου στοίχισαν τελικά κάτι παραπάνω οι ... μικρές λαμαρινόβιδες.

λινελαιο να μου πουν την γνώμη τους.
Αν πάρουν την ειδική έγκριση τύπου "AvClub Carpenter Family" φέρε & στο Πατρινό μαστορόπουλο 2 τεμάχια.
Αραίωση επιδέχεται & αν ναι, με τι ?

Δεν κανω σωστα την παραθεση αλλα ειμαι απο το κινητο. Κωστα εγω το αραιωνω με white spirit περιπου 5% για βαψιμο κυψελων. Και εγω νομιζω οτι το συγκεκριμενο του Αναγνωστοπουλου ειναι εξαιρετικο τουλαχιστον για αυτη τη χρηση που κανω. Εχω μονο ενα ενδοιασμο για ολα αυτα που λενε βρασμενα αν ειναι οντως ή απλα ειναι ωμα με στεγνωτικο.

Εχω μονο ενα ενδοιασμο για ολα αυτα που λενε βρασμενα αν ειναι οντως ή απλα ειναι ωμα με στεγνωτικο.

Το 'βρασμενο' λινελαιο ειναι το 'ωμο' με την προσθηκη στεγνωτικου. Δεν βραζεται στην πραγματικοτητα.

Καλοδούλευτες οι νέες καθώς κ οι πιο παλιές παραλαβές σας.

κ. Μπάμπη σου στοίχισαν τελικά κάτι παραπάνω οι ... μικρές λαμαρινόβιδες.

Δεν λές καλά που είχα μόνο 55 μαζί μου... :flipout:

Μπάμπη καλορίζικα τα καινούργια σου αποκτήματα.

Μιχάλη, αχ αυτό το Ryobi σου, όσο το βλέπω τόσο πιο πολύ μ αρέσει. Αλήθεια του έκανες κανένα test ;

Εγω σημερα παρελαβα την 3Μ μασκα. Μια χαρα για τα λεφτα της. 9.5 με την εκπτωση. Απλα τα φιλτρα ενω ασφαλιζουν , δεν ειναι συμμετρικα .Ελπιζω το bayonet απλα να μην κολληθηκε σωστα και να μην εχει θεμα. Η φωτογραφια ειναι απο την καμερα του laptop γιατι βαρεθηκα την διαδικασια να τραβηξω με φωτογραφικη, περασμα στο laptop, resize και post :p
Περιμενω και αλλα κοκοψινια αυτες τις μερες απο το bangggod επειδη "εσπασε" η παραγγελια. Θα τα ανεβασω ολα μαζι.

WIN_20170207_11_40_16_Pro.jpg

Σήμερα πήγα να παραλάβω το προξξονάκι μου που είχε καεί και το είχα αφήσει πριν ένα δίμηνο στο σέρβις. Πήρε πολύ καιρό να έρθουν τα ανταλλακτικά και να γίνει η επισκευή, αλλά πήρα πρακτικά καινούργιο εργαλείο. Το μοντέλο που είχα εγώ ήταν πολύ παλιό, ανταλλακτικά δεν υπήρχαν ούτε στην proxxon Γερμανίας, οπότε έστειλαν πλήρες κιτ με μοτέρ και κέλυφος από το τρέχον μοντέλο, στο οποίο απλώς μπήκαν τα χειριστήρια και το τσοκ του δικού μου που είναι ίδια. Με γειά μου λοιπόν... :-P

IMG_20170207_114640507.jpg

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγω σημερα παρελαβα την 3Μ μασκα. Μια χαρα για τα λεφτα της. 9.5 με την εκπτωση. Απλα τα φιλτρα ενω ασφαλιζουν , δεν ειναι συμμετρικα .Ελπιζω το bayonet απλα να μην κολληθηκε σωστα και να μην εχει θεμα. Η φωτογραφια ειναι απο την καμερα του laptop γιατι βαρεθηκα την διαδικασια να τραβηξω με φωτογραφικη, περασμα στο laptop, resize και post :p
Περιμενω και αλλα κοκοψινια αυτες τις μερες απο το bangggod επειδη "εσπασε" η παραγγελια. Θα τα ανεβασω ολα μαζι.

Συναρμολόγησα και τη δική μου και έχει την ίδια ασυμμετρία στα φίλτρα.

Παραλαβή 1/2" bit Silverline

IMG_20170207_132923.jpg

Γεια σου Παναγιώτη με τα κοφτήρια σου !!! -bye-
Είναι καλά αυτά γιατί τα βλέπω φτηνά ...δεν είπαμε επιστροφή στην ποιότητα :flipout:

Καλά ρουταρίσματα να έχεις. Σε φούλ εξοπλισμό του είδους σε βλέπω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σήμερα πήγα να παραλάβω το προξξονάκι μου που είχε καεί και το είχα αφήσει πριν ένα δίμηνο στο σέρβις. Πήρε πολύ καιρό να έρθουν τα ανταλλακτικά και να γίνει η επισκευή, αλλά πήρα πρακτικά καινούργιο εργαλείο. Το μοντέλο που είχα εγώ ήταν πολύ παλιό, ανταλλακτικά δεν υπήρχαν ούτε στην proxxon Γερμανίας, οπότε έστειλαν πλήρες κιτ με μοτέρ και κέλυφος από το τρέχον μοντέλο, στο οποίο απλώς μπήκαν τα χειριστήρια και το τσοκ του δικού μου που είναι ίδια. Με γειά μου λοιπόν... :-P

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτο & καλοπρόσεχτο.

Γεια σου Παναγιώτη με τα κοφτήρια σου !!! -bye-
Είναι καλά αυτά γιατί τα βλέπω φτηνά ...δεν είπαμε επιστροφή στην ποιότητα :flipout:

Καλά ρουταρίσματα να έχεις. Σε φούλ εξοπλισμό του είδους σε βλέπω.

Ευχαριστώ! Καλησπέρα στην Πάτρα που λένε και στις εκπομπές. χαχαχα

Παναγιώτη καλοδούλευτα τα κοπτικούλια... :ernaehrung004:
Μια χαρά μου φαίνονται... Μην ξαναπαραγγείλεις χωρίς τηλέφωνο λέμε... :drool1:

Καλορίζικα και καλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι.
Παναγιώτη δέν υπάρχει κοπτικό πού νά μήν τό έχεις στήν συλλογή σου :firstprize:

καλορίζικες οι καινούργιες σας παραλαβές Κύριοι.

Παναγιώτη καλά σου λέει ο Μιχάλης, να τους φτιάξεις φωλίτσα και να τα σκεπάζεις κιόλας με κανένα σεντονάκι, έτσι για τις κρύες και υγρές νύχτες του χειμώνα κατάλαβες ;
default_tongue.png