Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα και καλοδούλευτα σε όλους... :ernaehrung004:

Παναγιώτη, τον πάγκο τι τον θές; Τι σκέφτεσαι;

Αντώνη γιατί πήρες την κόκκινη Titebond κι όχι πχ την μπλέ ή την πράσινη που αντέχουν και υγρασία;
Το ρωτάω για να μαθαίνουμε κιόλας γιατί εγώ, πήρα την μπλέ, την πήρα στην τύχη, δεν ήξερα τις μεταξύ τους διαφορές.

Τον πάγκο γιά την ταράτσα, εξω από το εργαστήριο και για το χωριό.

:a0210:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

eNBxrF

Last edited:
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τον πάγκο γιά την ταράτσα, εξω από το εργαστήριο και για το χωριό.

Καλοδούλευτα τα κοκοψίνια σου Παναγιώτη
Στην επιτόπου διαπραγμάτευση, πέτυχες καλύτερη τιμη για τον παγκο ;
Δεν ρωτάω ποσό, απλά αν κατέβασε καθόλου απο τη μαρκέ τιμη.

Sent from my iPad using Tapatalk

Αντώνη την τσίμπησες τελικά την Αμερικάνα.
Άντε να δούμε και το προτζεκτάκι.
Καλοδούλευτα.

View attachment 137670

View attachment 137671

Δεν σας λεω τιποτα. Οποιον αφορα να κανει ενα βημα εμπρος !!!!!!!

Καλοριζικα Δημητρό και καλοδούλευτα.
Νησιώτης κι εσυ;
Εχει γεμίσει το φόρουμ με Χιώτες, Σαμιώτες, Μυτηλινιούς, Κρητικούς, Συριανούς...
Ξεχνάω κανέναν ;

Ευχαριστώ Χρήστο, δυστυχώς οχι, είχε ρωτήσει το Δημήτρης (Weather) που είναι τακτικός πελάτης τους, για μένα. Δεν έχουν περιθώριο, του είπαν, ευχαριστώ Δημήτρη. Μάλιστα ανέφεραν πως οι πλαστικές ντουλάπες της Κετερ ανεβηκαν οπότε αναμένουν αύξηση της τιμής του πάγκου όταν τους τελείωσε το στοκ.

Καλοριζικα!
:7SFGSFG:
Να σου καει η πιτσα ρε

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Για να σου πω, παλιοβορειοελλαδιτη, δεν θα την πληρωσω εγω, τωρα που λειπει ο Διαβολικος (που' σε βρε osb, ελπιζω να διαβαζεις), να ξεσπας επανω μου τις καταρες σου !!!!!!!!

Συγνωμη βρε Νεκ ηταν μεγαλη "μακακια" της στιγμης. Δεν πηγε καν το μυαλο μου.

Ευχαριστώ συνάδελφοι, Δημήτρη (πιπίνι) τα γυαλιά και οι μεγεθυντικοί φακοί να είναι καλά. χαχαχα

9892G-10X-15X-20X-25X-font-b-Optical-b-font-lens-LED-light-watch-repair-font.jpg

Πως τα φορας αυτα πανω απο τα γυαλια, απο που και ποσο τα πηρες. Ρωταω, οχι για μενα βεβαια, ..........αλλα για ενα πολυ φιλο........που γερναει (νεογεροντας) και δεν βλεπει καλα ο δυστυχος.

Βρε καλώσταααααααα!!!!!!!Κορυφή το μαντιναδάκι φίλε,είσαι άρχοντας!!

Να πω αληθεια προσπαθησα με λεξικον της Κρητικης, αλλα απετυχα παντελως. Ριχνω τηλεφωνο στο Ηρακλειο σε μια φιλη, τις λεω τι θελω να φτιαξω και της ζηταω να μου πει τις λεξεις.
Αφου με "στολισε" ακομα μια φορα που δεν εχω κατεβει στο νησι, μου εδωσε τον συζυγο που εχει καταγωγη απο τα Ανωγεια.
Ο Νικολας (Νικος και αυτος) εκτος απο φοβερος "τυπος" και φοβερος μαγειρας, το "εχει" πολυ με τις μαντιναδες.
Και φυσικα οταν τον ευχαριστησα, μου απαντησε με εκεινο το "ευηχο" : "Δεν κανει πραγμα ωρε"

Εσυ κυριε απο πανω (κ. Πετειναρακης), μηπως να μου εδινες την διευθυνση να στο ταξιδευω σιγουλια-σιγουλια.

Καλοδούλευτα τα κοκοψίνια σου Παναγιώτη
Στην επιτόπου διαπραγμάτευση, πέτυχες καλύτερη τιμη για τον παγκο ;
Δεν ρωτάω ποσό, απλά αν κατέβασε καθόλου απο τη μαρκέ τιμη.

Αντώνη την τσίμπησες τελικά την Αμερικάνα.
Άντε να δούμε και το προτζεκτάκι.
Καλοδούλευτα.

Καλοριζικα Δημητρό και καλοδούλευτα.
Νησιώτης κι εσυ;
Εχει γεμίσει το φόρουμ με Χιώτες, Σαμιώτες, Μυτηλινιούς, Κρητικούς, Συριανούς...
Ξεχνάω κανέναν ;

Ασε κυριε Χρηστο, ολο "το κακο" συναφι εχουμε μαζευτει εδω. Νησιωτης και εγω, αλλα οχι απο τους καλους που αναφερεις. Μεγαλο ειν' το νησι μου, κατα καποιο τροπο "φταχτο" (κατι σαν τα φοινικονησια του Ντουμπαϊ), και πριν το καταπατησουμε εμεις, "ηντουνα" του Πελοπα (αλλα του το "φαγαμε" του κοροιδου με χρησικτησια).

Ε οχι και κύριε, οχι και κύριε.
Εγω τουλάχιστον βλέπω μια χαρά και δεν χρειάζομαι μεγενθυντικούς φακούς (οταν βγάζω τα γυαλιά ), οπως εκείνος ο πολύ φίλος σου...
Νησιώτης πιάνεσαι κι εσυ, μην ανησυχείς.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πως τα φορας αυτα πανω απο τα γυαλια, απο που και ποσο τα πηρες. Ρωταω, οχι για μενα βεβαια, ..........αλλα για ενα πολυ φιλο........που γερναει (νεογεροντας) και δεν βλεπει καλα ο δυστυχος.

Δεν τα έχω Δημήτρη, τα έβαλα απλώς για να διασκεδάσω την κατάσταση. Πάντως για πολύ ψιλοδουλειές είναι καλά. Υπάρχουν στο Ebay, Aliexpress, Banggood άμα ψάξεις.

Εγώ έχω ένατέτοιο για τα πολύ ψιλά.
321126635_505.jpg

Παρέλαβα σήμερα το σετάκι και μιας 4άρας από τον Γερμανό, με προσθήκη GSB αντί για GSR. Έκανε μαλαγανιά όμως. Έβαλε αυτήν (ανοιγμένη από άλλο σετ) και δεν έβαλε τις 2 θήκες ζώνης που φαίνονται στην φωτογραφία. Έβαλε βέβαια 2x2,5Ah (νεότερες) αντί για 2άρες. Του στειλα ένα mail, αναφέροντάς του το θέμα, χωρίς να τον στολίσω ακόμα. Έχω πληρώσει με Paypal. Ποια είναι η γνώμη σας;

Να κάνεις την πάπια και να ζητήσεις και συγνωμη για το mail που έστειλες..

Σου έβαλε 2,5Ah μπαταρία, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας, ετσι;

Παρέλαβα σήμερα το σετάκι και μιας 4άρας από τον Γερμανό, με προσθήκη GSB αντί για GSR. Έκανε μαλαγανιά όμως. Έβαλε αυτήν (ανοιγμένη από άλλο σετ) και δεν έβαλε τις 2 θήκες ζώνης που φαίνονται στην φωτογραφία. Έβαλε βέβαια 2x2,5Ah (νεότερες) αντί για 2άρες. Του στειλα ένα mail, αναφέροντάς του το θέμα, χωρίς να τον στολίσω ακόμα. Έχω πληρώσει με Paypal. Ποια είναι η γνώμη σας;

Περιμενε απαντηση σχετικα για τη πρωτοβουλια των αλλαγων που πηρε.
Οσο για τις 4αρες ποια η διαφορα τους εκτος της τιμης?

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Περιμενε απαντηση σχετικα για τη πρωτοβουλια των αλλαγων που πηρε.
Οσο για τις 4αρες ποια η διαφορα τους εκτος της τιμης?

Του έβαλε 2,5Αh αντί 2Αh. Τι προτιμάει τις μπαταρίες πίσω και να σου στειλει 2αρες και τις θήκες;;

Παιδιά, πριν αρχίσετε τους αστεϊσμούς, καλύτερα θα ήταν να το δείτε και οικονομικά το θέμα. Μου έβαλε 2 μπαταρίες 2χ10 ευρώ ακριβότερες (σύμφωνα με τη σελίδα τους) μου έβαλε μια 4άρα 12ε φτηνότερη (πάλι σύμφωνα με τη σελίδα τους) και δεν έβαλε τις 2 θήκες του καουμπόυ που λέει και ο Billy the Kid από πάνω. Οι θήκες αποτιμώνται στα 14ε πάλι από την σελίδα τους. Άρα πέρα από την αθέτηση συμφωνίας υπάρχει και μια -ελάχιστη ναι- ζημείωσή μου κατά 6ε.