Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Με την ευκαιρία, θέλημα φτιάξω μια σκακιέρα. Χρειάζομαι 3 ξύλα. Λευκό μαύρο και ένα μέσο για το περίγραμμα. Το θα προτείνατε για αυτά; να είναι όσο δυνατόν σκληρά χωρίς ρόζους.από που να προμηθευτώ;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με την ευκαιρία, θέλημα φτιάξω μια σκακιέρα. Χρειάζομαι 3 ξύλα. Λευκό μαύρο και ένα μέσο για το περίγραμμα. Το θα προτείνατε για αυτά; να είναι όσο δυνατόν σκληρά χωρίς ρόζους.από που να προμηθευτώ;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aπό τον Diabolic !

Ακριβά το πήρες.
Εγώ απλάνιστο το παίρνω 15 ευρώ!!! :p
Πες μας ομως απο που μην πληρωνουμε κερατιατικα...χαχα...σε περιπτωση που ειναι αθηνα

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βλέπω μαόνια σανίδες .... δεν ξέρω .....
2i1mwer.jpg
2i1mwer.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μαδέρι από ξύλο Μαόνι με αρχικό μήκος 3,40 m, κομμένο στην μέση στο μήκος κ στο πάχος.
Κομμένο κ πλανισμένο στα 85 .

Κώστα, σαν να έχει γίνει η μασκότ σου αυτή η Metabo ε?...σε κάθε φωτογραφία είναι μέσα!....δικαίως, βεβαίως βεβαίως!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κώστα, σαν να έχει γίνει η μασκότ σου αυτή η Metabo ε?...σε κάθε φωτογραφία είναι μέσα!....δικαίως, βεβαίως βεβαίως!

Αφού να σκεφτείς του Αγ. Βαλεντίνου της έκανα κ δώρο (μια ακόμη κορδέλα των 6 mm, μην τυχόν κ ξεμείνω).

Μαλλον πρεπει να κανουμε συνεργασια με καμια μεταφορικη.

Δεν χρειάζεται συνεργασία, απλά κάποιος να είναι εκεί να παραλάβει!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πες μας ομως απο που μην πληρωνουμε κερατιατικα...χαχα...σε περιπτωση που ειναι αθηνα

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα σε στεναχωρήσω αλλά είναι Ξάνθη!

Καλες παραλαβες μαστορες!!
Ασταματητες οι παραλαβες, ανοιγει η ψυχη σου με αυτο το νημα, λες και δεν υπαρχει κριση :)))

Γυρνωντας σημερα απο το αεροδρομιο, με παρελαβε ο πατερας μου και πηγαμε στο Leroy για λιχουδιες!

Τιποτα ιδιαιτερο, ασταρια, βερνικοχρωμα, βερνικια, ενα σαρακοκτονο, μπαλαντεζες, καβιλιες του μετρου και επιλεγμενα ρεταλια κοντρα πλακε που τα ειχε με εκπτωση.
32914021301_1437181331_b.jpg

Καλες παραλαβες μαστορες!!
Ασταματητες οι παραλαβες, ανοιγει η ψυχη σου με αυτο το νημα, λες και δεν υπαρχει κριση :)))

Γυρνωντας σημερα απο το αεροδρομιο, με παρελαβε ο πατερας μου και πηγαμε στο Leroy για λιχουδιες!

Τιποτα ιδιαιτερο, ασταρια, βερνικοχρωμα, βερνικια, ενα σαρακοκτονο, μπαλαντεζες, καβιλιες του μετρου και επιλεγμενα ρεταλια κοντρα πλακε που τα ειχε με εκπτωση.

καλορίζικη η παραλαβή του πατέρα σου όπως επίσης και οι δικές σου -bye-

χαχαχα, επι τη ευκαιρια, ο πατερας μου δεν παρελαβε μονο εμενα, αλλα και δωρακια που τον κερασα στο leroy επειδη ηρθε να με παραλαβει :))