Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με την ευκαιρία, θέλημα φτιάξω μια σκακιέρα. Χρειάζομαι 3 ξύλα. Λευκό μαύρο και ένα μέσο για το περίγραμμα. Το θα προτείνατε για αυτά; να είναι όσο δυνατόν σκληρά χωρίς ρόζους.από που να προμηθευτώ;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με την ευκαιρία, θέλημα φτιάξω μια σκακιέρα. Χρειάζομαι 3 ξύλα. Λευκό μαύρο και ένα μέσο για το περίγραμμα. Το θα προτείνατε για αυτά; να είναι όσο δυνατόν σκληρά χωρίς ρόζους.από που να προμηθευτώ;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aπό τον Diabolic !

Ακριβά το πήρες.
Εγώ απλάνιστο το παίρνω 15 ευρώ!!! :p
Πες μας ομως απο που μην πληρωνουμε κερατιατικα...χαχα...σε περιπτωση που ειναι αθηνα

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βλέπω μαόνια σανίδες .... δεν ξέρω .....
2i1mwer.jpg
2i1mwer.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μαδέρι από ξύλο Μαόνι με αρχικό μήκος 3,40 m, κομμένο στην μέση στο μήκος κ στο πάχος.
Κομμένο κ πλανισμένο στα 85 .

Κώστα, σαν να έχει γίνει η μασκότ σου αυτή η Metabo ε?...σε κάθε φωτογραφία είναι μέσα!....δικαίως, βεβαίως βεβαίως!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κώστα, σαν να έχει γίνει η μασκότ σου αυτή η Metabo ε?...σε κάθε φωτογραφία είναι μέσα!....δικαίως, βεβαίως βεβαίως!

Αφού να σκεφτείς του Αγ. Βαλεντίνου της έκανα κ δώρο (μια ακόμη κορδέλα των 6 mm, μην τυχόν κ ξεμείνω).

Μαλλον πρεπει να κανουμε συνεργασια με καμια μεταφορικη.

Δεν χρειάζεται συνεργασία, απλά κάποιος να είναι εκεί να παραλάβει!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πες μας ομως απο που μην πληρωνουμε κερατιατικα...χαχα...σε περιπτωση που ειναι αθηνα

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα σε στεναχωρήσω αλλά είναι Ξάνθη!

Καλες παραλαβες μαστορες!!
Ασταματητες οι παραλαβες, ανοιγει η ψυχη σου με αυτο το νημα, λες και δεν υπαρχει κριση :)))

Γυρνωντας σημερα απο το αεροδρομιο, με παρελαβε ο πατερας μου και πηγαμε στο Leroy για λιχουδιες!

Τιποτα ιδιαιτερο, ασταρια, βερνικοχρωμα, βερνικια, ενα σαρακοκτονο, μπαλαντεζες, καβιλιες του μετρου και επιλεγμενα ρεταλια κοντρα πλακε που τα ειχε με εκπτωση.
32914021301_1437181331_b.jpg

Καλες παραλαβες μαστορες!!
Ασταματητες οι παραλαβες, ανοιγει η ψυχη σου με αυτο το νημα, λες και δεν υπαρχει κριση :)))

Γυρνωντας σημερα απο το αεροδρομιο, με παρελαβε ο πατερας μου και πηγαμε στο Leroy για λιχουδιες!

Τιποτα ιδιαιτερο, ασταρια, βερνικοχρωμα, βερνικια, ενα σαρακοκτονο, μπαλαντεζες, καβιλιες του μετρου και επιλεγμενα ρεταλια κοντρα πλακε που τα ειχε με εκπτωση.

καλορίζικη η παραλαβή του πατέρα σου όπως επίσης και οι δικές σου -bye-

χαχαχα, επι τη ευκαιρια, ο πατερας μου δεν παρελαβε μονο εμενα, αλλα και δωρακια που τον κερασα στο leroy επειδη ηρθε να με παραλαβει :))