Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικες οι παραλαβές σου Νικόλα, καλορίζικο και καλοδούλευτο το 2025u Δημήτρη.

Καλησπέρα...
Σας παρουσιάζω τις παραλαβές των τελευταίων 2-3 μηνών με την καλύτερη την σημερινή( GSB-GDR)...
IMG_9638.jpgIMG_9639.jpgIMG_9642.jpgIMG_9641.jpgIMG_9643.jpgIMG_9644.jpgIMG_9645.jpgIMG_9647.jpgIMG_9648.jpg

To Bosch GSB-GRD 10.8v (με φορτιστή-2 μπαταρίες (2Α)-Lboxx- τρυπάνια & μύτες και το σετ με τις μύτες-καρυδάκια = 230 ευρώ (απο συναγερμό)
Πολυεργαλείο απο το lidl= 29,99 ευρώ
Κολλητήρι από τα Lidl = γύρω στα 11,99 ευρώ
Φυσητήρι απο το eshop= 39,90 ευρώ
Σετ καρυδάκια από το Lidl= Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 40 ευρώ
Σετ κλειδιά από το Lidl=19,98 ευρώ
Η επόμενη αγέρα βλέπω μετά από ένα χρόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα!(αν και τώρα τελευταία γλυκοκοιτάζω ένα ηλεκτρικό δραπανοκατσάβιδο!!να κάνει ταίρι με το GSB)

Last edited:
Καλησπέρα...
Σας παρουσιάζω τις παραλαβές των τελευταίων 2-3 μηνών με την καλύτερη την σημερινή( GSB-GDR)...
View attachment 138339View attachment 138340View attachment 138341View attachment 138338View attachment 138342View attachment 138343View attachment 138344View attachment 138345View attachment 138346

To Bosch GSB-GRD 10.8v (με φορτιστή-2 μπαταρίες (2Α)-Lboxx- τρυπάνια & μύτες και το σετ με τις μύτες-καρυδάκια = 230 ευρώ (απο συναγερμό)
Πολυεργαλείο απο το lidl= 29,99 ευρώ
Κολλητήρι από τα Lidl = γύρω στα 10 ευρώ
Φυσητήρι απο το eshop= 39,90 ευρώ
Σετ καρυδάκια από το Lidl= Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 40 ευρώ
Σετ κλειδιά από το Lidl=19,98 ευρώ
Η επόμενη αγέρα βλέπω μετά από ένα χρόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα!(αν και τώρα τελευταία γλυκοκοιτάζω ένα ηλεκτρικό δραπανοκατσάβιδο!!να κάνει ταίρι με το GSB)
Σοβαρη προσπαθεια μεγαλε...καλο budget!!!Καλοριζικα και καλοδουλευτα!!!

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοριζικα Χαλκιδα, παραλαβη βαρβατη και εργαλεια και αναλωσιμα, καλοδουλευτα να ειναι!!!

Το ζευγος GSB-GDR ειναι οντως απαιχτο!

Ναι Γιωργο πολυ πραμα και καλο.

Αγορασα και γω σημερα ενα σετακι γαντζους, 2 ταψακια ερνεστο και μια λαγανα απο το lidl αλλα δεν τα ποσταρω για να μην παραφορτωθει το νημα σημερα :))

Σας ευχαριστω ολους. Αυριο εχω ενα γαμο αμεσως μετα τη δουλεια και κυριακη ειναι τα γενεθλια μου αλλα θα εχω χρονο να κανω το review. Ηδη απο σημερα μετα τη δουλεια το "σκαλισα" λιγακι. Αλλαξα κατευθειαν τον δισκο σε εναν με 60 δοντια 3.2mm. Εργοστασιακα εχει εναν με 24 2.8mm. Αλλα δεν το εχω βαλει στην πριζα.
Oι οδηγιες εχουν βασικες ελλειψεις, οπως πχ πως ρυθμιζεις τον δισκο να ειναι σωστος οταν τερματιζει ο μοχλος στις 90ο ή 45ο. Δεν το αναφερει πουθενα, αλλα το βρηκα ευκολα. Αναλυτικοτερα στο review.

Σας ευχαριστω ολους. Αυριο εχω ενα γαμο αμεσως μετα τη δουλεια και κυριακη ειναι τα γενεθλια μου αλλα θα εχω χρονο να κανω το review. Ηδη απο σημερα μετα τη δουλεια το "σκαλισα" λιγακι. Αλλαξα κατευθειαν τον δισκο σε εναν με 60 δοντια 3.2mm. Εργοστασιακα εχει εναν με 24 2.8mm. Αλλα δεν το εχω βαλει στην πριζα.
Oι οδηγιες εχουν βασικες ελλειψεις, οπως πχ πως ρυθμιζεις τον δισκο να ειναι σωστος οταν τερματιζει ο μοχλος στις 90ο ή 45ο. Δεν το αναφερει πουθενα, αλλα το βρηκα ευκολα. Αναλυτικοτερα στο review.

να τα εκατοστήσεις προκαταβολικά λοιπόν, υγεία και καλή δύναμη
animated-birthday-image-0010.gif

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι
Δημήτρη πολύχρονος καί ότι επιθυμείς,πάντος τό δώρο τό έλαβες από σένα γιά σένα :ernaehrung004:

Καλορίζικα όλα σέ όλους Κύριοι.

Λόγω φόρτου εργασίας δεν τα προλαβαίνω όλα (& ευτυχώς είναι πολλά) τα νέα σας κοκοψίνια.

Σας ευχαριστώ πολύ...!!!Καλές εργασίες να έχουμε...!!!Πάντως το GDR που χρησιμοποίησα να διορθώσω μια σιφινιέρα είναι απίστευτο...!!Ακριβές.και ξεκούραστο...Είναι τα πρώτα καλά εργαλεία που απόκτησα και πιστεύω να βγάλουν τα λεφτά τους...

Σας ευχαριστώ πολύ...!!!Καλές εργασίες να έχουμε...!!!Πάντως το GDR που χρησιμοποίησα να διορθώσω μια σιφινιέρα είναι απίστευτο...!!Ακριβές.και ξεκούραστο...Είναι τα πρώτα καλά εργαλεία που απόκτησα και πιστεύω να βγάλουν τα λεφτά τους...

Ολα τα 10βολτα της bosch με ελαχιστες εξαιρεσεις ειναι εξαιρετικα εργαλεια, σε ολα τα επιπεδα.
Θα το χαρεις και αυτο και το GSB.

Καλοδούλευτα όλα σε όλους!

Ποιες είναι αυτές οι εξαιρέσεις για να ξέρουμε να φυλαχτούμε Μιχαλιό?

Τα δυο γωνιακα δραπανα (και με το τσοκ και την hex υποδοχη) με την ρυθμιζομενη κεφαλη ειναι μεγαλα και βαρια για 10βολτα και η εργονομια της σεγας που ειναι χωρις χερουλι και πιανεις το εργαλειο απο το σωμα.