Σοβαρη προσπαθεια μεγαλε...καλο budget!!!Καλοριζικα και καλοδουλευτα!!!Καλησπέρα...
Σας παρουσιάζω τις παραλαβές των τελευταίων 2-3 μηνών με την καλύτερη την σημερινή( GSB-GDR)...
View attachment 138339View attachment 138340View attachment 138341View attachment 138338View attachment 138342View attachment 138343View attachment 138344View attachment 138345View attachment 138346
To Bosch GSB-GRD 10.8v (με φορτιστή-2 μπαταρίες (2Α)-Lboxx- τρυπάνια & μύτες και το σετ με τις μύτες-καρυδάκια = 230 ευρώ (απο συναγερμό)
Πολυεργαλείο απο το lidl= 29,99 ευρώ
Κολλητήρι από τα Lidl = γύρω στα 10 ευρώ
Φυσητήρι απο το eshop= 39,90 ευρώ
Σετ καρυδάκια από το Lidl= Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 40 ευρώ
Σετ κλειδιά από το Lidl=19,98 ευρώ
Η επόμενη αγέρα βλέπω μετά από ένα χρόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα!(αν και τώρα τελευταία γλυκοκοιτάζω ένα ηλεκτρικό δραπανοκατσάβιδο!!να κάνει ταίρι με το GSB)
Σας ευχαριστω ολους. Αυριο εχω ενα γαμο αμεσως μετα τη δουλεια και κυριακη ειναι τα γενεθλια μου αλλα θα εχω χρονο να κανω το review. Ηδη απο σημερα μετα τη δουλεια το "σκαλισα" λιγακι. Αλλαξα κατευθειαν τον δισκο σε εναν με 60 δοντια 3.2mm. Εργοστασιακα εχει εναν με 24 2.8mm. Αλλα δεν το εχω βαλει στην πριζα.
Oι οδηγιες εχουν βασικες ελλειψεις, οπως πχ πως ρυθμιζεις τον δισκο να ειναι σωστος οταν τερματιζει ο μοχλος στις 90ο ή 45ο. Δεν το αναφερει πουθενα, αλλα το βρηκα ευκολα. Αναλυτικοτερα στο review.
Σας ευχαριστώ πολύ...!!!Καλές εργασίες να έχουμε...!!!Πάντως το GDR που χρησιμοποίησα να διορθώσω μια σιφινιέρα είναι απίστευτο...!!Ακριβές.και ξεκούραστο...Είναι τα πρώτα καλά εργαλεία που απόκτησα και πιστεύω να βγάλουν τα λεφτά τους...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.