Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εργαλεια γκατζετ σημερα!!!
Καλοριζικα Δημητρη και Χρηστο!!

Δημητρη για μετρησε σε παρακαλω αν μπορεις το παχος της μακριας πλευρας της γωνιας Helios?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να μην παει εκει το πραμα καλυτερα, μια πριονοκορδελα εστω και μικρη ειναι πολυ πιο χρησιμη απο ενα radial φαλτσοπριονο.
Χιωτης speaking :)))

So very right !

Sent from my iPad using Tapatalk

Κι εγώ παρέλαβα το ραντιαλ του λιντλ. Φωτογραφία δεν έχω το ξέρετε λίγο πολύ όλοι. Να ευχαριστήσω τον Χρήστο Tzoutzis ο οποίος το αγόρασε για λογαριασμό μου, να είσαι καλά Χρήστο που μπηκες στον κόπο.

Παύλο να σαι καλα να το χαρείς και καλές κοπές. Μονο φίλε ξέχασα να σου στείλω την απόδειξη ☹️
Και το διαπίστωσα 2 μέρες μετά. Την εχω πάντως

Sent from my iPad using Tapatalk

Eυχαριστώ όλους συνάδελφοι

Δημητρη για μετρησε σε παρακαλω αν μπορεις το παχος της μακριας πλευρας της γωνιας Helios?

Μιχάλη τό πάχος είναι 4,65 mm καί τών δυό πλευρών.

Πολυ καλα φαινονται αυτα τα σπρωχτηρια!`
To push block μου αρεσει σαν ιδεα, ισως φτιαξω ενα. Το υλικο μοιαζει με το κατω μερος ενς mouse pad.

Kαλοριζικα Κωστα!

Αυτά τα ήξερα κ τα μοιράστηκα με φίλο όπως είχα γράψει στο τι παραγγείλαμε. Επιπλέον ντα@α/λικια δεν πλήρωσα.

Πολυ καλα φαινονται αυτα τα σπρωχτηρια!`
To push block μου αρεσει σαν ιδεα, ισως φτιαξω ενα. Το υλικο μοιαζει με το κατω μερος ενς mouse pad.

Kαλοριζικα Κωστα!

-bye-

Πολυ επαγγελματικα τα grips...καλοριζικα

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φοβερά τα γκριπ...καλοδουλευτα και σε εσενα Κωστα και στον φιλο σου...

Κριμα να μην κυκλοφορουν αντιστοιχα στην Ευρωπη...γιατι 35,8 νταβατζιλικι για ταχυδρομικά και δασμους...ειναι πολλα...

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολυ επαγγελματικα τα grips...καλοριζικα

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ.
Είχε μέσα στην συσκευασία κ ένα πολύ καλό (διαφημιστικό μεν αλλά διαφωτιστικό δε), καλογυρισμένο DVD.

ευχαριστώ τον Χρήστο για το τρέξιμο να πάει στον Αγ. Στέφανο και να μου προμηθεύσει το radial.

η συσκευασία ήταν κλειστή και όλα μέσα ήταν αχρησιμοποίητα και καινούργια, δεν πρόκειται για επιστροφή που την πουλάνε ξανά.

τιμή 70 από 100

001.jpg

002.jpg

003.jpg

Καλορίζικες οι παραλαβές σας. Σωτήρη είναι το 1500 που είναι καλύτερο από το 1700 που είχα πάρει και γύρισα πίσω.