Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικα Νεκταριε και Παναγιωτη!

Ποσο κατω τα βρηκες τα knipex στο amazon marketplace Νεκταριε? Καλα εκανες και καλο ειναι να τσεκαρουμε που και που της προσφορες του marketplace. Aν και τα τεφαρικια εξαφανιζονται γρηγορα.

Παναγιωτη θυμαμαι τον Iωαννη που ειχε παρει νομιζω κατι αντιστοιχα κατσαβιδακια ακριβειας της wera..πανω απο 100 ευρω!!

Σημερινά τσουσμούδια από την τοπική και την παγκόσμια αγορά:

1) Αντάπτορες για Εγγλέζικα εργαλεία. Αγορά από Geekbuying στο 1.5 ευρώ (2 τμχ).

2) Προφιλτρα και φίλτρα για την μάσκα 3M (4 και 15 ευρώ αντίστοιχα από την τοπική αγορά).

upload photo

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους.

Σήμερα ψώνισα χονδρική :flipout:
Σπάτουλα-Ξύστρα Benman inox

spatoy10.jpg

Νικο πως και δε χτυπησες ολοκληρο σετακι με αυτα τα χρηματα?

Έχω ήδη μάσκα κοντά 1 χρόνο και η 3Μ αναφέρει ότι τα φίλτρα θέλουν αλλαγή ανα 1 χρόνο.
Πρόφιλτρα έχω αλλάξει 2-3 φορές έως τώρα (μπουκώνουν από την σκόνη των τροπικών ξύλων).

Απο κίνα δεν πολυεμπιστεύομαι τα φίλτρα λόγω γνησιότητας.
Από εκεί που τα πήρα είναι το εξουσιοδοτημένο κατάστημα της 3M στην περιοχή.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα όλα σε όλους.

Δημήτρη η ξύλινη λαβή της Benman είναι όλα τα λεφτά.

Να σαι καλά -bye-
Τό πιστεύεις Κώστα ότι τήν είδα καί γιά τήν λαβή τήν πήρα περισσότερο καί δευτερεύων γιά τό inox.

Μια χαρα τοτε.
Να τα κρατας σε zip σακουλα να μην ερχονται σε επαφη με τον αερα.

Κάνω κάτι καλύτερο.
ΌΤαν τελειώνω την εργασία βάζω την μάσκα μέσα σε κουτί! ;-)

Πριν από κάτι μέρες που έβαψα έξω και φορούσα την μάσκα (αστάρωνα για την ακρίβεια) καταλάβαινα λίγο την μυρωδιά του ασταριού, οπότε αυτή είναι μία ένδειξη ότι τα φίλτρα άρχισαν να χαλάνε!

Έχω ήδη μάσκα κοντά 1 χρόνο και η 3Μ αναφέρει ότι τα φίλτρα θέλουν αλλαγή ανα 1 χρόνο.
Πρόφιλτρα έχω αλλάξει 2-3 φορές έως τώρα (μπουκώνουν από την σκόνη των τροπικών ξύλων).

Νικόλα καί χωρίς χρήση νά είναι στόν 1 χρόνο πρέπει να πεταχτούν τά φίλτρα ?

Καί μιας που το έφερε η κουβέντα
Αυτή πού βγάζει η 3M πού κάνει ότι και η 6000,αλλά δέν άλλαζονται τά φίλτρα μετά απλά τήν πετάμε,μήπως τελικά συμφέρει καλύτερα ? Γιατί αναφέρει ότι είναι γιά 80 ώρες χρήσης.

Νικόλα καί χωρίς χρήση νά είναι στόν 1 χρόνο πρέπει να πεταχτούν τά φίλτρα ?

Καί μιας που το έφερε η κουβέντα
Αυτή πού βγάζει η 3M πού κάνει ότι και η 6000,αλλά δέν άλλαζονται τά φίλτρα μετά απλά τήν πετάμε,μήπως τελικά συμφέρει καλύτερα ? Γιατί αναφέρει ότι είναι γιά 80 ώρες χρήσης.

Δεν ξέρω να σου απαντήσω Δημήτρη αλλά τα φίλτρα πέραν από την χρήση δέχονται καταπονήσεις και από την υγρασία κ.λπ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ αλλά νόμιζα ότι αγόρασες από Banggood και ρώτησα.
Με κάλυψες με την απάντηση στον Κυριάκο.
Πήρα τη μάσκα για ελαφρύ τρίψιμο της παλιάς μοράβιας σκάφους και βάψιμο με ρολό της νέας.
Δεν το έχω ξανακάνει και πιστεύω να με καλύψει η μάσκα και τα φίλτρα που ήταν στο πακέτο.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικα Νεκταριε και Παναγιωτη!

Ποσο κατω τα βρηκες τα knipex στο amazon marketplace Νεκταριε? Καλα εκανες και καλο ειναι να τσεκαρουμε που και που της προσφορες του marketplace. Aν και τα τεφαρικια εξαφανιζονται γρηγορα.

Παναγιωτη θυμαμαι τον Iωαννη που ειχε παρει νομιζω κατι αντιστοιχα κατσαβιδακια ακριβειας της wera..πανω απο 100 ευρω!!

13-16 αν θυμαμαι καλα.
Νεκ τι πιστολι ειναια αυτο???
Ποιο ποστολι?
Αν λες το τοπεχ ειναι για κολληση πλαστικων σωληνων υδρευση (πχ πρασινες)